Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Εθνική προδοσία δεν θα ανεχτεί ο ελληνικός λαός που προειδοποίησε ~ Η επόμενη συγκέντρωση στη Βουλή δεν θα είναι μόνο για συνθήματα...


Κρυμμένοι επιδέξια πίσω από το προπέτασμα καπνού της υπόθεσης Novartis που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να αλλάξει την ατζέντα της δημόσιας συζήτησης, οι θιασώτες της ηττοπάθειας συνεχίζουν με αμείωτο ζήλο τη δουλειά τους, προσπαθώντας με απανωτά άρθρα να πείσουν τους Έλληνες ότι το σκοπιανό δεν είναι τελικά και κανένα σημαντικό θέμα και ότι είναι προς το συμφέρον μας να παραδώσουμε την Ιστορία μας στους Σκοπιανούς παραχαράκτες της.

Παρατηρείται μάλιστα το αξιοσημείωτο φαινόμενο πως όσο δυναμώνει η αντίδραση της κοινής γνώμης στην Ελλάδα για το ενδεχόμενο ξεπουλήματος της Ιστορίας μας, τόσο οι ηττοπαθείς και οι κονδυλοφόροι τους γίνονται πιο επίμονοι στη διατύπωση εξωφρενικών ισχυρισμών για να παραπλανήσουν τον κόσμο και να σπείρουν αμφιβολίες.


"Είναι άδικο", λένε οι ξεδιάντροποι προπαγανδιστές του ενδοτισμού, "να απαιτούμε από τους Σκοπιανούς να καλύψουν το 100% της απόστασης που μας χωρίζει... Τελικά είναι ενάντια στα εθνικά συμφέροντα η αδιαλλαξία μας". Πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοθαυμάσει σε τέτοιου είδους "αναλύσεις" - τη βλακεία, την κουτοπονηριά ή την άγνοια; Μήπως πρέπει να δώσουμε στους Σκοπιανούς και τη Θεσσαλονίκη τότε αφού είναι άδικο να έχει η Ελλάδα το 100% της πρόσβασης στη θάλασσα και τα Σκόπια να τη βλέπουν μόνο σε αφίσες; Και ο Ερντογάν ζητάει καμιά εκατοστή νησιά μας στο Αιγαίο. Δεν είναι άδικο να κατέχει η Ελλάδα σχεδόν το 100% του Αιγαίου και η Τουρκία μόνο δυο-τρία ξερονήσια; Αν είναι έτσι όπως τα λένε οι ανόητοι αρθρογράφοι, ας φανούμε πιο "διαλλακτικοί" και με τους Τούρκους και ας τους δώσουμε το μισό Αιγαίο να μην αισθάνονται αδικημένοι. 

Αυτό που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν όσοι κατηγορούν την Ελλάδα για αδιαλλαξία απέναντι στα Σκόπια, είναι ότι στην πραγματικότητα ΚΑΚΩΣ καθίσαμε να διαπραγματευτούμε με τους γείτονές μας το όνομα της Μακεδονίας. Είναι (και θα έπρεπε να θεωρείται) "κόκκινη γραμμή" από την πολιτική ηγεσία της χώρας μας, και το σωστό θα ήταν να μην δεχτεί καν να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις που αφορούσαν το παζάρεμα ενός τόσο ένδοξου κομματιού της Ιστορίας μας. Το να εμφανιζόμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε τα πάντα με τους πάντες είναι απλώς κουταμάρα που θα μας προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο εγγύς μέλλον. Τη στάση της Ελλάδας στο σκοπιανό ζήτημα παρακολουθούν με ενδιαφέρον και οι άλλοι "άσπονδοι φίλοι" μας στη γειτονιά μας και ήδη τους έχει ανοίξει η όρεξη με την υποχωρητικότητά μας. Γι' αυτό βλέπουμε την Αλβανία να ανακινεί κάθε τόσο ζήτημα "Τσαμουριάς" και την Τουρκία να γίνεται όλο και πιο προκλητική στο Αιγαίο και στη Θράκη. Ο ενδεχόμενος εξευτελισμός της Ελλάδας έναντι των Σκοπίων με την αποδοχή της πλαστογράφησης της Ιστορίας της θα αποτελέσει ξεκάθαρο σήμα ότι η χώρα μας άρχισε το μεγάλο ξεπούλημα και μπορούν οι πάντες να επωφεληθούν. 

Οι διάφοροι "ρεαλιστές" συμπατριώτες μας, και ιδίως οι αριστεροί οι οποίοι τελευταία έχουν ερωτευθεί σφόδρα το ΝΑΤΟ (αναρωτιέμαι πού ήταν κρυμμένα τόσα νατοϊκά μπουμπούκια μέσα στις πορείες προς την αμερικανική πρεσβεία), μας λένε πως αν τα Σκόπια δεν μπουν στη Συμμαχία το συντομότερο δυνατό κινδυνεύουν με διαμελισμό από τη γειτονική Αλβανία και Βουλγαρία. "Για να μην διαλυθούν πρέπει να τους ονομάσουμε Μακεδόνες διότι μόνο αυτό το όνομα τους κρατάει ενωμένους". Πρόκειται για μύθο και θα εκθέσω στη συνέχεια τρεις βασικούς λόγους. 

Πρώτον, διότι αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιώνει πανηγυρικά ότι η μεγάλη πλειονότητα των Σκοπιανών είναι βουλγαρικής και αλβανικής καταγωγής και συνεπώς έχουν ήδη βουλγαρική και αλβανική εθνική συνείδηση. Μάλιστα η Βουλγαρία έχει εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2007 και έχει μοιράσει εκατοντάδες χιλιάδες βουλγαρικά διαβατήρια σε ομοεθνείς της των Σκοπίων για να ταξιδεύουν άνετα στην Ευρώπη. Εμείς τι θέλουμε άραγε να παραστήσουμε βαφτίζοντάς τους όλους αυτούς Μακεδόνες; Ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι; Αν το σκοπιανό είναι ζήτημα εθνικού αυτοπροσδιορισμού όπως λένε οι "προοδευτικοί" συμπατριώτες μας, τότε γιατί θέλουν να πριμοδοτήσει η Ελλάδα την πλευρά που επιδιώκει να δώσει μία πλαστή εθνική ταυτότητα σ' αυτόν τον λαό; 

Δεύτερον, η Αλβανία και η Βουλγαρία είναι αμφότερες μέλη του ΝΑΤΟ και δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να ενεργήσουν στα Βαλκάνια κόντρα στα αμερικανικά συμφέροντα. Εφόσον οι "ρεαλιστές" μάς λένε ότι οι Αμερικανοί κόπτονται τόσο πολύ για την ύπαρξη αυτού του κρατιδίου, είναι δυνατόν να επιτρέψουν ποτέ σε δύο χώρες του ΝΑΤΟ, και μάλιστα από τις πιο αδύναμες, να το διαμελίσουν; Πολιτικοί αχυράνθρωποι σαν τον Ράμα της Αλβανίας και τον Μπορίσοφ της Βουλγαρίας σηκώνονται όρθιοι και στέκονται προσοχή όταν τους παίρνει τηλέφωνο ο Αμερικανός πρόεδρος. Επομένως η διάλυση των Σκοπίων από την Αλβανία και τη Βουλγαρία (αν δεν το θέλουν οι Αμερικανοί) είναι τόσο πιθανή όσο και να ρίξει μπουνιά ο Τσίπρας στον Τραμπ ή να χαστουκίσει δημοσίως τη Μέρκελ.

