Με ένα κιλό στάρι που σήμερα έχει κόστος παραγωγής 20 λεπτά και πουλήθηκε ήδη με 10 λεπτά ζημιά, γίνονται 7 κιλά ψωμί που κάνουν 10 ευρώ, λίγο πάνω, λίγο κάτω!
Από τα 10 λεπτά πάμε στα 10 ευρώ για να γίνει το στάρι ψωμί... 100 φορές πάνω, δηλαδή 9990%, αν είναι δυνατόν!!! μείον 5000% να έχουν τα έξοδα, έχουμε ένα κέρδος 5000 τα εκατό σε αλευροβιομηχάνους, φουρναραίους και εμπόρους-μεσάζοντες εις βάρος του αγρότη και του καταναλωτή.
Κλέβουν τον κόσμο στην ψύχρα. Το ψωμί φέτος έπρεπε να έχει 50 λεπτά το κιλό!
Προφανώς πρέπει να εκλάβω το σχόλιο ως χιουμοριστικό!
ΑπάντησηΔιαγραφή