Mπορεί ένα παλαιωμένο τσίπουρο να σταθεί δίπλα σε μια καλή γκράπα; Ή ένα απόσταγμα ελληνικού οίνου να «αναμετρηθεί» με κάποιο πολύ καλό κονιάκ ή αρμανιάκ;
Η απάντηση είναι ναι! Διότι τα τελευταία χρόνια η ελληνική αποσταγματοποιία έχει κάνει θαύματα. Όλο και περισσότεροι Έλληνες οινοποιοί εισέρχονται στην παραγωγή αποσταγμάτων, ενώ bartenders χρησιμοποιούν ελληνικά αποστάγματα στα κοκτέιλ τους, τα διαφοροποιούν γευστικά και τους δίνουν και μια φινετσάτη...