Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Φρικτή ρατσιστική δολοφονία στην Κόρινθο ~ Γύφτοι λήστεψαν και πάτησαν 77χρονη με αυτοκίνητο +vid


Νεκρή, εκ προμελέτης, μετά από ληστεία μέσα στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων, εντοπίστηκε 77χρονη.

Οι αδίστακτοι γύφτοι την προσέγγισαν και με τη χρήση βίας προσπάθησαν να της αποσπάσουν κόσμημα που η ίδια έφερε. Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε σθεναρά ωστόσο οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα, την χτύπησαν με το αυτοκίνητο και μετά πέρασαν από πάνω της (!) τραυματίζοντάς την θανάσιμα.



Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ. Αυτή την ώρα, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και από αέρος για τον εντοπισμό και την σύλληψη των κακοποιών.


Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

H άτυχη 77χρονη πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας όπως αποκαλύπτει σε σχετικό βίντεο γειτόνισσά της. Οι διαρρήξεις και οι κλοπές στους Αγίους Θεοδώρους έχουν καταντήσει πλέον σύνηθες φαινόμενο, σύμφωνα με την ίδια.






https://korinthostv.gr



Αποτροπιασμό προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο σκοτώθηκε η γυναίκα. 

Τα λόγια του γιου της 77χρονης στον Alpha σοκάρουν: «Την είδα νεκρή στο δρόμο με την αλυσίδα στο λαιμό της να είναι κομμένη. Δεν της την είχαν πάρει, την είχε στον λαιμό της. Κομμένη, σπασμένη».


«Στην ψύχρα την έριξαν κάτω και την πάτησαν με αδίστακτο τρόπο», αποκαλύπτει γείτονας της άτυχης 77χρονης.

Όλα εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης, στην οδό Ανθέων. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, βρισκόταν στην αυλή της, όταν ακούστηκαν από το δρόμο φωνές: «κυρία, κυρία».

Πλησιάζοντας προς το σημείο η 77χρονη, η οποία προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τι θα επακολουθούσε. Με αστραπιαίες κινήσεις άγνωστοι άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους.

Η 77χρονη έπεσε κάτω και άρχισε να φωνάζει. Από το σπίτι πετάχτηκαν έξω ο σύζυγος και ο γιός της.

Οι δράστες τρόμαξαν, την πάτησαν με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.




Εν τω μεταξύ, ένα νέο στοιχείο που ίσως βοηθήσει τις αστυνομικές έρευνες, έδωσε ο σύζυγος του θύματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, θυμήθηκε ότι πριν την τραγωδία, είχε πάει με τη σύζυγό του για ψώνια και αντιλήφθηκε το ασημί χρώματος αυτοκίνητο των δραστών να τους ακολουθεί, κάτι που σημαίνει ότι τους παρακολουθούσαν.


 

Ο γιος της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, συγκλονίζει με τις δηλώσεις του και την περιγραφή της άγριας επίθεσης που δέχθηκε η μητέρα του.


«Πήγαν να κάνουν άτακτη φυγή μόλις είδαν ότι έβγαινα εγώ με τον πατέρα μου από το σπίτι. Την είχαν μπροστά τους, χωρίς δεύτερη σκέψη, την πρώτη την χτύπησαν και την ξάπλωσαν κάτω και με τη δεύτερη ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της. Αυτό έγινε... Δύο φορές, τη μια ήταν όρθια και την πήρε, την εμβόλισαν και την πέταξαν 3 μέτρα κάτω, ξάπλωσε κάτω η γυναίκα και ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της και της σπάσανε όλα της τα κόκαλα γύρω-γύρω, την διαλύσαν, την πέρασαν από πάνω» τονίζει ο ίδιος.

«Εγώ με τα μάτια μου, ο ίδιος, είδα το αυτοκίνητο σαν να είναι σε ανώμαλο δρόμο να κάνει γκέλες πάνω από τη μάνα μου. Σκαρφάλωσε το αυτοκίνητο πάνω από τη μάνα μου. Αυτό. Ένα Hyundai ασημί, με ανοιχτό το καπό για να μη φαίνεται η πινακίδα και έφυγαν βολίδα από τον δρόμο κάτω... Νεκρή κατευθείαν, σε πέντε λεπτά είχε παγώσει, σε 10 λεπτά είχε παγώσει. Νεκρή κατευθείαν... Διαλυμένα όλα της τα κόκκαλα, είχαν τρυπήσει, είχαν βγει τα κόκαλα από τον ώμο της έξω από την περιφορά και το στροβίλισμα που έκανε το αυτοκίνητο από πάνω της» σημείωσε ο γιος της ηλικιωμένης και πρόσθεσε:

«Πέρασε το αμάξι από πάνω της. Ήταν παχιά γυναίκα και στροβίλισε το σώμα της μαζί με το αυτοκίνητο στον δρόμο. Ο σβέρκος της, όταν τον είδα, ήταν μελανός μετά από 2 λεπτά και διπλάσιος στο μέγεθος. Σπασμένη η μούρη της, κομμένα τα χέρια της, διαλυμένη, πέρασε ένας τόνος από πάνω της».


Ακαριαίος ο θάνατος της 77χρονης από σπάσιμο του αυχένα, λέει ο ιατροδικαστής

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 77χρονης, στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους το Σάββατο, σύμφωνα με την διαπίστωση του ιατροδικαστή που προχώρησε στην νεκροτομή.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ιατροδικαστής στους αστυνομικούς, ο θάνατός της προκλήθηκε όταν το αυτοκίνητο που πέρασε από πάνω της, της έσπασε τον αυχένα.


Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες που δολοφόνησαν την 77χρονη 


Στην ταυτοποίηση των δύο δραστών της δολοφονίας της 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους, οδηγήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές. Οι δράστες προκειμένου να κλέψουν μια αλυσίδα από τον λαιμό της άτυχης γυναίκας, δεν δίστασαν να την πατήσουν με το αυτοκίνητό τους και να τη σκοτώσουν μπροστά στα μάτια του γιου της και του άνδρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 30χρονο Ρομά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 30χρονος φέρεται να ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 77χρονη, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο 35χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν και αυτός που φώναξε στην ηλικιωμένη να βγει έξω από το σπίτι της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 30χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές και ληστείες, ενώ στις έρευνες που έχουν γίνει σε καταυλισμούς Ρομά δεν έχει εντοπιστεί.

Oι αστυνομικοί εντόπισαν την Τρίτη σε καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων ένα ύποπτο όχημα, παρόμοιο με αυτό των δραστών. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι το ίδιο με αυτό στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες που σκότωσαν με άγριο τρόπο την 73χρονη.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου