Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Μυρίζει μπαρούτι πάλι ~ Χιλιάδες πραιτωριανοί θα φυλάνε την προδοτική συγκέντρωση Τσίπρα στο Αλεξάνδρειο


Αστυνομικές δυνάμεις από όλη την Βόρεια Ελλάδα θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, εν όψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στο Παλέ ντε Σπορ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Θεσσαλονίκη για την συγκεκριμένη ημέρα θα ενισχυθεί με διμοιρίες των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ από αρκετές πόλεις. Ακόμα δεν είναι γνωστός ο αριθμός των αστυνομικών που θα είναι σε ετοιμότητα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν...
ισχυρή παρουσία των αστυνομικών γύρω από τον χώρο της ΧΑΝΘ.


Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα γίνει στις 19:30 και την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Μακεδονία μετά από κάλεσμα από την «Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία» και την ένωση «Ενωμένων Μακεδόνων». Επιπλέον στην Καμάρα, ως απάντηση στην διαμαρτυρία για τη Μακεδονία, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από μέλη του αριστερού εξωκοινοβουλευτικού χώρου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μέσα από αφίσες και δημοσιεύσεις, οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» δηλώνουν πως έχουν πρόθεση να μπουν στο Παλαί ντε Σπόρ για να ακουστεί η φωνή και η αντίθεση τους.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να φτάσει σήμερα η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, ενώ ήδη από την Τετάρτη ο αρχηγός της Αστυνομίας, Αριστείδης Ανδρικόπουλος βρίσκεται στην πόλη εν όψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή αλλά και η συγκέντρωση για τη Μακεδονία που έχει προγραμματιστεί για την ίδια ώρα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται να φτάσουν αστυνομικές δυνάμεις από όλη την Βόρεια Ελλάδα για τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις. Συγκεκριμένα, στην πόλη θα φτάσουν αύριο 18 διμοιρίες των ΜΑΤ και 11 διμοιρίες ΟΠΚΕ και από άλλες αστυνομικές διευθύνσεις της Βόρειας Ελλάδας, ενώ αναμένονται δυνάμεις και από την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr μια διμοιρία των ΜΑΤ θα συνοδέψει από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη την «Αύρα», το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού, ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση επεισοδίων κατά των διαδηλωτών.

Από τη Θεσσαλονίκη στα μέτρα ασφαλείας θα συμμετέχουν 10 διμοιρίες των ΜΑΤ και τις 4 διμοιρίες ΟΠΚΕ.


Του Στέλιου Παζαρλή 
https://www.makthes.gr/megali-kinitopoiisi-tis-elas-gia-tis-sygkentroseis-tis-paraskeyis-180850

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου