Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας δουλεύουν σκληρά πάνω σε ένα ύφασμα που μεγαλώνει ουσιαστικά από μόνο του.
Η διαδικασία χρησιμοποιεί βακτήρια Acetobacter για την ζύμωση, όπως στο κόκκινο κρασί, σε ένα ύφασμα κυτταρίνης που αποκαλούν Micro’be.
Τα ενδύματα είναι εφαρμοστά και χωρίς ραφές – και ναι, μυρίζουν όπως το κρασί (ή διατηρούν το αρωματικό μπουκέτο, αν θέλετε), μόνο σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με το «Eau de Cabernet» .
Οι επιστήμονες επίσης, έχουν υποβάλει σε ζύμωση και το υλικό από το λευκό κρασί και μπύρα, αν και μπορούμε να φανταστούμε ότι ένα φόρεμα Chardonnay θα άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.
Λοιπόν, τι λέτε; Είστε διατεθειμένες να φορέσετε στην κυριολεξία φόρεμα oenophilia;
Πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου