Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Για πόσα χρόνια, για πόσες δεκαετίες θα αντέξει ο Έλληνας αυτόν τον εξευτελισμό;


Για πόσα χρόνια, για πόσες δεκαετίες θα αντέξει ο Έλληνας αυτόν τον εξευτελισμό; Για πόσο καιρό θα μπορεί να υπομείνει να ακούει αυτά τα καραγκιοζιλίκια των Σκοπιανών και των εγχώριων προδοτών που θα ηχούν στα αυτιά του ως βλασφημία στους προγόνους του και στην Ιστορία του; Δύο ενδεχόμενα μπορεί να συμβούν τελικά σε βάθος χρόνου...

Αναρωτιέμαι πολλές φορές, έχουν αναλογιστεί οι υποστηρικτές της συμφωνίας των Πρεσπών ποιες θα είναι οι συνέπειες για τη χώρα μας αν τυχόν περάσει αυτό το ανοσιούργημα που εμπνεύστηκαν ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς και ο Καμμένος;
Δεν αναφέρομαι σ’ αυτούς τους συμπατριώτες μας που έχουν οικονομικό ή κομματικό όφελος από την υποστήριξη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ή που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία παρουσιάζοντας το άσπρο ως μαύρο για λόγους ιδιοτέλειας, αλλά σ’ αυτούς που έχουν πραγματικά παραπλανηθεί πιστεύοντας τα παραμύθια που τους σερβίρουν τα συστημικά ΜΜΕ και η κυβέρνηση ότι τάχα θα έπρεπε η Ελλάδα να υποχωρήσει και να επιτρέψει στους Σκοπιανούς να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν για να έχουμε σχέσεις καλής γειτονίας και να γίνουμε παράγοντας σταθερότητας στα Βαλκάνια.  
 
ΚΑΝΕΙΣ από τους τρεις προδότες (Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος) δεν μπορεί πλέον να τραβήξει την ουρά του απ’ έξω και να διασωθεί, είτε παραιτηθεί, είτε αποσύρει τη στήριξή του στην κυβέρνηση, είτε προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. Είναι πολύ αργά πλέον. Είναι ΟΛΟΙ υπόλογοι διότι όταν μπορούσαν να αποτρέψουν την εθνική πανωλεθρία δεν το έπραξαν. Η συμφωνία που έχουν κάνει με τα Σκόπια προβλέπει ότι θα αλλάξει ΜΟΝΟ το όνομα της γειτονικής χώρας σε Βόρεια Μακεδονία, αλλά ΟΧΙ οι επιθετικοί προσδιορισμοί εφόσον δεν αλλάζει η ταυτότητα και η γλώσσα. Ακούμε π.χ. σήμερα στα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ και των άλλων φιλοσκοπιανών ΜΜΕ ότι «ο Σκοπιανός πρωθυπουργός επιδιώκει να πετύχει πλειοψηφία κ.λπ.». Το έχουμε συνειδητοποιήσει πως από τότε που θα ισχύσει η συμφωνία θα πρέπει οι δημοσιογράφοι και οι πάντες να λένε σε αντίστοιχη περίπτωση «ο Μακεδόνας πρωθυπουργός»; Ως μακεδονική γλώσσα θα είναι πλέον και επισήμως η σκοπιανή γλώσσα, τόσο για τον ΟΗΕ όσο και για κάθε διεθνή χρήση. Ο κάθε Σκοπιανός, Σλάβος ή Αλβανός, θα είναι για ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου ο Μακεδόνας που μιλάει μακεδονικά. Κανείς δεν θα καθίσει να ψάξει αν το Άρθρο 14 της συμφωνίας των Πρεσπών αναφέρει πως η «μακεδονική γλώσσα» είναι παρακλάδι της σλαβικής. Σε λίγα χρόνια, με την κατάλληλη προπαγάνδα, οι πάντες στον πλανήτη θα έχουν την εντύπωση ότι ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος και ο Αριστοτέλης μιλούσαν σλαβικά αφού αυτή τη γλώσσα μιλούν οι απόγονοί τους – όπως δέχεται και η Ελλάδα!
 
Εφόσον ο Ζάεφ και οι συμπατριώτες του θα είναι πια «Μακεδόνες» και με την ελληνική βούλα, οι Έλληνες της Μακεδονίας τι θα είναι; Προφανώς δεν μπορεί να είναι κι αυτοί Μακεδόνες διότι δεν είναι ο ίδιος λαός με τους Σκοπιανούς ούτε μιλάνε την ίδια γλώσσα μ’ αυτούς. Οι Βορειοκορεάτες και οι Νοτιοκορεάτες σήμερα (και οι Βορειοβιετναμέζοι και οι Νοτιοβιετναμέζοι παλαιότερα) μοιράζονται το ίδιο εθνικό συνθετικό επειδή είναι ουσιαστικά ο ίδιος λαός και μιλάνε την ίδια γλώσσα. Είναι ηλίου φαεινότερο πως στην περίπτωση της Μακεδονίας κάτι τέτοιο δεν θα συμβαίνει. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή να πιστέψει ένας ξένος ότι ο «Μακεδόνας» Σκοπιανός της Βόρειας Μακεδονίας και ο Έλληνας κάτοικος της Νότιας Μακεδονίας είναι και οι δύο Μακεδόνες. Δεν στέκει λογικά αφού ούτε ίδιος λαός είναι ούτε την ίδια γλώσσα μιλούν. Εφόσον λοιπόν οι Μακεδόνες επισήμως θα είναι οι Σκοπιανοί, θα υπερισχύουν πάντα αυτοί στη διεκδίκηση της αυθεντικότητας της μακεδονικής ταυτότητας. Θα μας σέρνουν διαρκώς στα διεθνή δικαστήρια και θα μας ρίχνουν τις καταδίκες βροχηδόν για σφετερισμό της εθνικής τους ταυτότητας. Εφόσον ο Έλληνας κάτοικος δεν θα είναι πια Μακεδόνας επισήμως, και δεν θα μιλάει μακεδονικά, ποιο θα είναι το λογικό συμπέρασμα; Ότι απλώς τυγχάνει λόγω συγκυριών να κατέχει τη Νότια Μακεδονία, και επομένως καταπιέζει την πραγματική «μακεδονική μειονότητα» που ζει εκεί, και εμποδίζει το ιστορικό μακεδονικό έθνος να επανενωθεί στα παλιά γεωγραφικά του όρια. Ο σκοπιανός αλυτρωτισμός που θα αντιμετωπίσουμε τότε θα κάνει τον σημερινό να φαντάζει ως ευχάριστη ανάμνηση.
 
Ο ισχυρισμός του Τσίπρα ότι τάχα μέσω της συμφωνίας των Πρεσπών οι Σκοπιανοί θα απαρνηθούν ότι κατάγονται από τους αρχαίους Μακεδόνες είναι μια απάτη – όπως και όλα όσα λέει και πράττει αυτός ο αμόρφωτος και αστοιχείωτος κνίτης που απειλεί να προξενήσει ανήκεστο βλάβη στα εθνικά συμφέροντα της χώρας. Αρκεί να ρίξει μια ματιά κανείς στην αίθουσα της Βουλής των Σκοπίων για να δει ότι οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με παραστάσεις της αρχαίας Μακεδονίας και με μακεδονικά σύμβολα. Θα υποχρεωθούν να αλλάξουν και τις τοιχογραφίες στη Βουλή τους οι Σκοπιανοί ή να τοποθετήσουν πινακίδες που θα λένε ότι πρόκειται για την «ελληνιστική περίοδο» όπως μας λένε οι εγχώριοι προδότες; Όποιος το πιστεύει αυτό έχει σοβαρό πρόβλημα πολιτικής αντίληψης και αφέλειας.   
 
Εφόσον λοιπόν οι άνθρωποι στη γειτονική χώρα θα προσδιορίζονται ως Μακεδόνες και όχι ως Βορειομακεδόνες ή με οποιοδήποτε άλλο συνθετικό, τότε και ο στρατός τους θα λέγεται μακεδονικός, και η Βουλή τους μακεδονική, και οι αθλητικές τους ομάδες μακεδονικές, και τα μουσικά τους συγκροτήματα μακεδονικά, αφού τα κάθε είδους σύνολα ανθρώπων αυτής της χώρας θα απαρτίζονται από Μακεδόνες. Θα πρέπει δηλαδή οι Έλληνες δημοσιογράφοι να λένε «σε κοινές ασκήσεις στα πλαίσια του ΝΑΤΟ συμμετείχαν ο ελληνικός και ο μακεδονικός στρατός», ή «Μακεδόνες στρατιώτες θα έρθουν στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν στην τάδε άσκηση», ή «υπήρξε συνάντηση του Μακεδόνα και του Έλληνα υπουργού», ή «ο Μακεδόνας ποδοσφαιριστής έχασε μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα», ή «ο σπουδαίος Μακεδόνας συνθέτης βραβεύτηκε για το έργο του», ή «Μακεδόνες επιστήμονες διατείνονται ότι ανακάλυψαν ένα επαναστατικό φάρμακο» κ.λπ. Αλλά ούτε και το Βόρεια Μακεδονία θα είναι υποχρεωτικό να αντικαταστήσει το σκέτο Μακεδονία στις 140 χώρες που έχουν ήδη αναγνωρίσει με αυτή την ονομασία τα Σκόπια. Ήδη η Ρωσία δηλώνει απερίφραστα ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τη νέα ονομασία αλλά θα παραμείνει στην ήδη υπάρχουσα. Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει ένα ξένο κράτος να αλλάξει το όνομα με το οποίο αναγνώρισε ένα άλλο κράτος - και είναι προφανές ότι ούτε οι Σκοπιανοί θα έχουν καμία πρεμούρα να πείσουν αυτά τα κράτη να αλλάξουν την αναγνώρισή τους. Θα πουν «εμείς κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα υποχρεώσουμε κιόλας» και καθάρισαν με το παραμύθι του erga omnes.
 
Θέλετε κι άλλες δυσάρεστες προβλέψεις από αυτά που θα συμβούν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ έτσι όπως πάμε; Πώς θα νιώσετε όλοι εσείς που πιστεύετε τις ηλιθιότητες της «Καθημερινής» και της κάθε πατσαβουροφυλλάδας που υποστηρίζει τώρα την εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σλάβους αν ακούσετε κάποια στιγμή από ΕΛΛΗΝΙΚΑ χείλη να αναφέρονται φράσεις όπως:
 
– «ο Αμερικανός πρόεδρος και ο Μακεδόνας πρωθυπουργός σε συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο συμφώνησαν…»
– «στη συνέντευξη Τύπου παρέστησαν Έλληνες, Αλβανοί, Βούλγαροι και Μακεδόνες δημοσιογράφοι»
– «ο μακεδονικός λαός προσέρχεται στις κάλπες αύριο για να ψηφίσει…»
– «οι δηλώσεις αυτές που έγιναν στα μακεδονικά, αποδόθηκαν εσφαλμένα στα αγγλικά»
– «αύξηση στις αφίξεις Μακεδόνων τουριστών καταγράφεται φέτος στη Χαλκιδική»
– «φυλλάδια γραμμένα στα μακεδονικά και στα ελληνικά ερρίφθησαν από αγνώστους χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας»
– «ας δούμε όμως στο ρεπορτάζ τι σκέφτονται και οι Μακεδόνες πολίτες για την επικείμενη είσοδο της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση»
– «επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί αύριο ο Μακεδόνας υπουργός Εμπορίου στην Αθήνα»
– «ο ανταποκριτής μας στα Σκόπια μίλησε με Μακεδόνες συναδέλφους του και μας μεταφέρει το κλίμα»
– «η Γερμανίδα καγκελάριος θα έχει σειρά επαφών με τη μακεδονική πολιτική ηγεσία»
– «ο Έλληνας πρωθυπουργός μίλησε στα αγγλικά στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ενώ ο Μακεδόνας πρωθυπουργός προτίμησε να μιλήσει στα μακεδονικά»
– «με την είσοδο της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ οι επίσημες γλώσσες της ΕΕ αυξάνονται κατά μία, αφού στο εξής προστίθεται και η μακεδονική»
 
Σας αρέσουν τα παραπάνω ή σας ενοχλούν βαθύτατα; Έχετε καταλάβει πού πάνε να μας μπλέξουν ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς, ο Καμμένος και το τσούρμο των λιμασμένων εθνοπροδοτών που έχουν γύρω τους; Συνειδητοποιείτε ότι θα μας πληγώνουν στο εθνικό μας φιλότιμο κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, με κάθε ευκαιρία που θα τους δίνεται; Έχετε αντιληφθεί τι ολέθριες συνέπειες θα έχει για εμάς τους Έλληνες η νομιμοποίηση και η επικύρωση με την υπογραφή μας ενός εξωφρενικά γελοίου ιστορικού ψεύδους; Έχετε καταλάβει ότι εμφανιζόμαστε με τη συμφωνία των Πρεσπών πρόθυμοι να ποδοπατήσουμε και να ρεζιλέψουμε κι εμείς μαζί με τους Σκοπιανούς τις λαμπρότερες σελίδες της Ιστορίας μας για να μην στενοχωρήσουμε τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς;
 
Το τι αίσχος σχεδιάζει για το μέλλον μας η τριανδρία των σύγχρονων Εφιαλτών αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα ίδια ελληνικά ΜΜΕ που σήμερα πρωτοστατούν στη φιλοσκοπιανή προπαγάνδα, χρησιμοποιούν ακόμα σχεδόν πάντα τους όρους «Σκόπια», «Σκοπιανός» και «σκοπιανό» όταν αναφέρονται στη γειτονική χώρα. Αυτό σημαίνει ότι ΞΕΡΟΥΝ πως θίγεται βάναυσα και βαθύτατα το εθνικό φιλότιμο του Έλληνα όποτε ακούει τις τερατώδεις αξιώσεις των Σκοπιανών σε βάρος της ιστορικής του κληρονομιάς, αλλά το αποσιωπούν. Έχουν πλήρη επίγνωση της τρομακτικής βλάβης που πρόκειται να υποστούμε αν υποχωρήσουμε σ’ αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα, και απλώς μας κοροϊδεύουν λέγοντάς μας ότι δεν είναι δα και κάτι το τραγικό. Αυτό που δεν μας λέει ακόμα κανείς είναι πως τα ελληνικά ΜΜΕ θα είναι σε μερικούς μήνες ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να χρησιμοποιούν για τους γείτονες τους όρους «Μακεδόνας» και «μακεδονικός» που μας πληγώνουν βαθύτατα, διότι διαφορετικά θα τρώνε σωρηδόν τις μηνύσεις από σκοπιανές κυβερνητικές υπηρεσίες ή και ΜΚΟ για παραβίαση της συμφωνίας των Πρεσπών. Αν δηλαδή κάποιος στον δημόσιο λόγο συνεχίσει να αποκαλεί τους γείτονες ως Σκοπιανούς, θα φροντίζουν αυτοί να τον επαναφέρουν στην τάξη υπενθυμίζοντάς του πως οι δύο χώρες έχουν υπογράψει συμφωνία που τους αποδέχεται ως Μακεδόνες, και όπως αυτοί μας αποκαλούν Έλληνες και όχι Αθηναίους, έτσι έχουν την αξίωση να τους αποκαλούμε κι εμείς Μακεδόνες και όχι Σκοπιανούς.
 
Για πόσα χρόνια, για πόσες δεκαετίες θα αντέξει ο Έλληνας αυτόν τον εξευτελισμό; Για πόσο καιρό θα μπορεί να υπομείνει να ακούει αυτά τα καραγκιοζιλίκια των Σκοπιανών και των εγχώριων προδοτών που θα ηχούν στα αυτιά του ως βλασφημία στους προγόνους του και στην Ιστορία του; Δύο ενδεχόμενα μπορεί να συμβούν τελικά σε βάθος χρόνου. Είτε ο Έλληνας θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να ταυτίσει το όνομα «Μακεδόνας» με τους Σκοπιανούς, να το πάρει απόφαση δηλαδή μετά την ανελέητη πλύση εγκεφάλου των αργυρώνητων ΜΜΕ και των κατάλληλα διαμορφωμένων σχολικών βιβλίων που θα διδάσκεται ότι οι αισχροί παραχαράκτες της Ιστορίας υπερίσχυσαν και να τους χαρίσει οριστικά και πλήρως τη Μακεδονία σβήνοντας οποιαδήποτε αναφορά σ’ αυτή εντός της Ελλάδας, ή θα εκραγεί από αγανάκτηση, θα καταργήσει την κατάπτυστη διμερή συμφωνία για να σώσει την ψυχή του και την εθνική του αξιοπρέπεια, και θα στείλει στο Ειδικό Δικαστήριο επί εσχάτη προδοσία όλους όσους την υπέγραψαν ή την κύρωσαν – αφού όμως στο μεταξύ η Ελλάδα θα έχει χάσει όλα τα διπλωματικά ατού που διαθέτει σήμερα για να πιέζει με αυτά τους Σκοπιανούς.

 Stirlitz

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου