Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στη Βέροια ~ Μαστουρωμένοι "Ρομά" προσπάθησαν να βιάσουν πρώτα το θύμα +vid


Δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 47 ετών, Ρομά που διέμεναν σε παρακείμενο καταυλισμό, ήταν οι δράστες του βιασμού και της δολοφονίας 44χρονης στη Βέροια, τις βραδινές ώρες της Δευτέρας προς Τρίτη 3 Μαρτίου.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο InVeria.gr o Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσης Κούγκας, οι δύο άντρες μαζί με το θύμα είχαν νωρίτερα μεταβεί στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης για να προμηθευτούν ναρκωτικά. Όταν επέστρεψαν και υπό την επήρειά τους, θέλησαν να βιάσουν την 44χρονη, αλλά αυτή προέβαλε αντίσταση και στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν της έφραξαν τις αναπνευστικές οδούς και πέθανε.


Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και ήδη μεταφέρθηκαν στην Ανακρίτρια, ενώ έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα (9/3).



Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της γυναίκας οι Ρομά το πέταξαν δίπλα από διάβαση δρόμου σε ένα χαντάκι και απέναντι από το 6ο Γυμνάσιο Βέροιας, ήταν χωρίς ρούχα (μόνο με εσώρουχα) και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια μπλούζα.

Στο σημείο είχα σπεύσει πολλές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη σορό, ενώ υπήρξε ιδιαίτερη μέριμνα ώστε να μην δουν τα παιδιά του 6ου Γυμνασίου τις εικόνες, καθώς εκείνη την ώρα προσέρχονταν στο σχολείο τους.


inveria.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου