tag:blogger.com,1999:blog-458446647584767364.post4060024540752611954..comments2024-03-14T23:50:05.919+02:00Comments on Krasoblog: ΚρασοπροσφορέςΚρασοπατήρhttp://www.blogger.com/profile/02062857075025649997noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-458446647584767364.post-80271220524673702272010-12-29T15:03:03.073+02:002010-12-29T15:03:03.073+02:00Α δηλώνω άγνοια για κάτι τέτοιο. Πάντως γυρνώντας ...Α δηλώνω άγνοια για κάτι τέτοιο. Πάντως γυρνώντας από τα πάτρια εδάφη, έμεινα κατενθουσιασμένος από το φετινό μερλό και καμπερνέ ενός οινοπαραγωγού στην Πέλλα.<br /><br />Θα αναζητήσω πληροφορίες και τυχόν διάθεση των κρασιών πέρα από την περιοχή εκείνη και θα επανέλθω. Μιλάμε πάντα για ερυθρό ξηρό, να μοσχοβολάει και να το κατεβάζω με τις κανάτες. & την άλλη μέρα, ούτε πονοκέφαλος ούτε τίποτα!Κρασοπατήρhttps://www.blogger.com/profile/02062857075025649997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-458446647584767364.post-57995932014893236972010-12-28T19:13:36.713+02:002010-12-28T19:13:36.713+02:00Το ξινόμαυρο, με τα φαγητά που βλέπω κάνουν την αν...Το ξινόμαυρο, με τα φαγητά που βλέπω κάνουν την ανάρτηση "κάτσε-καλά" Το ξονίμαυρο-από την Γουμένισσα-το απόλαυσα τα χριστούγεννα. Εχω ακούσει όμως ότι πολύ καλή είναι η μίξη Ξινόμαυρου και Νεγκόσκας. Ισχύςι;cummulushttps://www.blogger.com/profile/08875133827069328933noreply@blogger.com