Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Γεμάτα ανωμαλάρες τα Hotspots των λάθρο - "Σοκ", λέει, από ακόμη έναν βιασμό



Σοκ προκαλεί ο βιασμός ενός παιδιού ηλικίας μόλις τριών ετών, στο Κέντρο Φιλοξενίας "Προσφύγων" της Αγίας Ελένης, όπου διαμένει το αγοράκι μαζί με την 30χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, ο βιασμός τελέστηκε στις...
αθλητικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν εντός του Κέντρου Φιλοξενίας και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Το αγοράκι σπαράζοντας επέστρεψε στη μητέρα του και εκείνη το μετέφερε στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Εξετάστηκε από τους γιατρούς και στη συνέχεια έγινε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποία επιβεβαιώθηκε η σεξουαλική κακοποίηση. Από το Νοσοκομείο ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα την απαραίτητη έρευνα. Το πρωί της Πέμπτης, συνελήφθη ο δράστης. Πρόκειται για έναν "20χρονο από τη Συρία", ο οποίος διαμένει στο Κέντρο της Αγίας Ελένης.

Η 30χρονη μητέρα του μικρού αγοριού είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αστυνομικοί και γιατροί που ασχολούνται με την υπόθεση δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένα παιδάκι κακοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο. Ο 20χρονος την Παρασκευή θα οδηγηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Πηγή: epiruspost.gr


Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 20χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη χθες, Πέμπτη για βιασμό ενός ανηλίκου τριών ετών!
Πρόκειται για τον: ALSHAHADA THAMER του MAJID και της SANA , γεννηθείς την 17-07-1998 στη Συρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων, του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 26510-65977 και 26510-65991. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
Όπως καταγγέλθηκε από οικογένεια Σύρων προσφύγων, ο οποίοι ζουν στη δομή φιλοξενίας προσφύγων «Αγία Ελένη», το 3χρονο αγοράκι τους κακοποιήθηκε από 20χρονο Σύρο πρόσφυγα που πήγε στη δομή πριν από 40 ημέρες.
Η σεξουαλική κακοποίηση έγινε προχθές το απόγευμα και την επιβεβαίωσε εξέταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε το παιδί. Χθες Πέμπτη, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβε τον 20χρονο, τα στοιχεία του οποίου έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.




Μόλις χθες η Αστυνομία δημοσιοποίησε τα στοιχεία ενός ακόμη ανώμαλου λαθρομετανάστη:



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 29χρονου αλλοδαπού , ο οποίος συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου. (Σχετ. το από 01-11-2018 Δελτίο Τύπου μας).
 
Πρόκειται για τον:
1) (επ) KHORASANI (ον) Mohammad Hossein του Gholam Helder και της Leyla , γεν.1989 στο Αφγανιστάν. 







Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 07-12-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388457. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου