Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Κατεβάστε ~ Οι καλύτεροι μοσχο...κεφτέδες



Στο τηγάνι, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο;

Όλα τα μυστικά, οι πιο καλοί συνδιασμοί μυρωδικών-μπαχαρικών, μαζί με ξεχωριστές συνταγές για το πιο δημοφιλές έδεσμα της ελληνικής κουζίνας.





Κατεβάστε από εδώ.

2 σχόλια:

  1. κεφτεδάκια στο τηγάνι!!
    κι αν δεν φαγωθούν όλα με κόκκινη σαλτσίτσα, μιαμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κιμάς επιβάλλεται να έχει λίγο αρνί μέσα και μπόλικο κύμινο.

    Επι τη ευκαιρία, ορίστε και μια μικρή μάζωξη με αρχεία για κιμάδες...

    http://www.mediafire.com/?648phka18xc550a

    ΑπάντησηΔιαγραφή