Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΜΑΤ: Με τους αναρχικούς κότες, θεριά ανήμερα με τους πατριώτες





Οργή επικρατεί σε όλη τη χώρα, με την αγριότητα που επέδειξαν τα ΜΑΤ της αριστερής κυβέρνησης, που κυριολεκτικά έσπασαν στο ξύλο τους διαδηλωτές και μάλιστα ......

38 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο της συμφωνίας κηδείας.

Τα ΜΑΤ που κάθονται απαθή, όταν τους πετροβολούν οι "αντεξουσιαστές", αυτό που ο λαός αποκαλεί "κότες", χθες ήταν πολεμοχαρή θεριά ανήμερα, που έτρωγαν σίδερα.

Για πρώτη φορά ψέκαζαν με τόσο μένος κατευθείαν στα πρόσωπα των διαδηλωτών και λογικά ακούγονται και ευφάνταστα σενάρια, ότι ήταν ξένοι μισθοφόροι. Δεν νομίζουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά είναι θέμα εντολών και ιδεοληψιών.

Είχαν απέναντί τους και ακίνδυνους απλούς ανθρώπους κι όχι τους σκατόψυχους δολοφόνους των Εξαρχείων και ξεθάρρεψαν οι κότες. Έβγαλαν όλο το αντριλίκι τους στις γυναικούλες, που πήγαν με τη σημαία στους ώμους να διαδηλώσουν για τη Μακεδονία μας που χάνεται...



http://makpress.blogspot.com/2018/06/blog-post_370.html









1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μεγάλη οργή στον κόσμο μετά την προδοσία.Δεν το καταλαβαίνουν οι κυβερνώντες. Η σταγόνα μπορεί να είναι κάτι το πολύ ασήμαντο. Υπάρχει μεγάλη οργή και αγανάκτηση στον κόσμο, στον απλό κόσμο.

Δημοσίευση σχολίου