Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Μαύρος ηθοποιός πλήρωσε ντεμέκ ρατσιστές να του επιτεθούν, ώστε να κλαψομουνιάσει και να πάρει καλύτερο μισθό! +vid


Ο Τζάσι Σμόλετ, από τη δημοφιλή σειρά Empire φέρεται να πλήρωσε δύο αδέρφια, προκειμένου να φωνάξουν ρατσιστικά και ομοφοβικά συνθήματα εναντίον, διότι... ήταν δυσαρεστημένος με τις αποδοχές του

Ο ηθοποιός Τζάσι Σμόλετ συνελήφθη με την κατηγορία ότι είπε ψέματα στην αστυνομία, όταν κατήγγειλε ότι τους επιτέθηκαν δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φωνάζοντας εναντίον του ύβρεις ρατσιστικού κι ομοφοβικού περιεχομένου.


Όπως εξήγησε η αστυνομία του Σικάγο, σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο ηθοποιός κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα της ρατσιστικής και ομοφοβικής επίθεσης, διότι δεν ήταν ικανοποιημένος από το μισθό του στη δραματική τηλεοπτική σειρά Empire.




«Ο Σμόλετ εκμεταλλεύτηκε την οδύνη και την οργή του ρατσισμού για να προωθήσει την καριέρα του» επισήμανε ο διευθυντής της αστυνομίας του Σικάγο Έντι Τζόνσον.

«Πώς ένα πρόσωπο που το αγκάλιασε η πόλη του Σικάγο να στραφεί εναντίον της και να χαστουκίσει κάθε πολίτη αυτής της πόλης διατυπώνοντας ψευδείς καταγγελίες;».

«Ο Σμόλετ πλήρωσε 3.500 δολάρια για να στήσει αυτήν την επίθεση και να σύρει στη λάσπη τη φήμη της πόλης του Σικάγο μέσω αυτής της διαδικασίας».

«Αυτό το κόλπο ενορχηστρώθηκε από τον Σμόλετ, διότι ήταν δυσαρεστημένος με τον μισθό του. Επινόησε την ιστορία ότι δέχθηκε επίθεση».

«Οι ψευδείς καταγγελίες προκαλούν πραγματικές ζημιές (…). Αυτό το διαφημιστικό κόλπο είναι μια πληγή που το Σικάγο δεν αξίζει» κατέληξε ο Έντι Τζόνσον.

Ο Σμόλετ, ένας 36χρονος μαύρος, ομοφυλόφιλος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Empire, είχε καταθέσει στην αστυνομία την 29η Ιανουαρίου ότι δύο φερόμενοι υποστηρικτές του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τον είχαν χτυπήσει, είχαν βάλει μια θηλιά στο λαιμό του και τον είχαν περιλούσει με χλωρίνη.



Ο Σμόλετ κρατείται από τις αστυνομικές αρχές, ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Σικάγο Άντονι Γκουλιέμλι.

Από την πλευρά του το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Κουκ ενέκρινε την απαγγελία κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του ηθοποιού για διατάραξη της τάξης και ψευδή κατάθεση στην αστυνομία, επισήμανε χθες ο Γκουλιέμλι.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία είχε συλλάβει δύο αδέλφια, που αναγνωρίστηκαν με τη βοήθεια υλικού από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή όπου ο Σμόλετ είχε καταγγείλει ότι του είχαν επιτεθεί. Η δικηγόρος των δύο αδελφών είπε σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι οι πελάτες της γνώριζαν τον Σμόλετ, καθώς εργάζονταν με εκείνον στο Empire.

Δύο ημέρες μετά, η αστυνομία άφησε ελεύθερους του δύο υπόπτους χωρίς να απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος τους.



Μετά τη φερόμενη επίθεση, ο 36χρονος ηθοποιός είχε λάβει τη συμπαράσταση χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως επίσης και πολλών διασημοτήτων. Ορισμένοι, ωστόσο, εξέφραζαν αμφιβολίες για το περιστατικό, που σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα είχε συμβεί γύρω στις 2 το πρωί σε δρόμο του Σικάγο, κατά τη διάρκεια μίας από τις πιο παγωμένες νύχτες στην πρόσφατη ιστορία της πόλης.

Σε μια συνέντευξη στο "Good Morning America" την περασμένη εβδομάδα, ο Τζάσι Σμόλετ είχε πει ότι νιώθει οργή, καθώς κάποιοι αμφισβητούν την ιστορία του υπονοώντας ότι η δυσπιστία αυτή βασίζεται σε ρατσιστική μεροληψία.

Το δικαστήριο διέταξε επίσης τον Τζάσι Σμόλετ να παραδώσει το διαβατήριό του και να πληρώσει εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων.

Αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει να καταδικαστεί σε φυλάκιση έως και τριών ετών. 
https://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/867115/diasimos-ithopoios-sunelifthi-dioti-estise-ratsistiki-epithesi-enadion-tou/









1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου