Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Ο Μασούτης κλείνει κατάστημα λόγω κορωνοϊού ~ Δείτε σε ποιά περιοχή


Την αναστολή της λειτουργίας καταστήματος «Μασούτης» γνωστοποίησε η εταιρεία Μασούτης με σχετική της ανακοίνωση. Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Το επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 στο...
Πλωμάρι Λέσβου βρήκε σε απόλυτη ετοιμότητα την εταιρεία Μασούτης.

Όταν έγινε γνωστό ότι η εργαζόμενη επέστρεψε από εκδρομή σε χώρα στην οποία εμφανίστηκαν κρούσματα COVID-19, καθώς και σε ταξιδιώτες από άλλες πόλεις της Ελλάδας που επισκέφτηκαν τον ίδιο προορισμό, χωρίς η ίδια να έχει παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα, με πρωτοβουλία της εταιρείας, απομακρύνθηκε άμεσα με άδεια.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι η συγκεκριμένη εργαζόμενη είναι θετική στον COVID-19 και πριν προλάβει να γίνει κάποια σύσταση ή να δοθεί οδηγία από κρατικούς φορείς, η εταιρεία προχώρησε σε κλείσιμο του καταστήματος και απολύμανση. Oι υπόλοιποι εργαζόμενοι του καταστήματος ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της εταιρείας.

Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι 13/3 για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Με δεδομένη την επαγρύπνηση της εταιρείας και την ευθύνη της απέναντι στους εργαζόμενους, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα COVID-19 σε ελληνικό έδαφος, απεστάλη πολύ νωρίς, από αρχές Φεβρουαρίου, ενημέρωση από τον γιατρό της εταιρείας προς όλους τους εργαζόμενους για τα μέτρα πρόληψης από τον COVID-19, αλλά και τη γρίπη.



https://www.ethnos.gr/ellada/93119_koronaios-kroysma-ston-masoyti-kleinei-katastima-toy-sti-lesbo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου