Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

12χρονη σάπισε στο ξύλο λαθρομετανάστη βιαστή


Ένα από τα χιλιάδες καθημερινά εγκλήματα λαθρομεταναστών που ευτυχώς δεν είχε τραγική κατάληξη. Φυσικά το κορίτσι και οι γονείς του, θα είναι τρομοκρατημένοι. O 26χρονος Αλγερινός δέχθηκε μία κλωτσιά στο κεφάλι και πριν καταλάβει τί συνέβη, άρπαξε 2 μπουνιές ακόμη. Στη συνέχεια συνελήφθη.

Το γεγονός ήρθε στη δημοσιότητα από τον Απόστολο Αποστολίδη δάσκαλο μαχητικών αθλημάτων (Wushu Sanda~kick boxing) που έχει το κορίτσι ως μαθήτρια. Η 12χρονη κάνει πρωταθλητισμό και όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο κύριος Αποστολίδης "τα 4 χρόνια εκπαίδευσης μέτρησαν σήμερα πολύ περισσότερο από όσες νίκες έχει καταφέρει".

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook:


Ένα τεράστιο μπράβο στη μαθήτριά μου Ιωάννα Δ. 12 μόλις ετών, η οποία δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από έναν Αλγερινό (μέλος εγκληματικής συμμορίας όπως αποδείχτηκε που θα μπορούσε να ήταν από οποιαδήποτε χώρα) νύχτα έξω από το σπίτι της, όμως χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της και με την ψυχή που τη διακρίνει, κατάφερε να τον εξουδετερώσει αμέσως και γλίτωσε τα χειρότερα, αφού χειρονόμησε πάνω της και μπορεί ο καθ'ένας να φανταστεί την εξέλιξη αν στη θέση της Ιωάννας ήταν ένα απλό μη εκπαιδευμένο κορίτσι!!!

Ο δράστης μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε ζαλίστηκε, το έβαλε στα πόδια κακήν κακώς αιμόφυρτος (η Ιωάννα πολύ σωστά μαζί με τα χτυπήματα φώναζε δυνατά και ο δράστης πανικοβλήθηκε ενώ βγήκε και η μητέρα της έξω) και με τα πολλά κατέληξε στο τμήμα...


Τα αποτελέσματα της σκληρής εκπαίδευσης στα μαχητικά αθλήματα πλήρους επαφής που εκπαιδεύεται 4 χρόνια μέτρησαν σήμερα πολύ περισσότερο από όσες νίκες έχει καταφέρει.
Στην εποχή μας περισσότερο από ποτέ, τα παιδιά επιβάλλεται να εκπαιδεύονται σε ρεαλιστικές συνθήκες..


Δεν είναι μόνο οι τεχνικές που μπορεί να λειτουργήσουν ή όχι, αλλά και ο δυνατός χαρακτήρας που χτίζουν και η ικανότητα να μην τα χάνουν στη δύσκολη στιγμή!!!



https://www.facebook.com/Wushu.Sanda.Perama/posts/2907635939281577












Πηγή φωτογραφιών: https://www.facebook.com/Fight-academy-Peramatos-704727849628832


Όπως προέκυψε κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, ο 26χρονος Αλγερινός δράστης της επίθεσης είναι σεσημασμένος και ταυτοποιημένος ως μέλος εγκληματικής ομάδας Αλγερινομαροκινών που ενεργούν βίαιες επιθέσεις σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και ως δράστες διαρρήξεων και κλοπών από οχήματα (ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ). Αστυνομικοί της Ασφάλειας ύστερα από αναζητήσεις, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πέραμα Πειραιάς, και με τη σε βάρος του ποινική δικογραφία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.






Ενημέρωση από το ρεπορτάζ στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του star:

Τον τρόμο έζησε μια 12χρονη μαθήτρια, όταν ένας αλλοδαπός επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Το κορίτσι, όμως, το οποίο γνωρίζει πολεμικές τέχνες τον έβγαλε στην κυριολεξία νοκ άουτ.

Η Ιωάννα έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιο με το τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα. Μέσα σε αυτό ήταν και ένας 26χρονος Αλγερινός, ο οποίος την παρακολουθούσε. Όταν κατέβηκε στην στάση, ο άντρας την ακολούθησε με σκοπό να την κακοποιήσει. Το12χρονο κορίτσι, όμως, δεν έχασε την ψύχραιμα του.

 «Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές  έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος», δήλωσε η νεαρή μαθήτρια.

Φοβήθηκα πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ  μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω στα 24- 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα πρώτη φορά δηλαδή», συμπλήρωσε η 12χρονη.
Ο νεαρός, ο οποίος προσπάθησε να ξεφύγει, συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του Αλγερινού κακοποιού μελανιασμένο από τα χτυπήματα της 12χρονης μαθήτριας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:





Ενημέρωση 21 Ιανουαρίου:

Αυτός είναι ο αλλοδαπός βιαστής που έφαγε ξύλο από την 12χρονη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπού ο οποίος συνελήφθη στις 04-01-2020 στο Πέραμα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον IBRAHIM YOUSSEF του RIAD, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο. 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 13-3-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου και δη, των ανήλικων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση, στην διευκόλυνση της διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος, προκειμένου δε να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν ομοειδείς υποθέσεις που τυχόν τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4411008 του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.










15 σχόλια:

Unknown είπε...

Και λιγες του ριξε

Χαρικλειος είπε...

Μόνο λίγες; ακόμα θα έπρεπε να του ρίχνει ακόμα Ναι έως και τη στιγμή που ο κάθε ένας διαβάζει η του γνωστοποιητε το περιστατικό

Spaceman είπε...

Ένα από τα χιλιάδες καθημερινά εγκλήματα λαθρομεταναστών που ευτυχώς δεν είχε τραγική κατάληξη...... Αυτο κ ο τιτλος σας ασχετα αν ισχυει η οχι το ποστ ειναι μισανθρωπο και φασιστικο. Οπως κ εσεις που το γραψατε ετσι.

Κρασοπατήρ είπε...

@Spaceman ξέχασες να γράψεις και το σύνθημα "rapefugees welcome"

Theodoros Kalpatzoglou είπε...

Στους παράνομους και παραβάτες πρέπει χωρίς οίκτο, να εφαρμόζεται ο κανόνας:
Οφθαλμός αντί οφθαλμού!
Έτσι μόνο θα ελαττωθεί η αδικία κατά τους αθώους!

Unknown είπε...

Ένα μεγαλο
ΜΠΡΑΒΟ.

Νότιος Σχιζοφρενής είπε...

Να σου θυμίσω τον πατέρα που βίαζε την κόρη του επί 7 χρόνια και μετά την σκότωσε, Έλληνας ήταν, refugees welcome προφανώς αλλά η παραπομπή σου στο σύνθημα είναι άτοπη και εντελώς φασιστική όταν τσουβαλιάζεις ένα πλήθος ατόμων.

Κρασοπατήρ είπε...

RAPEfugees έγραψα

2jz είπε...

Φασίστας είσαι και φαίνεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Τα θύματα του ΕΛΛΗΝΑ βουλευτή της κυβέρνησης είχε τραγική κατάληξη. Για τον Γεωργιάδη μιλώ

Ανώνυμος είπε...

Μαθαμε τωρα μια λεξη και την τσαμπουναμε παντου σαν καραμελα. Φασιστας και μισανθρωπος ειναι αυτος που δεν σεβεται τον συνάνθρωπο του και ποσο μαλλον ενα παιδι. Σας τους θιξαμε τους "καημενους" που αν ειχαν μείνει στις χωρες τους όλοι αυτοί θα είχαν τιμωρηθει για τις πράξεις τους με τον χειρότερο τρόπο αλλα ερχονται εδω και ζουν ζωή και κότα σε βάρος μας. Ενημερωθείτε λιγο πρώτα για το ποσο σεβονται το γυναικείο φύλο σε αυτές τις χώρες και υστερα ξαναμιληστε για φασισμο και ρατσισμο...

Wish είπε...

Ηται Ελληνας ηται αλλοδαπος,οποιος φερθει με τετοιο τροπο σε γυναικα η παιδι ξυλο αλυπητο θελει και φωτια για παραδειγματισμο

killer είπε...

να πανε στο διαολο-καταρα πανω τους .μαζευτηκε ολη η βρωμα στη ελλαδα αο αυτους τους πιθηκους !!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα προτιμούσα τη φωτογραφία και τα ακριβή στοιχεία του θύτη και όχι του θύματος. Αλλά έτσι είναι. Εσείς οι δημοσιογράφοι, όπως και ο νόμος, προστατεύετε τους βιαστές, τους κλέφτες και τους δολοφόνους!Κανένα ενδιαφέρον για την προστασία του παραλίγο θύματος. Αλλά μην και πείτε το όνομα του βιαστή κσι σκιστούν όλα τα καλσόν σας.

Κρασοπατήρ είπε...

Προφανώς η δημοσιοποίηση των στοιχείων του κοριτσιού θα έγινε με την συγκατάθεση των γονέων. Συμφωνούμε στο ότι θα έπρεπε-πρέπει να βγούνε φωτογραφίες του λαθρομετανάστη βιαστή για να τον αναγνωρίσουν τυχόν άλλα θύματά του.

Δημοσίευση σχολίου