Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Όχι ρε μαλάκες! Δείτε πού κάνανε γκράφιτι οι βρωμύλοι


Μα καλά, ασφάλεια και φύλαξη δεν υπάρχει;;;

Άγνωστοι κατάφεραν και μπήκαν στο αμαξόστασιο και ζωγράφισαν γκράφιτι και έγραψαν συνθήματα - Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης επιστρατεύει η Αττικό Μετρό

Με συνθήματα και γκράφιτι γέμισαν τα βαγόνια του μετρό Θεσσαλονίκης, τα οποία αφίχθησαν πριν λίγες ημέρες στο Αμαξοστάσιο της Πυλαίας.


Άγνωστοι κατάφεραν και μπήκαν στο αμαξόστασιο και ζωγράφισαν γκράφιτι και έγραψαν συνθήματα στα βαγόνια.

Οι υπεύθυνοι της Αττικό Μετρό προχωρούν στον καθαρισμό τους, ενώ αναμένεται να αυξήσουν την φύλαξη του Αμαξοστασίου, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον

«Δυστυχώς παρά τον διπλασιασμό των μέτρων ασφαλείας άγνωστοι εισήλθαν τα ξημερώματα στο χώρο και πρόλαβαν να ζωγραφίσουν γκράφιτι στη μία πλευρά των δύο βαγονιών, από τα τέσσερα, του συρμού, που μόλις την περασμένη Πέμπτη, μπήκε στις ράγες». δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος.

«Από την Παρασκευή 17/5 το πρωί είχαμε τοποθετήσει τέσσερις φύλακες στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας και έτσι αποφεύχθηκε το χειρότερο», είπε ο κ. Μυλόπουλος και πρόσθεσε «ήταν δύσκολο να βρούμε τα υλικά για τον καθαρισμό των βαγονιών, αλλά τα βρήκαμε. Αύριο το πρωί θα ξεκινήσουμε τον καθαρισμό».

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο Facebook ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κρινής του TV100





ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου