Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δολοφονική επίθεση στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο ~ Σκληρές εικόνες


Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια και νοσηλεύεται σε καταστολή, καθώς οι σφαίρες πέρασαν ξυστά από την καρωτίδα και την καρδιά του.

Λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα, και ενώ επέστρεφε σπίτι του, ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες στο λαιμό και τα πλευρά, ενώ δύο ακόμη βολίδες καρφώθηκαν στο αυτοκίνητό του.

Η ψυχραμία του δημοσιογράφου την ώρα της επίθεσης, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και αυτή που του έσωσε τη ζωή. Και αυτό γιατί μετά τον πρώτο πυροβολισμό, που δέχθηκε ενώ ήταν ακόμα στο αυτοκίνητό του, ο κ. Χίος...
άνοιξε με δύναμη την πόρτα κάτι που μπλόκαρε το όπλο του δράστη και δεν κατάφερε να ρίξει άλλες σφαίρες. Οι φωνές του δημοσιογράφου αμέσως μετά, ήταν και αυτές που έτρεψαν σε φυγή τους δράστες.


Ο Στέφανος Χίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ όπου αναμένονται αστυνομικοί, άγνωστο όμως, πότε θα μπορέσει να δώσει κατάθεση ο δημοσιογράφος.xios-11
xios22

xios44
xios555
xios
www.makeleio.grΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ! ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΧΙΟ, ΤΟ MAKELEIO.GR ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ… – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

makelio&
Κάναμε την έρευνά μας, το επιβεβαιώσαμε και τώρα το δημοσιοποιούμε καθώς παρά τις σφαίρες του παρακράτους, τίποτα δεν τελειώνει.
Την ώρα που ο Στέφανος Χίος βρίσκεται νοσηλευόμενος και σε καταστολή στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του ΚΑΤ, οι σελίδες μας στο Facebook τις οποίες ακολουθείτε χιλιάδες πατριώτες έχουν υποστεί αποκλεισμό.
Το περίεργο είναι ότι ο αποκλεισμός αυτός ήρθε μόλις λίγη ώρα μετά την δολοφονική επίθεση στον δημοσιογράφο μας Στέφανο Χίο.
Τυχαίο;;;;;;
Σύμφωνα με τα αρχεία μας, η τελευταία ανάρτηση ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ “ανέβηκε” χωρίς προβλήματα γύρω στις 03:30 και από τότε σιωπή.
Οι αναγνώστες μας οφείλουν να τα γνωρίζουν όλα αυτά καθώς η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr δέχονται ξεκάθαρη, άνανδρη και σατανική επίθεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου