Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Έκθεση. Θέμα: «Η ομορφότερη χώρα του κόσμου»


Η ομορφότερη χώρα του κόσμου σύντροφοι, είναι η… Δαν(ε)ία.

Η "Δανεία", με "εί", είναι μία κρυφοκομμουνιστική χώρα, στην οποία όταν η μέση αμοιβή ανά εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα ήταν 19.147 ευρώ, στο Δημόσιο ήταν 26.556 και στα Σοβιέτ των ΔΕΚΟ 40.772! 
Που τώρα πια, μετά από 599 μνημόνια, ο ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ μισθός στο τραγικό Δημόσιο για απόφοιτο του Δημοτικού είναι...
53% μεγαλύτερος από τον βασικό στον ιδιωτικό.

Που ο μέσος μισθός στο Δημόσιο «πρέπει» να είναι 36% πάνω από τον μέσο μισθό στον ιδιωτικό  και 78,2% πάνω από τον βασικό...

Που κατά τη διάρκεια κρίσης, το 32% των Δημοσίων βγήκε στη σύνταξη σε ηλικία χαμηλότερη των 55 ετών.

Που ενώ χρωστάει σε ό ο ο ο λ ο τον πλανήτη Γη, απελευθερώνει μαγικά τις αποδοχές των επικεφαλής των ΔΕΚΟ ώστε να μπορέσουν να τσεπώσουν τα κομματανθρωπάκια «νομότυπα» 20.000 το μήνα και 200.000 αναδρομικά.

Που μόνο ο φορολογούμενος έχει διαθέσει 10 δις σε 15 χρόνια για την συντεχνία του Φωτόπουλου, του Εκβιαστή με τους Διακόπτες.

Που πριν χρεωκοπήσει, ο 1 στους 4 υπαλλήλους της χώρας ήταν Δημόσιος Υπάλληλος.
Ώσπου χρεωκόπησε… Και τότε… ως διά μαγείας…
…ο 1 στους 6 εν ενεργεία Δημόσιους, έγινε «συνταξιούχος του Δημοσίου», με αποτέλεσμα τώρα πια να έχει σχεδόν τόσους συνταξιούχους το Κράτος, όσους και υπαλλήλους. Έχει πλέον σχεδόν ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ συνταξιούχους του Δημοσίου, όταν το ’07 είχε 378.000, αύξηση 31%, αφού «έτρεχαν» οι ξύστες να «προλάβουν να τα πάρουν» με τις ευλογίες ενός χρεωκοπημένου Κράτους γερόντων.

Που αύξησε τις πρωτογενείς της δαπάνες από τα 30,4 δις που ήταν το 2000 στα 57,9 δις το 2009, δηλαδή 90,5% σε 9 χρόνια και τώρα τις κρατάει στα επίπεδα του ‘07… Στα ίδια δηλαδή επίπεδα, με την περίοδο που ήταν τόσο… large που αύξανε τους μισθούς των Δημοσίων 100% σε 9 μόνο χρόνια.

Που ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕ μισθολογικές δαπάνες για θέσεις εργασίας χωρίς κανένα περιεχόμενο και χωρίς να αυξάνεται η παραγωγικότητα της οικονομίας της στο ελάχιστο.

Είναι μία χώρα σε πλήρη αφασία που το ασύδοτο Κράτος, ενώ είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων, δαπανά περισσότερα από 100 εκ. ετησίως σε ενοίκια ώστε να εισπράττουν ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ και να στεγάζονται οι υπεράριθμοι κομματάνθρωποι που ξεκουράζονται σε Υπουργεία και φορείς του Στενού Δημόσιο τομέα εν μέσω κρίσης, περικοπών και χρεοκοπίας.

Που ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΕ σε μια δεκαετία τις επιχορηγήσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία και τις πήγε από τα 4,8 δις στα 17,2 δις για να μπορούν να δίνουν αυτά συντάξεις σε 50ρηδες ΔΕΚΟτζήδες και να βγαίνουν τώρα οι «εξυπνότεροι» να σου λένε ότι το Κράτος είναι μικρό.

Που τώρα, σε κάθε 10 ευρώ που δαπανά τα 4,3 πάνε για συντάξεις, ενώ το 2000 πήγαιναν τα 3,1.

Που όποιος έχει πλαστό πτυχίο διορίζεται στο Κράτος και όποιος έχει αληθινό κυνηγιέται από το Κράτος.

Που ο 1 στους 2 χρωστάει στο Κράτος, αλλά ο 1 στους 2 πάλι, εισπράττει από το Κράτος.

Είναι η ΜΟΝΗ χώρα στον πλανήτη Γη που πίστεψε πως μία σπείρα ανεπάγγελτων Υπουργών, θα έφερνε την ανάπτυξη με αλλεπάλληλα χτυπήματα σε εξαθλιωμένους φορολογούμενους και διορισμούς κομματόσκυλων.

Έχει τον εξυπνότερο λαό του κόσμου, έναν λαό που τα ξέρει όλα, πάντα, χωρίς μάλιστα να έχει ανοίξει ΠΟΤΕ του ένα βιβλίο. Οι πολίτες της Δανείας με μία αφοπλιστική αφέλεια, λένε πως οι άλλοι φταίνε για ότι τους συμβαίνει και πως εκείνοι είναι οι εξυπνότεροι όλων, αλλά μου φαίνεται πως τελικά… μάλλον… είναι λίγο… χαζούληδες, αφού τους κοροιδεύουν συνέχεια κάτι γελοίοι και ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ πολιτικοί της κακιάς ώρας…
 

Η Δανεία δεν έχει καμία σχέση με την χρεωκοπημένη Ελλάδα… Η Δανεία, είναι μία χώρα που… μάλλον, είναι κάπου μακριά. Είναι μία χώρα μικρή που μάλιστα ΔΕΝ έχει σύνορα. Που σίγουρα δεν ανήκει στην Ευρώπη. Που μάλλον ανήκει στην Αφρική. Ή ίσως στην Αυστραλία αφού το ΕΣΥ της κάλυπτε νοσήλια για δάγκωμα από… καγκουρό. Είναι μία μαγική Αριστερόστροφη χώρα που θέσπισε «επίδομα τυφλότητας» σε πεθαμένους… Η Δανεία είναι μία χώρα μωρόπιστη, που γυρνά μονίμως την πλάτη στους ικανούς, τους αφήνει εκτός Βουλής, που παρέχει ηλιθιωδώς στον εαυτό της αμέτρητα διάτρητα «αυτοεξιλεωτικά» άλλοθι αγνοώντας το γεγονός ότι τα κάνει όλα λάθος και που όλοι σχεδόν οι πολίτες της σε μία απαράμιλλη και μονότονη αυτοαθωωτική νιρβάνα, κατηγορούν πάντοτε άλλους για την κατάντιά τους…


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι ο κομουνισμος πανηλιθιε!
ολα ταλλα ειναι σκετες μπουρδες....

SKY είπε...

Δεν πειράζει, ο Έλληνας αντέχει! Όχι γιατί είναι σκληρός αλλά γιατί είναι....μαλάκας!

apostolopoulosap είπε...

Καλά ρε παιδια, όταν γράφετε άρθρα δεν βλέπετε τη διπλανή Ιταλίακαι την παραδιπλανή Γαλλία-μετα την Ιταλία η Γαλλία έχει μπει στη σειρά... ;;; Γιατί αυτοί είναι στο χείλος του γκρεμού; Για΄τι η Ιταλία πεφτει και σκορπίζει τρόμο στην Ευρώπη; Γιατι ακόμα και στη Γερμανία το ευρωσκεπτιστικό AfD (το χαρακτηρίζουν ακροδεξιό) ανεβαίνει αφού όλα πάνε καλά στην κυρίαρχη Γερμανία; Πριν από το κύριε ελέησον με τους δημόσιους υπαλλήλους δεν μπορείτεε να σκεφτε΄τε λίγο; Λίγο, όχι πολύ.
.

Ανώνυμος είπε...

sky
που να δεις τι αρχιμαλακας ειναι ο σουηδος ο ολανδος ο αγγλος και ο χαζογερμανος....
ο ελληνας θα ξαναβρει τον εαυτο του και τοτε θα τα πουμε με το φασιστερο κατοχικο καθεστως του 74....

Δημοσίευση σχολίου