Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

32χρονος στη λαμία μαχαίρωσε τον γύφτο που μπούκαρε στο σπίτι του


Ένας 32χρονος μαχαίρωσε 24χρονο διαρρήκτη που μπήκε στο διαμέρισμά του στη Λαμία.

Το περιστατικό συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 32χρονος, που μόλις είχε μετακομίσει, επέστρεψε στο σπίτι του και βρήκε μέσα τον διαρρήκτη που μπήκε παραβιάζοντας την πόρτα του διαμερίσματος.


Πρόκειται για έναν 24χρονο Ρομά που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Ο 32χρονος ήρθε στα χέρια με τον 24χρονο και με ένα μαχαίρι τον χτύπησε αρκετές φορές, τραυματίζοντάς τον.

Αιμόφυρτος ο 24χρονος κατάφερε να διαφύγει ενώ ο ενοικιαστής του σπιτιού και οι γείτονες του καλούσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Μια ώρα αργότερα, οι άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας τον βρήκαν 5 χιλιόμετρα μακριά, σε μια ερημική περιοχή, καθώς κατευθυνόταν προς το σπίτι του στον συνοικισμό της Νέας Μαγνησίας.

Με το ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα χωρίς όμως να κινδυνεύει ζωή του.

Για τον 32χρονο, σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν η πρώτη του μέρα στην πολυκατοικία. «Ακόμη ξεφόρτωνε πράγματα και έτυχε αυτό», μας έλεγαν σαστισμένοι και συγχρόνως ανήσυχοι για το αιματηρό επεισόδιο.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Ενημέρωση:

Τελικά μπουμπούκι και ο 32χρονος...

Ανατροπή στην υπόθεση με το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε διαμέρισμα στην οδό Αντικύρας στη Λαμία, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαχαίρωσε έναν διαρρήκτη.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, οι δύο εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο γνωρίζονταν μεταξύ τους και όπως φαίνεται είχαν προσωπικές διαφορές.

Ο ένας είναι 24χρονος Ρομά, γνωστός στους αστυνομικούς για την παραβατική του συμπεριφορά, καθώς είναι μπλεγμένος στον κόσμο των ναρκωτικών και ο δεύτερος ένας 32χρονος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, 35 ναρκωτικά χάπια και 78 αναβολικά χάπια. 

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν στο κέντρο της Λαμίας, αργά το βράδυ και οι περαστικοί ενημέρωσαν την αστυνομία. 

Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στο σημείο και η παρουσία τους ηρέμησε τα πνεύματα.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου