Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, Γεύσεις και Οίνος, ο Βασίλης Γαλανός ταξιδεύει μέχρι την Επανομή, τον πιο παλιό αμπελώνα της Θεσσαλονίκης και μαθαίνει τα μυστικά της μαλαγουζιάς.
Τί σημαίνει αρωματικό μπουκέτο στο κρασί και πως θα ταιριάξουμε τα αρώματα του με του φαγητού;
Ο Βασίλης δίνει απαντήσεις και μαγειρεύει με τον σεφ Τζέικ Γιοβάνοβιτς δυο τοπικά πιάτα: Κατσικάκι ροδιστό και ψαράκια με κρεμμύδια και σκόρδα.
krasiagr.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου