Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Αυτοί είναι οι τρεις λαθρομετανάστες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 25χρονου Νίκου στου Φιλοπάππου - ΦΩΤΟ


Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών λαθρομεταναστών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 23 Αυγούστου 2018 ως δράστες της δολοφονίας 25χρονου Νικόλαου Μουστάκα, που διαπράχθηκε στις 15 Αυγούστου 2018 σε βραχώδη περιοχή στο λόφο Φιλοπάππου.
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για...

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Ο Σατανικός Κύκλος του Χίτλερ Επ. 7 ~ Η Άνοδος και η Πτώση του Ράινχαρντ Χάιντριχ (Βίντεο HD)


Ο διοικητής των Ες Ες Χάινριχ Χίμλερ διατάζει τον αναπληρωτή Ράινχαρντ Χάιντριχ να εφαρμόσει ένα σχέδιο εθνοκάθαρσης που θα αποτελέσει την αφετηρία του Ολοκαυτώματος.

Ο Ράινχαρντ Όιγκεν Τρίσταν Χάιντριχ (Reinhard Eugen Tristan Heydrich, 7 Μαρτίου 1904 - 4 Ιουνίου 1942), με προσωνύμιο Der Henker (ο Δήμιος) ήταν στέλεχος των SS, ο δεύτερος στην ιεραρχία μετά τον...

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Φωτογραφίες των δολοφόνων του Νίκου με την επίθεση σε Γερμανίδες τουρίστριες στου Φιλοπάππου


Δύο Γερμανίδες τουρίστριες θα είχαν την… τύχη του Νίκου Μουστάκα. Γλίτωσαν την τελευταία στιγμή τη θανάσιμη πτώση από τον μοιραίο βράχο στον Λόφο Φιλοπάππου, από τους ίδιους δράστες που «ώθησαν» στο θάνατο τον άτυχο νεαρό.
Ήταν 22.00 το βράδυ της 10ης Αυγούστου, πέντε ημέρες πριν από τη δολοφονία του 25χρονου, όταν η ίδια τριάδα αδίστακτων ληστών, στο ίδιο σημείο, επιχείρησαν να ληστέψουν τις δύο νεαρές τουρίστριες, που νωρίτερα ρέμβαζαν τη θέα και το ηλιοβασίλεμα. Όταν έπεσε το σκοτάδι εμφανίστηκε ο εφιάλτης…

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Προσπάθησαν να την κοπανήσουνε στα Σκόπια οι ρατσιστές δολοφόνοι του 25χρονου Νίκου


*Τον Νίκο, τον σκότωσε το ελληνικό Κράτος και η γελοία θανατηφόρα ηγεσία του.

Μέλη μιας από τις συμμορίες που δρουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και επιτίθενται σε τουρίστες για να κλέψουν κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλια πιστεύεται πως είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το skai.gr, οι τρεις αλλοδαποί που προσήχθησαν χθες βράδυ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για το θάνατο του Νίκου Μουστάκα στου Φιλοπάππου τη νύχτα της 15ης Αυγούστου, κατά τη διάρκεια ληστείας.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς (εκ των οποίων ο ένας δηλώνει ανήλικος,...

Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσουν τα διόδια σε Ωραιόκαστρο και Ασπροβάλτα ~ Δείτε το κόστος


Μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται να λειτουργήσουν οι δύο νέοι σταθμοί διοδίων στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον σταθμό Ωραιοκάστρου και τον σταθμό Ασπροβάλτας (φώτο).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Εγνατία Οδός Α.Ε., Απόστολο Αντωνούδη, σε δηλώσεις του στη «Δημοκρατία», το κόστος διέλευσης στους παραπάνω σταθμούς θα ανέρχεται σε...

Η μεγάλη σφαγή του Ηρακλείου 25 Αυγούστου 1898 +e-book


Στις 18 Ιουλίου 1898 η Συνέλευση των Κρητών εξέλεξε εκτελεστική επιτροπή, το «Εκτελεστικόν Κρήτης», που θα αναλάμβανε τη διακυβέρνηση της νήσου για το χρονικό διάστημα μέχρι την άφιξη του ύπατου αρμοστή πρίγκηπα Γεωργίου, δευτερότοκου γιου του βασιλιά των Ελλήνων Γεωργίου Α’. Το αποτελούσαν ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Ιωάννης Ζαχαράκης, ο Ιωάννης Σφακιανάκης, ο Εμμανουήλ Μυλωνογιαννάκης, ο Νικόλαος Γιαμαλάκης και ο Αντώνιος Χατζηδάκης.

Η εξέλιξη αυτή ανησύχησε, όπως ήταν φυσικό, τους Τουρκοκρητικούς (γηγενείς μουσουλμάνους, ως επί το πλείστον), που αποτελούσαν περί το...

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Επίδομα - επιδότηση ενοικίου στέγασης ~ Τα κριτήρια και η διαδικασία αίτησης


Όλα τα κριτήρια (εισοδηματικά και περιουσιακά) που καθορίζουν τον τρόπο χορήγησης του επιδόματος στέγασης σε πάνω από 500.000 ωφελούμενα νοικοκυριά, δημοσιεύθηκαν -και επίσημα- στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Με βάση την κοινή υπουργική απόφαση, το «χρονοδιάγραμμα» έναρξης του προγράμματος, ορίζεται για την 1η Ιανουαρίου 2019 ενώ πρόκειται να διατεθούν 600 εκατ. ευρώ για την κάλυψη ποσού ύψους 70 - 210 ευρώ σε οικογένειες με εισόδημα έως 24.000 ευρώ.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Βίντεο ντοκουμέντο: Πώς ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι

 
Πόσο εγκληματικά αμόρφωτο γίδι μπορεί να είναι κάποιος, ώστε να βάζει φωτιά για να κάψει αγριόχορτα μέσα σε κατοικημένη περιοχή το κατακαλόκαιρο και με τρελούς ανέμους να φυσάνε τριγύρω.

Την έναρξη της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, στις 4.41 το απόγευμα της 23ης Ιουλίου, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε σπίτι στο Νταού Πεντέλης. Το βίντεο διαθέτει και φέρνει στο φως κατ’ αποκλειστικότητα...

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο που φορτίζεται εν κινήσει! +vid


Η εταιρεία Sono Motors που εδρεύει στο Μόναχο παρουσίασε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ενσωματώνει καινοτόμα συστήματα. Το Sion όπως ονομάζεται το όχημα έχει όψη ενός συμβατικού πολυτελούς τζιπ όμως έχει ενσωματωμένους στην οροφή και σ άλλα σημεία του 330 ηλιακούς συλλέκτες οι οποίοι του προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια για να κινείται.

Δύο άντρες και μία γυναίκα οι σκελετοί που βρέθηκαν σε σαρκοφάγο στην Αλεξάνδρεια


Όταν βρέθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, εκφράστηκε η πεποίθηση ότι ενδεχομένως και να πρόκειται για τον σκελετό του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Σε δυο άντρες και μια γυναίκα ανήκουν οι τρεις σκελετοί της τεράστιας γρανιτένιας σαρκοφάγου που ανακαλύφθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην Αλεξάνδρεια, σύμφωνα με τις πρώτες αναλύσεις.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Η σύλληψη στρατιωτών από τους Τούρκους μήπως είναι ατίμωση για τον Ελληνικό Στρατό και προσβολή για την Ελλάδα;


Υπηρεσιακά η σύλληψη ελλήνων στρατιωτών από τον ελληνικό στρατό θεωρείται και είναι ατίμωση

Ο έλληνας στον βωμό της επιλεκτικής μνήμης και αποχαύνωσης, της απαξίωσης του βέλτιστου και της ανύψωσης του μέτριου.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτών Μητρετώδη και Κούκλατζη είναι θετική καθώς το τουρκικό καθεστώς τους κρατούσε ομήρους κατ΄ ουσία.
Για τις οικογένειές τους και τους ιδίους η απελευθέρωσή τους είναι προφανώς ένα σημαντικό γεγονός.
Όμως για την Ελλάδα, τον ελληνικό στρατό, την αξιοπρέπεια του αξιόμαχου και την ιστορία των ενόπλων δυνάμεων...

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

«Γι’ αυτό σκοτώνω όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες του Game of Thrones»


Mπορεί οι φανς της σειράς – φαινόμενο «Game of Thrones» να λατρεύουν τον συγγραφέα των βιβλίων στα οποία βασίζεται η σειρά, τον «μισούν» όμως για έναν λόγο.

Ο George R. R. Martin έχει το κακό συνήθειο να «σκοτώνει» τους χαρακτήρες των βιβλίων του. Και όταν λέμε χαρακτήρες δεν εννοούμε τους δεύτερους ή μόνο τους κακούς. Σκοτώνει χωρίς...

Μπλε Πλανήτης Επ.3 - Κοραλλιογενείς ύφαλοι ~ Blue Planet II s01e03 HD (Βίντεο)


Η νέα συναρπαστική μίνι σειρά ντοκυμαντέρ παραγωγής 2017 του BBC είναι μία πανδαισία εικόνων, χρωμάτων και μοναδικών λήψεων σε μέρη που δεν είχαμε δει ποτέ μέχρι τώρα. Με εξαιρετική φωτογραφία και σκηνοθεσία και φυσικά με τον αγαπημένο όλων Sir David Attenborough, στην αφήγηση.

Αποτελείται από επτά επεισόδια με σπάνια πλάνα και υλικό που δεν...

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Προσοχή! Ελεύθεροι οι Έλληνες στρατιωτικοί, λέει το Anadolu



Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι αναμένοντας την ανακοίνωση της ημερομηνίας της δίκης.

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Πώς γιόρταζαν τον Δεκαπενταύγουστο στην αρχαία Αθήνα


Με μια πολύ σπουδαία λαϊκή γιορτή, εθνική και θρησκευτική γιόρταζαν οι αρχαίοι Αθηναίοι τον Δεκαπενταύγουστο. Κάθε τέσσερα χρόνια, την 28η Εκατομβαιώνος, περί τον δικό μας 15αύγουστο δηλαδή, τα Μεγάλα Παναθήναια σημείωναν το γενέθλιο της θεάς Αθηνάς, προστάτιδας της Αθήνας. Η γιορτή ήταν φημισμένη σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς συνοδευόταν από πλούσιους αθλητικούς και καλλιτεχνικούς αγώνες, αλλά και από θυσία 100 βοδιών (εξ ου και η λέξη εκατόμβη) τα οποία ψήνονταν και μοιράζονταν στους μετέχοντες.

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Λαθρομετανάστες και λαθροδικαστές


Η ξεφτίλα της Δικαιοσύνης δεν έχει τέλος. Λειτουργός της, που εντέλλεται (και πληρώνεται από μένα κι από σένα) για να εφαρμόζει τον νόμο, τον ΚΑΤΑΡΓΕΙ. Ας εξηγήσει κάποιος στην κυριούλα, ότι δεν υπάρχει "παράτυπη" είσοδος στη χώρα. Υπάρχει παράνομη. Και δεν εφαρμόζει "τύπους". Εφαρμόζει νόμους. Κι ότι σε μια ελεύθερη χώρα, οι δικαστές δεν είναι γκαιμπελίσκοι, για να στέλνουν διαταγές για το πώς θα εκφράζονται οι πολίτες και να τους τραβάν το αυτί όταν δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της νέας χούντας: της πολιτικής κορεκτίλας.

Το παραμύθι της Αριστεράς και πώς το πιστέψαμε


Ως γνωστόν, επειδή ο μαρξισμός είναι μια επιθετική και επεκτατική ιδεολογία βαρύνεται με δεκάδες «επαναστατικούς» πολέμους, με δεκάδες εμφύλιες συγκρούσεις που άφησαν πίσω τους εκατομμύρια νεκρούς. Ύψωσαν τη σημαία της ειρήνης αφού άρπαξαν αυτά που επεδίωκαν να αρπάξουν και ήθελαν απλώς να τα διατηρήσουν.
Οι μαρξιστές θεωρούν, με θεολογικό τρόπο, πως ο επίγειος παράδεισος της κομμουνιστικής κοινωνίας θα έρθει αναποφεύκτως. Νομοτελειακά. Συνεπώς όσοι αντιτίθενται στον δικό τους «επίγειο παράδεισο» πρέπει να εξοντωθούν γιατί είναι αντιδραστικοί.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Κοσσυφοπέδιο: Αμερικανοί εκπαιδεύουν Αλβανούς για έλεγχο των σερβικών περιοχών

 
Η σερβική εφημερίδα ‘Novosti’ γράφει ότι Αμερικανοί στρατιώτες της KFOR εκπαιδεύουν Αλβανούς εδώ και εβδομάδες στον  ορεινό οικισμό Μπαϊγκόρα του δήμου Μιτρόβιτσα.
Η Πρίστινα αγόρασε  από τις ΗΠΑ 27 ‘Hummer’ και έλαβε ως δώρα άλλα 24.
«Οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου εντείνουν τις ασκήσεις με τους Αμερικανούς  σε μια επιχείρηση που φέρει την ονομασία «Σπάτα ε άρτε» (‘Σπαθί του χρυσού’), την οποία οι κύκλοι ασφαλείας της Σερβίας ερμηνεύουν ως το τελικό...