Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Παπαδημούλης ~ Χαφιεδισμός και ρουφιανιλίκι α λα «Αριστερά»

ΣΤΙΣ 23 Ιανουαρίου, μόλις 2 ημέρες μετά το μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής του οποίου είναι ο Δ. Παπαδημούλης, συνέταξε ένα 3σέλιδο «ενημερωτικό σημείωμα», το οποίο απεστάλη σε ευρωβουλευτές.

Πρόκειται για ένα έγγραφο που όζει χαφιεδισμού, βρίθει ψεμάτων και συνιστά ντροπή όχι μόνο για κάποιους κατ’ ευφημισμόν «αριστερούς», αλλά κάθε στοιχειωδώς πολιτισμένο πολίτη.


Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ στο παρελθόν υπέφερε από τον χαφιεδισμό. Και ο χαφιεδισμός συνιστά μια από τις κηλίδες της σύγχρονης Ιστορίας της χώρας. Οι «γερμανοτσολιάδες» και οι «δοσίλογοι» της Κατοχής ήταν αυτοί που συνεργάστηκαν με τον κατακτητή και ευθύνονται για χιλιάδες χαμένες ζωές. Ισως δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί κυριάρχησαν στο λεξιλόγιο και τη συνθηματολογία της «θυμωμένης» και «επαναστατικής» περιόδου 2012-2015, που έφερε στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Παπαδημούληδες.

ΓΡΗΓΟΡΑ όμως φάνηκε ότι ισχύει απολύτως η ρήση του Γ. Τσαρούχη, «στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις». Το ότι ο κ. Παπαδημούλης -κι άλλοι «σύντροφοί» του-δηλώνει «αριστερός», δεν τον εμποδίζει καθόλου να «διαπρέπει» στο «σπορ» από το οποίο υπέφεραν οι παλαιότεροι κι ασφαλώς πιο αγνοί αριστεροί. Αλλωστε, όπως και τότε έτσι και τώρα, ο χαφιεδισμός έχει και τα «καλά» του. Τότε π.χ. δύο τενεκέδες λάδι, σήμερα ίσως… κάτι τις παραπάνω. Οι ευρωκοινοβουλευτικές αποζημιώσεις παραμένουν παχυλότατες.

ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΛΙΔΟ «ενημερωτικό σημείωμα» του «σοβαρού» Δ. Παπαδημούλη αναγράφονται κραυγαλέα ψεύδη, όπως π.χ. ότι στο συλλαλητήριο πήγαν «90.000 άνθρωποι». Χαρακτηρίζονται συλλήβδην «ακροδεξιοί», «χρυσαυγίτες», «θρησκόληπτοι» και «φανατικοί» οι 350.000-400.000 που πήγαν στο συλλαλητήριο. Και για την… πιστή αντιγραφή των παλαιών μεθόδων του «καρφώματος» επισυνάπτονται και τρεις φωτογραφίες. Μία απεικονίζει τους ακροδεξιούς βουλευτές της Χ.Α. Κασιδιάρη, Παππά και Μπαρμπαρούση στο συλλαλητήριο. Μία της ευρωβουλευτού της ΔΗ.ΣΥ. Ε. Καϊλή με κόκκινο κασκόλ που «εκθέτει» τα μέλη της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου. Και μία από το κτίριο Libertatia που κατέστρεψαν μισαλλόδοξα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χ.Α. Το ανοσιούργημα είχε «τεκμηριωθεί» επαρκέστατα!

Ο κ. Παπαδημούλης, άγνωστο γιατί, παρέλειψε να επισυνάψει φωτογραφίες του συγκυβερνήτη του Κ. Ζουράρη, ο οποίος -κάκιστα-προπηλακίστηκε. Οπως επίσης παρέλειψε να επισυνάψει φωτογραφίες άλλων βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. και μελών του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν το παρών στο συλλαλητήριο. Αυτό το «ενημερωτικό σημείωμα», όμως, θα φέρει ανεξίτηλα την υπογραφή του. Ως μνημείο οπορτουνισμού και αμοραλισμού. Ως πιστή απεικόνιση της ποιότητας των ανθρώπων που καπηλεύτηκαν το ήθος, τη δοτικότητα και τους αγώνες προγενέστερων γενιών, προκειμένου, κατ’ ουσίαν ανεπάγγελτοι και κρατικοδίαιτοι άνθρωποι, να κάνουν πολιτικές «καριέρες» με εκατομμύρια ευρώ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ βήμα των Παπαδημούληδων είναι στο επόμενο «ενημερωτικό σημείωμα» που θα συντάξουν μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα, να επισυνάψουν και τη φωτογραφία του Μίκη Θεοδωράκη, προκειμένου να «τεκμηριώσουν» απολύτως τον αήθη ισχυρισμό τους περί «ακροδεξιών», «εθνικιστών» και «θρησκόληπτων»…



Γράφει ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι οι ιδιοι οι αριστεροι ηταν ανεκαθεν οι ρουφιανοι, χαφιεδες γερμανοτσολιαδες που εδιναν τους δικους τους για να τους παρουν την παραπανησια περιουσια και για να δημιουργουν καλπικους ηρωες τυπου λαμπρακη, παναγουλη, φυσσα. Εξακριβωμενο δια στοματος "αγωνιστη της αριστερας"

Δημοσίευση σχολίου