Τρίτον, εφόσον οι Αμερικανοί έχουν τέτοια καούρα με την επιβίωση των Σκοπίων γιατί έχουν κολλήσει σώνει και καλά στην ένταξή τους στο ΝΑΤΟ; Η Ελλάδα έχει σοβαρότατους λόγους να μην θέλει να βρεθεί ποτέ στη θέση να συναλλάσσεται με ένα κράτος που θα αποκαλείται "Μακεδονία". Δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε ότι θα υπάρχει "μακεδονικός στρατός" διαφορετικός από τον ελληνικό, και να ανεχτούμε ίσως να βλέπουμε "Μακεδόνες συμμάχους" που να φέρουν τον "ήλιο της Βεργίνας" ως στρατιωτικό έμβλημα, ή την προτομή του Αλέξανδρου. Ούτε ο Καμμένος που πουλάει ακόμα και τη μάνα του για τη υπουργική καρέκλα δεν μπορεί να το ανεχθεί αυτό, όπως έχει δηλώσει. Επομένως γιατί οι Αμερικανοί που είναι σύμμαχοί μας 65 χρόνια τώρα, δεν σέβονται τις ελληνικές ευαισθησίες και δεν συνάπτουν μία διμερή συμφωνία αμυντικής συμμαχίας με τα Σκόπια; Κανείς δεν τους απαγορεύει να πάνε μόνοι τους και να δώσουν στους Σκοπιανούς εγγύηση για την εδαφική τους ακεραιότητα έναντι οποιουδήποτε την επιβουλευτεί, και να τους πουλήσουν και όσα όπλα επιθυμούν. Τέτοιου είδους διμερείς αμυντικές συμφωνίες έχουν ήδη οι Αμερικανοί με την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, τις Φιλιππίνες, το Ισραήλ και άλλες χώρες. Γιατί δεν ήρθαν να απαιτήσουν σώνει και καλά από το ΝΑΤΟ να δεχτεί στους κόλπους του π.χ το Ισραήλ; Οι ΗΠΑ υπήρξαν εξάλλου από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισαν τα Σκόπια ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας". Γιατί επιμένουν τώρα να εξευτελιστεί η Ελλάδα που υπήρξε παλιός και πιστός σύμμαχός τους και δεν μας βγάζουν όλους από τη δύσκολη θέση συνάπτοντας μία διμερή αμυντική συμμαχία με τα Σκόπια για να τελειώνει το καλαμπούρι;

Αν νομίζει ο Τσίπρας και το μπουλούκι των αριστερών διεθνιστών που έχει γύρω του ότι θα επιτρέψουμε την εκχώρηση του ένδοξου ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια επειδή τα ΜΜΕ θα παίζουν ως πρώτο θέμα τους επόμενους μήνες την υπόθεση Novartis, είναι πολύ γελασμένοι. Έπαθαν πανικό από το συλλαλητήριο της Αθήνας και έβγαλαν αμέσως από το συρτάρι την υπόθεση Novartis ενώ ξέρουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να πάει κανένας πολιτικός φυλακή, ότι αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία δεν υπάρχουν, και ότι η υπόθεση θα καταλήξει τελικά στο αρχείο για να κάνει παρέα με εκείνες της Siemens και των τηλεφωνικών υποκλοπών. Θολώνουν απλώς τα νερά οι αριστερές σουπιές μήπως και μπορέσουν να δώσουν στα μουλωχτά το όνομα στους Σκοπιανούς, χωρίς να αντιδράσει ο ελληνικός λαός. Κύριοι κυβερνώντες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις συνέπειες πριν βάλετε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή σας κάτω από τη μεγαλύτερη εθνική προδοσία του αιώνα! Μπορείτε να αναλογιστείτε τι θα σας περιμένει μετά, έτσι και τολμήσετε να διαπράξετε αυτό το ανοσιούργημα το οποίο θα προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στο εθνικό συμφέρον. 

Σε περίπτωση που επιχειρηθεί να περάσει συμφωνία εθνικής μειοδοσίας με την ψήφο των βουλευτών, η επόμενη συγκέντρωση του κόσμου στο Σύνταγμα δεν θα γίνει για απλό συλλαλητήριο αλλά για τον αποκλεισμό της Βουλής επ´ αόριστον ή για κάποια άλλη μορφή δυναμικής παρέμβασης. Εθνική προδοσία δεν θα ανεχτεί ο ελληνικός λαός - αυτό κατέστη απολύτως σαφές. Αν ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς παριστάνουν ότι κωφεύουν, τότε για ό,τι συμβεί στη συνέχεια η ευθύνη θα βαραίνει αποκλειστικά τους ίδιους. Ο λαός μίλησε βροντερά δύο φορές και τους προειδοποίησε.


*Το άρθρο είναι μέρος σχολίου του εξαιρετικού χρήστη Stirlitz στο capital.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου