Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Γιαγιάκα φασίστρια ετών 92

 Νοικιάζω ένα διαμέρισμα σε ένα ζευγάρι από Γαλλία. 

Η γυναίκα του αποφασίζει να αγοράσει αυτοκίνητο  και την εξυπηρέτησα.  

Το αυτοκίνητο το βρήκαμε, πάμε στα ΚΕΠ για την μεταβίβαση 8 το πρωί και συνειδητοποιούμε μια απίστευτη γραφειοκρατία παρα  το ότι νομίζαμε ότι είναι κάτι το απλό και εύκολο αφού είναι Ευρωπαίος πολίτης.. Αμ δε!!! 


Έπρεπε λέει να πάμε και  σε ένα ειδικό αστυνομικό τμήμα πρώτα (Αμπελοκήπων μόνο εκεί ) και όχι όπου να είναι.

Εκεί της  ζητάνε  ελληνικό ΑΦΜ, λέει δεν έχω, ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό δεν έχω, αλλά και να κάνει μια κατάθεση πάνω από 4.000 ευρώ και άλλα πολλά τρελά και παλαβά.
Λέμε, άντε ας ξεκινήσουμε από τα εύκολα κι ας πάμε πρώτα τράπεζα.
Μετά από ώρες ταλαιπωρίας χωρίς ουσία κι αποτέλεσμα, φτάνουμε 12:05 στη Eurobank.
Ουρά με 12 άτομα, 6 Πακιστανοί μπροστά μας. 
Πάει 1 και 30 και οι 6 Πακιστανοί ακόμα μέσα, (ένας μπαίνει, ένας βγαίνει), μια γιαγιά 92 ετών, αμέσως πίσω από εμάς περίμενε από 12:10 δεν άντεξε τον ήλιο και 13:30 πέφτει κάτω, την βάζουμε στον προθάλαμο του καταστήματος στη σκιά και της δίνουμε λίγο νερό και  την σειρά μας... 
13:50 Οι Πακιστανοί ακόμα μέσα και 8 Έλληνες από έξω. Χτυπάμε τα τζάμια φωνάζουμε, οργή και αγανάκτηση. 
Η Γαλλίδα να μην πιστεύει στα μάτια της. 

Η ώρα πάει  2 και μετά από φωνές μια υπάλληλος έρχεται και με νοήματα μας λέει το κατάστημα είναι κλειστό. 
Της είπα να πάρει τουλάχιστον την γιαγιά 2 ώρες περιμένει. 
Η γιαγιά έβαλε τα κλάματα  έκανε 40 λεπτά με το λεωφορείο να έρθει. Τελικά δεν γινόταν τίποτα αφού και να ήθελε το σύστημα συναλλαγών στις 2 πέφτει. 
Ρωτάω  την υπάλληλο δεν θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή... Το ίδιο είναι ο 18χρονος Πακιστανός το ίδιο η 92 ετών γιαγιά Ελληνίδα;
Το ίδιο μου λέει με την σειρά του ο καθένας. 
Την ρωτάω για αυτό που ήθελα με την Γαλλίδα  και μου λέει για το ΑΦΜ θα πας αλλού, κλπ. 
Της λέω, και καλά οι Πακιστανοί τι στο δ@*/:?  κάναν τόση ώρα. 
"Για  το ίδιο πράγμα", μου λέει.
Δηλαδή της λέω αυτοί που βρήκαν ΑΦΜ και εμείς πρέπει να τρέχουμε για μήνες στου διαόλου τη μάνα.
Α, μου λέει με το που έρθουν στην Ελλάδα και καταγραφούν τους τα  δίνουμε όλα δωρεάν και μάλιστα χωρίς καν να καταθέσουν τις 4.000 ευρώ κι έχουν ήδη ΑΦΜ, και τραπεζικό λογαριασμό. 

Τελικά φεύγουμε όλη μέρα τίποτα και πάμε την γιαγιά με το αυτοκίνητο μου σπίτι της, όλο κλάμα στο δρόμο. 
Μας λέει:
Σε όλη της την ζωή  σχεδόν έναν αιώνα τώρα είχε την Ελλάδα  στα πόδια της. 
Τώρα όλοι οι Έλληνες είναι τελευταίας διαλογής, κρίμας για  αυτά που θα βρείτε μπροστά σας εγώ φεύγω σύντομα  αλλά εσείς ακόμα δεν είδατε τίποτα,!!! Μας λέει σιχαίνομαι και που ακούω τα ονόματα Τσίπρα και Νέα Δημοκρατία, κλείνω τον τηλεόρα όταν τους δω  (έτσι έλεγε την τηλεόραση)  

Της λέω της γιαγιάς  τελικά  ακόμα και η Γαλλίδα  είναι δευτέρας διαλογής στην Ελλάδα, θα πρέπει να περιμένει τώρα τουλάχιστον 3 μήνες για να τα κάνει όλα αυτά  ώστε να έχει αυτοκίνητο πέραν του ότι θα πρέπει να καταθέσει και 4.000 ευρώ για μήνες, άρα χαζός είναι ο Πακιστανός να πάει Βουλγαρία, εδώ τα έχει  όλα αυτά φαστ-τρακ, σε 1 ώρα, εδώ θα έχει και 1000 ευρώ το μήνα για κάθε μήνα στο τζάμπα. 
Τα μισά κρεβάτια στα νοσοκομεία είναι VIP για τους μουσουλμάνους στο τζάμπα κι ο Έλληνας πεθαίνει περιμένοντας πρώτα να πάει καλά ο Πακιστανός! 

Για πες φίλε αριστερέ,  αξίζει τέτοια συμπεριφορά η Γαλλίδα να περιμένει 3 μήνες, αλλά  και ο Έλληνας μέσα στο ίδιο του το σπίτι;
Και τι είναι καλύτερο να πεθάνουμε όλοι μας αρκεί οι μουσουλμάνοι να περνούν  καλά και να τα έχουν όλα... Ή αξίζει 1000 φορές τον κόπο να ψηφίσεις ακόμα και κόμμα του 1% που να έχει πρώτη επιλογή τον Έλληνα κι όχι τελευταία επιλογή με Τσίπρα και Μητσοτάκη. 

Η γιαγιά 92 ετών είναι ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ;;; ή αντιλαμβάνεται καλύτερα από τους "Αριστερούς" τον κίνδυνο που σύντομα φτάνει

Οι φίλοι μας οι Αριστεροί ας τα  δουν λοιπόν  όλα αυτά καλύτερα γιατί σε λίγα χρόνια θα είναι οι ίδιοι στη θέση της γιαγιάς ετών 92 και ΦΑΣΙΣΤΡΙΑΣ για αυτούς και τότε δεν θα είναι μόνο έξι οι Πακιστανοί, αλλά 1006  να περιμένουν στην τράπεζα! 

Ντροπή και πάλι Ντροπή για την χώρα μπάχαλο που μας θέλουν να ζούμε.  

Είμαστε ήδη μετανάστες μέσα στην ίδια την χώρα μας.!!

111mike111

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου