Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Γνωστό μπουμπούκι ο ρατσιστής γύφτος που δολοφόνησε την 77χρονη πατώντας την με ΙΧ


Στην ταυτοποίηση των δύο δραστών της ρατσιστικής δολοφονίας της 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους, οδηγήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές. Οι δράστες προκειμένου να κλέψουν μια αλυσίδα από τον λαιμό της άτυχης γυναίκας, δεν δίστασαν να την πατήσουν με το αυτοκίνητό τους και να τη δολοφονήσουν μπροστά στα μάτια του γιου της και του άνδρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 30χρονο γύφτο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 30χρονος φέρεται να ήταν...
ο οδηγός του μοιραίου οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 77χρονη, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο 35χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν και αυτός που φώναξε στην ηλικιωμένη να βγει έξω από το σπίτι της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 30χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές και ληστείες, ενώ στις έρευνες που έχουν γίνει σε καταυλισμούς "Ρομά" δεν έχει εντοπιστεί.

Oι αστυνομικοί εντόπισαν την Τρίτη σε καταυλισμό "Ρομά" στον Βλυχό Μεγάρων ένα ύποπτο όχημα, παρόμοιο με αυτό των δραστών. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι το ίδιο με αυτό στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες που σκότωσαν με άγριο τρόπο την 77χρονη.



https://korinthostv.gr/


Αποτροπιασμό προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο σκοτώθηκε η γυναίκα.

«Πήγαν να κάνουν άτακτη φυγή μόλις είδαν ότι έβγαινα εγώ με τον πατέρα μου από το σπίτι. Την είχαν μπροστά τους, χωρίς δεύτερη σκέψη, την πρώτη την χτύπησαν και την ξάπλωσαν κάτω και με τη δεύτερη ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της. Αυτό έγινε... Δύο φορές, τη μια ήταν όρθια και την πήρε, την εμβόλισαν και την πέταξαν 3 μέτρα κάτω, ξάπλωσε κάτω η γυναίκα και ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της και της σπάσανε όλα της τα κόκαλα γύρω-γύρω, την διαλύσαν, την πέρασαν από πάνω» τονίζει ο ίδιος.

«Εγώ με τα μάτια μου, ο ίδιος, είδα το αυτοκίνητο σαν να είναι σε ανώμαλο δρόμο να κάνει γκέλες πάνω από τη μάνα μου. Σκαρφάλωσε το αυτοκίνητο πάνω από τη μάνα μου. Αυτό. Ένα Hyundai ασημί, με ανοιχτό το καπό για να μη φαίνεται η πινακίδα και έφυγαν βολίδα από τον δρόμο κάτω... Νεκρή κατευθείαν, σε πέντε λεπτά είχε παγώσει, σε 10 λεπτά είχε παγώσει. Νεκρή κατευθείαν... Διαλυμένα όλα της τα κόκκαλα, είχαν τρυπήσει, είχαν βγει τα κόκαλα από τον ώμο της έξω από την περιφορά και το στροβίλισμα που έκανε το αυτοκίνητο από πάνω της» σημείωσε ο γιος της ηλικιωμένης και πρόσθεσε:

«Πέρασε το αμάξι από πάνω της. Ήταν παχιά γυναίκα και στροβίλισε το σώμα της μαζί με το αυτοκίνητο στον δρόμο. Ο σβέρκος της, όταν τον είδα, ήταν μελανός μετά από 2 λεπτά και διπλάσιος στο μέγεθος. Σπασμένη η μούρη της, κομμένα τα χέρια της, διαλυμένη, πέρασε ένας τόνος από πάνω της».


Ακαριαίος ο θάνατος της 77χρονης από σπάσιμο του αυχένα, λέει ο ιατροδικαστής

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 77χρονης, στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους το Σάββατο, σύμφωνα με την διαπίστωση του ιατροδικαστή που προχώρησε στην νεκροτομή.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ιατροδικαστής στους αστυνομικούς, ο θάνατός της προκλήθηκε όταν το αυτοκίνητο που πέρασε από πάνω της, της έσπασε τον αυχένα.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου