Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Χόμπιτ: Η μάχη των 5 στρατών Trailer ~ The Hobbit: The Battle of the Five Armies


Θα με ακολουθήσετε, για μια τελευταία φορά? Όλα τελειώνουν τον ερχόμενο Δεκέμβρη και πιο συγκεκριμένα στις 17 του, όταν στις αίθουσες του κόσμου, θα καταφτάσει το επεισόδιο που θα ολοκληρώσει μια από τις πλέον θρυλικές στιγμές στην ιστορία του σινεμά.

Με το The Hobbit: The Battle of the Five Armies πέφτει οριστικά η αυλαία, των δύο συνεχόμενων τριλογιών του Tolkien, που μας συντρόφευσαν κινηματογραφικά, εδώ και μιάμιση περίπου δεκαετία. Με την τελική μάχη στα πεδία της Μέσης Γης, αποχαιρετούμε οριστικά συμπαθητικούς Χόμπιτ, μαχητικά Στοιχειά, ικανούς Μάγους, αντιπαθητικά Όρκς, θεόρατους σατανικούς Δράκους, τον διπρόσωπο Γκόλουμ, αλλά και το Ένα Δακτυλίδι. Το μέρος που...
κλείνει το δεύτερο τρίπτυχο, σε σενάριο των Fran Walsh, Philippa Boyens, Guillermo del Toro και φυσικά Peter Jackson, σκηνοθετείται με τον γνωστό επικό τρόπο από τον τελευταίο, στο πρωτοποριακό φορμά των 48 FPS 3D, γεγονός που θα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό το συνολικό αποτέλεσμα, στον συγκλονιστικό, όπως αποκαλύπτει και το εισαγωγικό, τίζερ τρέιλερ, αποχαιρετισμό.






Λίγο έως πολύ οι ίδιοι γνώριμοι ηθοποιοί επιστρέφουν στους ρόλους που τους έκαναν διάσημους, ο Martin Freeman δηλαδή ως Μπίλμπο, o Luke Evans ως Μπαρμπ, o Richard Armitage ως Θόριν, αλλά και ο σπουδαίος Sir Ian McKellen, για μια ακόμη φορά ως Γκάνταλφ, ο μεγαλοπρεπής.





http://lessthanzervo.blogspot.com/








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου