Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Κατεβάστε ~ Κουζίνα και πολιτισμός


Η ενότητα και η πολυτυπία της ελληνικής κουζίνας.

Άκρως ενδιαφέρον αφιέρωμα στην ελληνική κουζίνα διαμέσου των αιώνων, στο ένθετο "7 Ημέρες" της εφημερίδος "Καθημερινή". Μεταξύ άλλων, διαβάζουμε για...
  • Άρτος και τυρός
  • Τι γεύονταν οι αρχαίοι Έλληνες
  • Βυζαντινών διατροφή και μαγειρείες
  • Η διατροφή κατά την τουρκοκρατία
  • Πολίτικη και μικρασιατική κουζίνα
  • Καλογηρική μαγειρική
  • Η Θεσσαλονίκη της γεύσης





Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή pdf από εδώ ή εδώ.



Στην κατηγορία "Αρχαίοι Έλληνες κρασί και διατροφή", θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα παρόμοια θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου