Υλικά:
*6-8 φλιτζάνια κομμάτια καρπούζι
*1 λάιμ το χυμό του
*σιρόπι ζάχαρης (αν το καρπούζι είναι γλυκό, δεν βάζετε)
Προαιρετικά:
4-5 φύλλα φρέσκο δυόσμο
Οδηγίες:
*Περάστε τα κομμάτια του καρπουζιου από μπλέντερ.
*Σουρώστε τον πολτό για να κρατήστε κυριώς τα υγρά.
*Προσθέστε τον χυμό από το λάιμ και αν χρειάζεται σιρόπι ζάχαρης.
*(Για το σιρόπι ζάχαρης):
Βάλτε ίσα μέρη ζάχαρη και νερό. Αφήστε το να σιγοβράσει μέχρι να λιώσουν οι κόκκοι της ζάχαρης.
*Βάλτε το μείγμα σε καλούπια και κρατήστε το παγωμένο!
Απολαύστε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου