Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Το σκ@τό έφτασε στην κάλτσα ~ 2 ντελιβεράδες κατατρόμαξαν τον Δανέλλη


Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρίσκεται στο σπίτι του Σπύρου Δανέλλη στη Φρεατίδα έπειτα από καταγγελία του βουλευτή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, νωρίτερα βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο μέσα στην πολυκατοικία του με δύο άτομα ογκώδους σωματικής διάπλασης τα οποία μόλις τον αναγνώρισαν, φόρεσαν κουκούλες, επιβιβάστηκαν σε λευκό βαν και έφυγαν από το σημείο αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Οι πυροτεχνουργοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι άγνωστοι να τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του βουλευτή. Όπως αποδείχθηκε...



Πρόσφατα η φρουρά του αυξήθηκε με επιπλέον 2 αστυνομικούς. Τελικά οι «ύποπτοι» ήταν ντελιβεράδες που πήγαιναν την παραγγελία του.

Τις υποψίες κίνησαν δύο άγνωστοι άνδρες που έμοιαζαν κάτι να ψάχνουν έξω από το σπίτι του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Ηρακλείου Σπύρου Δανέλλη, που βρίσκεται στην Φρεατύδα και στη συνέχεια πλησίασαν την πολυκατοικία, φορώντας κουκούλες στα κεφάλια τους.

Η φρουρά του βουλευτή -που πρόσφατα αυξήθηκε κατά δύο άτομα- έσπευσε για να εξακριβώσει την ταυτότητα των αγνώστων.

Όπως αποδείχθηκε οι νεαροί ήταν ντελιβεράδες και συνοδεία των αστυνομικών μπήκα στην πολυκατοικία για να παραδώσουν την παραγγελία τους.

Προληπτικά, επειδή τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα, κλήθηκαν κι άλλοι αστυνομικοί, αλλά και μονάδα πυροτεχνουργών, που απλά εξέτασαν εξωτερικά την πολυκατοικία και επέστρεψαν στη βάση τους.

3 σχόλια:

Τζώρτζης Δ. ΔΕΛΗΜΑΝΗΣ είπε...

Αυτό θα πει χέσιμο.

I.A.N.O.S. GR είπε...

Κότα κρητική...

Γιώργος Χρονόπουλος είπε...

Τον Φλαμπουράρη τον φυλάνε 80 αστυνομικοί Τον εθνικό ήρωα Δανέλλη γιατί τόσο λίγοι? Για να ζηλεύει?

Δημοσίευση σχολίου