Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τετάρτη 6 Ιουνίου ~ Όλοι στις συγκεντρώσεις για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ


"Το απόγευμα της 6ης Ιουνίου ο ελληνικός λαός θα επαναλάβει προς τους εντολοδόχους του την ξεκάθαρη βούλησή του για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων" αναφέρει η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις σε 13 πόλεις της Μακεδονίας, οι οποίες θα διεξαχθούν ταυτόχρονα την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα!


Οι συγκεντρώσεις θα διεξαχθούν στα Ν.Μουδανιά, στην Πέλλα, στην Καβάλα, στη Δράμα, στις Σέρρες, στο Κιλκίς, στο Πολύκαστρο, στο Λαγκαδά, στην Έδεσσα, στη Φλώρινα, στην Καστοριά, στην Πτολεμαΐδα και στην Κατερίνη.

Η Επιτροπή έχει έρθει σε επαφή και έχει συμφωνήσει με δημάρχους και εκπροσώπους της Εκκλησίας, προκειμένου να συνδράμουν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Το σημείο της συγκέντρωσης καθώς και οι ομιλιτές στα Ν. Μουδανιά, αλλά και σε κάθε πόλη θα ανακοινωθεί από τη δημοτική αρχή τις επόμενες μέρες. 

Στην ανακοίνωση τους οι διοργανωτές αναφέρουν:

«Το απόγευμα της 6ης Ιουνίου ο ελληνικός λαός θα επαναλάβει προς τους εντολοδόχους του την ξεκάθαρη βούλησή του για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Το ιερό όνομα της Μακεδονίας δεν πωλείται. Η τρισχιλιόχρονη ιστορία της δεν παραγράφεται.
Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του αγνοούν παντελώς τη φωνή των δύο εκατομμυρίων Ελλήνων που διαδήλωσαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Αγνοούν παντελώς τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που διαφωνεί με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο γειτονικό κρατίδιο.
Το απόγευμα της 6ης Ιουνίου οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών που θα διαδηλώσουν στις κεντρικές πλατείες πόλεων της Μακεδονίας θα υπενθυμίσουν στον Αλέξη Τσίπρα και το πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι οφείλουν να εφαρμόζουν τη βούληση των πολλών.
Εάν ο πρωθυπουργός θέλει να λειτουργεί δημοκρατικά και αμφισβητεί ότι η πλειοψηφία των πολιτών είναι αποφασισμένη να προασπιστεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας υποχρεούται να διεξαγάγει δημοψήφισμα. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα".Με εκτίμηση
Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας
Ι. Αθανασιάδης
Ν. Γκατζούλη
Ό. Ιακωβίδης
Μ. Κοτζαγερίδης
Λ. Κουμάκης
Ε. Λεονάρδου
Μ. Πατσίκας
Δ. Φιλιππίδης
Θ. Χαλκιόπουλος

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λες και περιμεντε να σας καλεσουν σε παρτι χαχαχα κατεβειτε κατω ρεεεεεεεεεεεεεεε μονοι σας που θελετε και τον ενηληκα να σας κραταει το χερακι προβατα. νταξει κατεβεικατε και μετα τι; θα ξανακκλειστιτε στυ τρυπα σας;;;

Δημοσίευση σχολίου