Άκρως ενδιαφέρον αφιέρωμα στην ελληνική κουζίνα διαμέσου των αιώνων, στο ένθετο "7 Ημέρες" της εφημερίδος "Καθημερινή". Μεταξύ άλλων, διαβάζουμε για...
- Άρτος και τυρός
- Τι γεύονταν οι αρχαίοι Έλληνες
- Βυζαντινών διατροφή και μαγειρείες
- Η διατροφή κατά την τουρκοκρατία
- Πολίτικη και μικρασιατική κουζίνα
- Καλογηρική μαγειρική
- Η Θεσσαλονίκη της γεύσης
Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή pdf από εδώ ή εδώ.
Στην κατηγορία "Αρχαίοι Έλληνες κρασί και διατροφή", θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα παρόμοια θέματα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου