Πώς έπιναν το κρασί στα συμπόσια στην αρχαία Ελλάδα;
Πού βρίσκεται το αρχαιότερο χωριό οινοποιών στο κόσμο;
Και τί αμπέλια καλλιεργούσαν από τις ακτές της Καβάλας μέχρι την Αμφίπολη;
Ακόμα, ο Βασίλης Γαλανός παρακολουθεί τρύγο στη Βιβλία Χώρα, δοκιμάζει κρασί από την πρώτη εμφιάλωση του 2014 και μαθαίνει δυο πανεύκολες συνταγές υψηλής γαστρονομίας.
Γεύσεις και Οίνος: η μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση με θέμα το κρασί. K;aue Κυριακή, στις 11.30 το πρωί, στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV!
Συντελεστές
Παρουσίαση: Βασίλης Γαλανός
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Γλυνίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ιάκωβος Δισλής
Αρχισυνταξία: Άννα Ποδάρα
Διεύθυνση φωτογραφίας: Παναγιώτης Παπαγιάννης
Post production: Στέφανος Τσίρος, Νίκος Σταυρόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: DTV Productions
http://www.krasiagr.com/?p=59635
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου