Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Αυτό το άγαλμα του Βούδα έκρυβε μια μακάβρια έκπληξη +pics


Ένα άγαλμα καθιστού Βούδα που από ένα ναό της Κίνας κατέληξε σε μια αγορά αντικών στις Κάτω Χώρες αποκάλυψε ένα απίστευτο μυστικό – μια μούμια 1.000 ετών.

Η μούμια ανακαλύφθηκε, εγκιβωτισμένη σε μια κοιλότητα του αγάλματος, όταν ο ιδιώτης που το αγόρασε σε αγορά αντικών της Ολλανδίας – άγνωστο πώς κατέλξηε εκεί από την Κίνα, το πήγε σε έναν ειδικό για συντήρηση και αποκατάσταση.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δολοφονική επίθεση στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο ~ Σκληρές εικόνες


Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια και νοσηλεύεται σε καταστολή, καθώς οι σφαίρες πέρασαν ξυστά από την καρωτίδα και την καρδιά του.

Λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα, και ενώ επέστρεφε σπίτι του, ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες στο λαιμό και τα πλευρά, ενώ δύο ακόμη βολίδες καρφώθηκαν στο αυτοκίνητό του.

Η ψυχραμία του δημοσιογράφου την ώρα της επίθεσης, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και αυτή που του έσωσε τη ζωή. Και αυτό γιατί μετά τον πρώτο πυροβολισμό, που δέχθηκε ενώ ήταν ακόμα στο αυτοκίνητό του, ο κ. Χίος...

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Αλλάζουν οι ταχυδρομικοί κώδικες στην Ελλάδα


Ποιες είναι οι τέσσερις προτάσεις που επεξεργάζεται η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων
Οι ταχυδρομικοί κώδικες σε όλη την χώρα αλλάζουν. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας σε συνέδριο του Economist. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρθηκε και στις ψηφιακές υπογραφές και την ψηφιακή ταυτότητα που ρυθμίζονται στον Κώδικα Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αλλά και στην δημοπρασία του φάσματος 5G.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Συνεχείς ρατσιστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη ~ Ξύνουν τα παπάκια τους οι αρμόδιοι


Νέος ξυλοδαρμός οδηγού του ΚΤΕΛ από μεγαλοεπενδυτή, επειδή του ζήτησε να βάλει μάσκα!!!
 
Θύμα ξυλοδαρμού, αλλά και επίθεσης με μαχαίρι, έπεσαν το βράδυ της Κυριακής 12/7/2020, ο εισπράκτορας της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.,  Στ.Β. και ο οδηγός λεωφορείου της γραμμής Ασπροβάλτας.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Τζαμί πλέον η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη


Το διάταγμα με το οποίο η Αγία Σοφία θα ανοίξει ως τζαμί για τη μουσουλμανική λατρεία υπέγραψε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την απόφαση του τουρκικού ΣτΕ με το οποίο ακυρώνεται η απόφαση του 1934 για το καθεστώς του ιστορικού μνημείου.

«Τις καλύτερες ευχές μου» έγραψε ο Ερντογάν στον λογαριασμό του στο Twitter δημοσιεύοντας το σχετικό διάταγμα.