Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από τη «γιαγιά με τα τερλίκια» +vid



Νέα περιπέτεια για την ηλικιωμένη που έγινε γνωστή όταν συνελήφθη για πουλούσε τερλίκια που έπλεκε η ίδια χωρίς άδεια στη λαϊκή.

Η 90χρονη έπεσε θύμα κλοπής χθες από 3 άτομα που της απέσπασαν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό.

Συγκεκριμένα μία 33χρονη κατάφερε να αποσπάσει από την ηλικιωμένη την αλυσίδα και να διαφύγει με όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο συνεργοί της.

Η άμεση κινητοποίηση όμως ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν σαν αποτέλεσμα να εντοπίσουν τα τρία αυτά άτομα στην περιοχή του Κορδελιού και να τα συλλάβουν.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

typosthes.gr





Πρόστιμο 2600 ευρώ επέβαλε η εφορία στη γιαγιά με τα τερλίκια

Νέο πρόστιμο κοινοποιήθηκε, αυτή τη φορά από την εφορία, στην 90χρονη από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη το Μάρτιο επειδή πωλούσε τερλίκια, μάλλινες παντόφλες, σε λαϊκή της Θεσσαλονίκης χωρίς άδεια.

Νέο πρόστιμο κοινοποιήθηκε, αυτή τη φορά από την εφορία, στην 90χρονη από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη το Μάρτιο επειδή πωλούσε τερλίκια (μάλλινες παντόφλες) σε λαϊκή της Θεσσαλονίκης χωρίς άδεια.

Το πρόστιμο, ύψους 2.600 ευρώ, επιβλήθηκε στην ηλικιωμένη καθώς δεν τηρούσε βιβλία για την επαγγελματική δραστηριότητα που είχε πουλώντας τερλίκια στην λαϊκή αγορά. 

Κατά τη σύλληψη της, της είχε επιβληθεί πρόστιμο 200 ευρώ.

Πηγές της ΑΑΔΕ διευκρινίζουν ότι δεν έχει επιβληθεί οριστική πράξη προσδιορισμού του προστίμου αλλά μόνο προσωρινή με βάση την αναφορά της Αστυνομίας. 

Σημειώνουν ότι ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επιδιώκει δίκαιη επίλυση του θέματος με ευαισθησία και κατανόηση απέναντι στην υπέργηρη συμπολίτη μας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου