Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Σφαγείο μέρα μεσημέρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης από παρανοϊκούς λάθρο +pics

Μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων πολιτών μαχαίρωσε στο πόδι έναν Γεωργιανό για να τον ληστέψει σήμερα το πρωί ένας αλλοδαπός, πιθανόν από την Αλγερία.

Όλα συνέβησαν στην οδό Εγνατία κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως κατήγγειλε το θύμα στους αστυνομικούς, ο δράστης τον πλησίασε για να του αρπάξει το κινητό και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε στο πόδι.

Ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες πραγματοποιούν έρευνα στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.
Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, με τραύμα από μαχαίρι στο πόδι.













Eίναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Καθημερινά είναι δεκάδες τα περιστατικά που έρχονται στο φως. Αναλογιστείτε πόσα ακόμη δεν μαθαίνουμε!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Ομάδα περίπου 15 Αφγανών κινήθηκε σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή και επιτέθηκε σε δύο ομοεθνείς τους με ξύλα και μαχαίρια.

Νέα αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε στην περιοχή της Μοναστηρίου.

Σύφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 15 Αφγανών κινήθηκε σε κατάστημα εστίασης και επιτέθηκε σε δύο ομοεθνείς τους με ξύλα και μαχαίρια.
Οι δύο άνδρες τραυματίστηκαν από χτυπήματα μαχαιριού και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloniki-episodia-me-macheria-metaxi-afganon-sti-monastiriou





Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή ομάδων αλλοδαπών με καδρόνια και μαχαίρια

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, λίγο πριν τις 19.00, κρατώντας καδρόνια και αιχμηρά αντικείμενα δύο ομάδες αλλοδαπών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, κοντά στην Πλατεία Αντιγονιδών.

Από το συμβάν τραυματίστηκαν δύο άτομα, το ένα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και το δεύτερο στα άκρα του σώματος πιθανότατα από κλωτσιές και μπουνιές που δέχτηκε.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και πραγματοποίησαν προσαγωγές ατόμων ενώ αυτήν την ώρα ερευνούν την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των υπόλοιπων εμπλεκομένων. Επίσης, εντόπισαν στο σημείο της συμπλοκής ένα κουζινομάχαιρο και ένα μπουκάλι σπασμένο που όπως φαίνεται είχαν επάνω τους οι δράστες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του GRTimes.gr  δεν αποκλείεται να επρόκειτο για επίθεση με κίνητρο τη ληστεία.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes.gr από το σημείο:



















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου