Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Σκότωσε τον φίλο της, τον έλιωσε στο μπλέντερ, τον μαγείρεψε και...



Οτι έσφαξε τον εραστή της, τον έλιωσε στο μπλέντερ, τον μαγείρεψε με ρύζι και τον μοίρασε στη... γειτονιά, κατηγορείται μια Μαροκινή.

Η δολοφονία, όπως αναφέρει η Daily Mail, έγινε στο Ελ Εΐν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η γυναίκα αποφάσισε να δολοφονήσει τον φίλο της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση επί επτά χρόνια, όταν της ανακοίνωσε ότι σκόπευε να νυμφευθεί μια άλλη γυναίκα.


Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι η Μαροκινή τον σκότωσε και μετά με τη βοήθεια ενός μπλέντερ τον έκανε... κομματάκια. Εν συνεχεία μαγείρεψε τα υπολείμματα με ρύζι, ακολουθώντας τη συνταγή ενός παραδοσιακού πιάτου του Κόλπου και το σέρβιρε σε Πακιστανούς εργάτες που δούλευαν σε οικοδομή δίπλα στο σπίτι της.

Η αστυνομία κλήθηκε όταν ο αδελφός του δολοφονηθέντα δήλωσε την εξαφάνισή του.
Ο ίδιος προηγουμένως είχε πάει στο σπίτι όπου ζύσε ο αδελφός του για να τον ψάξει, με την μνηστή του να του απαντά ότι τον έδιωξε από το σπίτι και ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται.

Η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνές και το κουβάρι στης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν εντόπισαν ένα ανθρώπινο δόντι στο μπλέντερ της Μαροκινή.

Το τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι το δόντι ανήκει στον νεαρό και έτσι η Μαροκινή συνελήφθη.
Η ίδια παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τον καλό της σε μια στιγμή παραφροσύνης. Υποστήριξε ακόμη ότι την έπιασε μανία εκδίκησης καθώς συντηρούσε και υποστήριζε οικονομικά τον φίλο της, επί χρόνια.

Λέγεται ακόμη ότι μετά τη δολοφονία ζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου της για να εξαφανίσουν το πτώμα αλλά εκείνος αρνήθηκε και για αυτό πιθανότατα κατέληξε στο να μαγειρεύει τον φίλο της.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου