Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Σεισμός Θεσσαλονίκη & Βόρεια Ελλάδα 22 Μαΐου 2012


Ένα δυνατό τράνταγμα στο κέντρο στις 3:01 τα ξημερώματα. Σαν να έπεσαν κάτι σοβάδες από την απέναντι πολυκατοικία...

Πάλι σεισμός. Περιμένουμε τι θα δώσουνε οι σεισμογράφοι.

Ενημέρωση: Επίκεντρο στην Βουλγαρική Επικράτεια 5,8 της κλίμακας Ρίχτερ. Εστιακό βάθος τα 9km. Βόρεια του Pernik & 23km δυτικά της πρωτεύουσας Σόφια.

177 Χιλιόμετρα βόρεια της πόλης των Σερρών, πολύ πιο έντονος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (κατ' εμέ τουλάχιστον) από αυτόν που έγινε στις 13 Μαΐου.
  

(Reuters) - A moderately strong 5.8 magnitude earthquake struck Bulgaria on Tuesday at a relatively shallow depth of 5.7 miles (9 km), only 14 miles (23 km) west-northwest of the capital Sofia, the U.S. Geological Survey said.

The quake hit at about 3 a.m. local time. There were no immediate reports of damage or injuries.













Σεισμική δόνηση ισχύος 5,8-6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ αναστάτωσε στις 03:00 τη Σόφια, χιλιάδες αγουροξυπνημένοι κάτοικοι της οποίας βγήκαν πανικόβλητοι στους δρόμους.


Ο διευθυντής του Γεωφυσικού Ινστιτούτου της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών Νικολάι Μιλόσεφ είπε ότι ο πρώτος που προσέγγισε ένα άνευ προηγουμένου εδώ και δεκαετίες μέγεθος στη Βουλγαρία, τα 6 Ρίχτερ, ήταν ο κύριος, όπως φαίνεται.

Στην εκτίμηση αυτή οδήγησε τους Βούλγαρους σεισμολόγους το γεγονός, ότι εντός της πρώτης ώρας μετά τον σεισμό ακολούθησαν περίπου δεκαέξι μετασεισμικές δονήσεις.

Όπως συμβαίνει συνήθως όταν τεκτονικές πλάκες και στρώματα γης μετακινούνται, όπως είπε χαρακτηριστικά ο δόκτωρ Μιλόσεφ σε δηλώσεις του στη δημόσιες ραδιοφωνία ΒΝΡ περίπου στις 04:00.

Το επίκεντρο του ισχυρού σεισμού εντοπίζεται ανάμεσα στη Σόφια και στην πόλη Πέρνικ, η οποία απέχει περίπου είκοσι χιλιόμετρα δυτικά της βουλγαρικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με την πυροσβεστική και την υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Βουλγαρίας.

Παρά την καταστροφική, όπως θεωρείται, ισχύ του σεισμού, κατά τις πρώτες εκτιμήσεις της εθνικής υπηρεσίας της Βουλγαρίας στις 05:00 είχε αναφερθεί μόνο η κατάρρευση ενός σπιτιού, στο χωριό Ρουντάρτσι στα δυτικά περίχωρα της Σόφιας.

Ωστόσο, θύματα δεν έχουν αναφερθεί ούτε στην προκειμένη περίπτωση (οι κάτοικοι δεν βρίσκονταν στο σπίτι αυτό), ούτε αλλού.

Υπήρξε πάντως απομάκρυνση των κατοίκων από μια μονοκατοικία στην Πέρνικ, όπως και σε μια πολυκατοικία σε νότια περιοχή της Σόφιας, εξαιτίας των μεγάλων ρωγμών, που σχηματίστηκαν στους τοίχους.

«Επί ποδός πολέμου» τέθηκαν ωστόσο η κλινική της Σόφιας «Πιρογκόφ» αλλά και ιατρικά συνεργεία στην πρωτεύουσα, στο επίκεντρο Πέρνικ και σε άλλες κοντινές —και μη— περιοχές από το επίκεντρο του σεισμού.

Οι Βούλγαροι ιατροί δεν προλαβαίνουν να φροντίσουν τα πολυάριθμα κρούσματα πανικού, τα συμπτώματα ταχυκαρδίας και νευρικούς κλονισμούς κατοίκων της Σόφιας.

Αρκετοί πολίτες έχασαν τις αισθήσεις τους από τον πανικό τους, μετέδωσαν δημοσιογράφοι της ΒΝΡ από νοσηλευτικά κέντρα της Σόφιας.

Δύο φορές ενημέρωσε τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ και μία τη δήμαρχο της Σόφιας Ιορδάνκα Φαντάκοβα ο διευθυντής του Γεωφυσικού ινστιτούτου από τις 03:00 ως τις 04:00, όπως είπε ο ίδιος ο δόκτωρ Μιλόσεφ στη δημόσια ραδιοφωνία.

Ο σεισμός έγινε περισσότερο αισθητός σε δύο άξονες: Δύση-Ανατολή (Πέρνικ-Σόφια-Στάρα Ζαγορά) και Βορράς-Νότος (Πέρνικ-Μπλαγκόεφγραντ-Βόρεια Ελλάδα), όπως ανακοινώθηκε.

Το μέγεθος των 5,8–6 Ρίχτερ(οι Βούλγαροι σεισμολόγοι δεν είχαν καταλήξει σε οριστική εκτίμηση ως τις 05:00) ξύπνησαν χιλιάδες κατοίκους πόλεων και χωριών σε απόμακρες άκρες της χώρας, όπως φάνηκε από πολυάριθμα τηλεφωνήματα ακροατών.

Δεκάδες κάτοικοι της Σόφιας και άλλων πόλεων καλούσαν την δημόσια ραδιοφωνία ΒΝΡ τα χαράματα.

Ο διευθυντής του Γεωφυσικού Ινστιτούτου της Βουλγαρίας απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχει συσχέτιση της ισχυρής δόνησης στη Σόφια και του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού στην Εμίλια Ρομάνια, στην Ιταλία.

Επειδή η απόσταση ανάμεσα στους δύο σεισμούς είναι τόσο μεγάλη, μπορεί να γίνεται λόγος για χρονική σύμπτωση και μόνο, σύμφωνα με τον Βούλγαρο σεισμολόγο.

Ως εκ θαύματος, μόνο πεσμένες καμινάδες, ρωγμές στους σοβάδες τοίχων κατοικιών και άλλες μικροζημιές είχαν αναφερθεί στην Πέρνικ, στη Σόφια και άλλες πόλεις ως τις 05:00.

Η ισχυρότερη μετασεισμική δόνηση, περίπου 4 βαθμών Ρίχτερ, σημειώθηκε περίπου στις 04:30.

Ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Βουλγαρίας μεταδίδουν συνεχώς ιατρικές συμβουλές και καλούν τους πολίτες να διατηρούν την ψυχραιμία τους και να παίρνουν (ελαφριά) καταπραϋντικά φάρμακα, σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν νευρολογικά προβλήματα.

Το επιτελείο αντιμετώπισης κρίσιμων καταστάσεων του Δήμου της Σόφιας ενεργοποίησε αμέσως η δήμαρχος Ιορδάνκα Φαντάκοβα, η ομόλογος της οποίας στην Πέρνικ δήλωσε στη ραδιοφωνία ΒΝΡ, ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το κοντινό φράγμα «Στουντένα», το τοίχος του οποίου βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση, ενώ δεν έχουν εντοπιστεί ρωγμές.


Τριάντα άνθρωποι τραυματίστηκαν από το σεισμό 5,8 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε τα ξημερώματα την επαρχία Πέρνικ της Βουλγαρίας και την πρωτεύουσα της χώρας, Σόφια.

Στο επίκεντρο του σεισμού, την πόλη Πέρνικ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, έχουν προκληθεί μικρής έκτασης υλικές ζημιές σε σπίτια και σε όλη την επαρχία έχει κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Στη Σόφια έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής ζημιές σε 13 σχολεία και 10 παιδικούς σταθμούς.

Οι κάτοικοι του Πέρνικ, τρομοκρατημένοι από τον ισχυρό σεισμό, εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, βρίσκονται σε υπαίθριους χώρους και μέλη του Ερυθρού Σταυρού έχουν αρχίσει να τους διανέμουν εμφιαλωμένο νερό και τρόφιμα.

Οι δημόσιοι οργανισμοί, τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί δεν λειτουργούν σήμερα σε όλη την επαρχία και οι αρχές συνέστησαν στους πολίτες να μην επιστρέψουν στα σπίτια τους, λόγω της μετασεισμικής ακολουθίας.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί άλλες 30 μικρότερου μεγέθους μετασεισμικές δονήσεις.

Πολλοί κάτοικοι φεύγουν από την πόλη προς τα κοντινά χωριά για να φιλοξενηθούν σε σπίτια συγγενών.

Η υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Δημόσιων Έργων Λίλιανα Πάβλοβα, η οποία μετέβη στο Πέρνικ για να να επιθεωρήσει την κατάσταση στο φράγμα Στουντένα, σε μικρή απόσταση από την πόλη, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.

Το φράγμα Μπέλι Ίσκουρ στο όρος Ρίλα, από το οποίο τροφοδοτούνται με πόσιμο νερό τα θέρετρα Σαμόκοφ και Μπόροβετς και μέρη της Σόφιας, είναι σε καλή τεχνική κατάσταση. Ο σεισμός δεν προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο σύστημα υδροδότησης της Σόφιας και στους ταμιευτήρες.

Συνεργεία έχουν αρχίσει τους ελέγχους για την καταγραφή ζημιών σε κτίρια στις περιοχές της Σόφιας, του Μπλαγκόεβγκραντ και του Κιούστεντιλ.

Ο σημερινός σεισμός ήταν ο ισχυρότερος που έπληξε την περιοχή της βουλγαρικής πρωτεύουσας από το 1917, όταν είχε καταγραφεί σεισμός 5,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ.



236 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 236   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

autos den htan san ton prohgoumeno
dierkhse polu k kounhse polu
let be the last!

Ανώνυμος είπε...

τρομα3α...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΦΙΑ BULGARIA?

Ανώνυμος είπε...

παιδιά ήταν χοντρό ...

Ανώνυμος είπε...

όταν λες "έκρηξη" στο κέντρο...?

Ανώνυμος είπε...

reseis ? ti fasi ?? ti sovades leei ??? kai ti ekriksi ?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά και στις Σέρρες κούνησε αρκετά!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΦΑΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΙΑ 5,6 ΠΡΙΝ 9 ΛΕΠΤΑ

Ανώνυμος είπε...

αρκετοι σεισμοι τωρα τελευταια 1 η ωρα ειχε και λαρισα.τελικα μαλλον και αυτα τεχνιτα ειναι

Ανώνυμος είπε...

παιδιά ξύπνησα μένω καλαμαριά, μάθαμε επίκεντρο και ρίχτερ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχε βουητό αλλα είχε διάρκεια..

Ανώνυμος είπε...

paidia kamia sxesi me ton proigoumeno.auto itan dinato.mathame pou egine?

Ανώνυμος είπε...

thessaloniki pantws dytika kounise polu kala kai kratise kapoia deyterolepta...

Ανώνυμος είπε...

ποσα ριχτερ εγινε στις σερρες?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΒΑΛΑ Πρωτη φορα κουνησε ετσι

kate είπε...

poso troma3a.. eniw8a oti kounouse olh h polukatoikia..

Ανώνυμος είπε...

Ποσο ητανε ξερει κανεις

Ανώνυμος είπε...

Μήπως δεν ήταν έκρηξη και έπεσε τίποτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης?

Ανώνυμος είπε...

POLU DINAMI

Ανώνυμος είπε...

Σέρρες έτριζε το σπίτι! Πολύ ώρα κούνησε.. Εγώ ξύπνησα από το πέρα δώθε..

Ανώνυμος είπε...

Κούνησε πάααρα πολυ! Αφου ξυπνησα από τον υπνο μου!!!

Ανώνυμος είπε...

maaaar min diavazeis sxolia..kounithikame sou lew!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαι Ανατολικά κουνηθήκαμε αρκετά!

Ανώνυμος είπε...

και στις σερρες κουνησε παρα πολύυυυυ

koshutasu είπε...

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη Θεσσαλονίκη. Η δόνηση...
είχε μέτρια ισχύ και δίηρκεσε περίπου τρία δευτερόλεπτα. Σε λίγο αναμένεται η επίσημη εκτίμηση για το μέγεθος του σεισμού από το Γεωφυσικό Ινστιτούτο του ΑΠΘ.

από το thestival.gr

Ανώνυμος είπε...

pedes kai edw xarilaou kounise..!!! KALA !

Ανώνυμος είπε...

βουλγαρία 5.6 ρίχτερ..γι΄αυτό κουνήθηκε και καβάλα θεσσαλονίκη σέρρες κ.τ.λ.

thumbelina είπε...

μενω μποτσαρη και ακουστηκε και θορυβος !!! κατατρομαξα !!!!!!!!!!!! δν ηταν σεισμος????

XRISTOS5002 είπε...

ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΟΦΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ 5,6 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

http://zoo-m.blogspot.com/2012/05/301.html

Κρασοπατήρ είπε...

Αλλάζω το "έκρηξη". Αρχικά οι κουρτίνες φούσκωσαν σαν από ωστικό κύμα.

Ανώνυμος είπε...

χεστηκα νομιζα πηγαινε το κτιριο περα δωθε. ροτοντα

Ανώνυμος είπε...

Που να ξέρω πόσο κούνησε Σέρρες?Ήταν αρκετο πάντως και κουνούσε κυκλικά.Αφού όταν το ένιωσα είπα "μα δεν ήπια,γιατί κουνιέμαι έτσι?"χαχα

Ανώνυμος είπε...

Στην Πολιχνη κουνησε αρκετά. Ψυχραιμια.....

Ανώνυμος είπε...

για σου γειτωνα σεισμος ολα λεν για βουλγαρια σοφια επικεντρο 5.6

Ανώνυμος είπε...

Κρασοπατήρ μην τρομάζεις τον κόσμο ρε συ, τι ωστικό κύμα? Αέρας λέγεται!

Ανώνυμος είπε...

Ξανθη μολις ξυπνησα τρομαγμενη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Skata!! kala lew egw na paw na meinw stin fisi mesa se skini.,. oute sismous fovase oute tipota

Ανώνυμος είπε...

5 ριχτερ

Ανώνυμος είπε...

Ενοικιάζεται σκηνή στο σειχ σου, τιμές λογικές :P

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Eukeria esy... min xaseis !! :P :D

Ανώνυμος είπε...

Μου κούνησε την καρεκλα κυριολεκτικα.Αριστοτέλους

Ανώνυμος είπε...

Prwta Italia, meta Sofia, kala pame...
De mas ftanei to mnimonio, twra tha exoume kai vradinous seismous.

+1..

Ανώνυμος είπε...

eutyxws h purosvestikh einai dipla :P

Ανώνυμος είπε...

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 03.01 τα ξημερώματα στη Βουλγαρία, σύμφωνα με προκαταρτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC).

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 26 χλμ. δυτικά της πρωτεύουσας, Σόφια και 8 χλμ. βορειοδυτικά Περνίκ, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 10 χλμ..

Ανώνυμος είπε...

Ε, να ευθυμήσουμε λίγο :P

Ανώνυμος είπε...

serres kounithika enw imoun toualeta kai vgika gymnos...

Ανώνυμος είπε...

PAIDIAKOUNITHIKE OLOKLIRH H POLIKATOIKIA SAN NA PLAGIASE ENA PRAMA!!!!!!! THESSALONIKI"

Ανώνυμος είπε...

Έκρηξη; Από πού κι ως πού; Πώς έγινε;

Ανώνυμος είπε...

kala oi ypervoles merikwn dn exoun oria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σεισμός 5,6R στη Βουλγαρία

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Μαΐου 2012, 03:03

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 03.01 τα ξημερώματα στη Βουλγαρία, σύμφωνα με προκαταρτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC).

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 26 χλμ. δυτικά της πρωτεύουσας, Σόφια και 8 χλμ. βορειοδυτικά Περνίκ, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 10 χλμ..

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Μαΐου 2012, 03:08


http://www.zougla.gr/kosmos/article/sismos-56r-sti-voulgaria

Ανώνυμος είπε...

thessaloniko en wra sex ...anti na teliwsw xestika

Ανώνυμος είπε...

10xlm estiako vathos!!!?

Kai emeine tipota orthio?

o.O

Ανώνυμος είπε...

whoa, άνθρωποι! ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΩΤΙΚΟ!!!!!!! μιλήστε πολιτισμένα :P δεν έγινε τίποτα σοβαρό

Ανώνυμος είπε...

Σέρρες πολύυυυ κούνημα και σε διάρκεια και ένταση. Σκέφτομαι τους κακομοίρηδες στη Βουλγαρία, τι θα μάθουμε αύριο...

Ανώνυμος είπε...

drama epesa apo to krevati(kouketa)pou koimame me ton aderfo mou..

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAXAXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

Mages katalavete oti prepei na prosexoume ton planiti ligo...!!! Alios Mas Gamise...!!! Anakiklosi pedes..!!

Ανώνυμος είπε...

tha mporouses na syntonisteis ston rythmo tou

Ανώνυμος είπε...

egw xestika re

Ανώνυμος είπε...

και στη Πυλαια κουνηθηκαμε καλα, νιωθω οτι ηταν πανω απο 3". :/ οι γατοι μου τρομαξαν παντωςςςςς

Ανώνυμος είπε...

trava koimisou re ntartanian

Ανώνυμος είπε...

mipws sas tarakounise o atromitos????

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά εκεί που καθόμουν στο ποδήλατο θαλάσσης που έχω στο σπίτι, ήρθε ένα μπαρμπούνι που πετάχτηκε απ' το σεισμό και με χτύπησε στο πρόσωπο. Μετά, έπεσα κάτω και προσπαθούσα να κρατηθώ απ' τα πόστερ της Γιαγιάς μου όσο η πολυκατοικία χόρευε τουίστ. Και είδα και ένα Dragonite απ' το παράθυρο!

Ανώνυμος είπε...

Στα τετοια μας

Ανώνυμος είπε...

α λες??

Ανώνυμος είπε...

Θεός!

Ανώνυμος είπε...

kopse thn preza

Ανώνυμος είπε...

Ένιωσα το σεισμό σε 2 φάσεις, πρώτα ήταν κυκλική κίνηση για αρκετά δευτερόλεπτα, 3" μόνο που λέει παραπάνω δεν ήταν με τίποτα, κουνιόταν και το πολύφωτο, μετά σταμάτησε λίγο και σηκώθηκα πάνω και άρχισε πάλι να κουνάει πιο δυνατά και να τρίζουν τα έπιπλα
Κάθε μέρα σεισμούς έχουμε

Ανώνυμος είπε...

serres enw evlepa tsonta thin NOVA..

Ανώνυμος είπε...

kai katalathos evala novasporst kai teleiwsa me tennis

Ανώνυμος είπε...

Χιούμορ φίλε μου. Έχει λόγο ύπαρξης. Αμα δεις, μερικοί έγραψαν ελάχιστα πιο πιστευτά πράγματα από μενα πιο πάνω ;)

Ανώνυμος είπε...

to polifwto poses lampes exei?

Ανώνυμος είπε...

hmoun ksapla kai ithela na piasw to soytien mou wspou egine seismos irthe pio eykola sto xeri mou e kai to foresa

Ανώνυμος είπε...

kserw egw ta grafw:D

Ανώνυμος είπε...

lemonia?

Ανώνυμος είπε...

stin mana sou

Ανώνυμος είπε...

Telikos itan?

Ανώνυμος είπε...

Πριν 10 λεπτά ήταν μια συζήτηση για σεισμούς. Τώρα... Καλωσήρθατε στη συλλογή μεταμεσονύχτιων ανεκδοτων!

Ανώνυμος είπε...

450

Ανώνυμος είπε...

nai final set

Ανώνυμος είπε...

pw pw ...!! ti les twra...!!! soutien e?

Ανώνυμος είπε...

32 ευρώ στον "στα τέτοια μας"!

Ανώνυμος είπε...

skase re

Ανώνυμος είπε...

nai pane pekston

Ανώνυμος είπε...

valtes ston pato sou

Ανώνυμος είπε...

Eisai oraios kai metras

Ανώνυμος είπε...

Έχω κάνει καμια 10αρια δημοσιεύσεις μέχρι τώρα, σε όλες με βρίζουν. Γιατί??

Ανώνυμος είπε...

Pw Pw Se 3 ores ksipnaw gia Paneladikes...!!!

Ανώνυμος είπε...

Kala sou leei re

Ανώνυμος είπε...

me 33 gamame thn mana sou

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχ

G Manos είπε...

Καλά οι υπερβολές μερικών δεν περιγράφονται.. Και αφού το ρίξαμε στις υπερβολές, εγώ έχω να πω ότι η δόνηση του Nokia 3310 πιο πολύ με κουνούσε από αυτόν τον σεισμό.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

na kopeis kai na gineis skoupidiaris ston dimo

Ανώνυμος είπε...

Mano pote gelame re traxana

Ανώνυμος είπε...

Θα το κάνω όταν τις βγάλεις απ' τον δικό σου

Ανώνυμος είπε...

Ναιαιαιαιαι υπερβολές!! Θα βρίζουν κι άλλους εκτός από 'μενα τώρα.. Να πω να πω?? Άντε καλά, ε... εμένα η κιθάρα μου έπαιξε την αρχή του nothing else matters απ' το κούνημα!

Ανώνυμος είπε...

Giati ipirxe periptwsi na koimitheis? Apla anoigokleines ta matia panw sto vivlio prospathwntas na matheis 400 selides se 5 wres kai pali kala egine seismos kai ksypnises.

Ανώνυμος είπε...

Επώνυμος
Εδώ Εγκέλαδος :#

Ανώνυμος είπε...

makari na ginw skoupidiaris...!!! varea kai anthigiina ensima...!! ;) kai 1400 sto xeri

Ανώνυμος είπε...

mipws olh i polukatoikia "plagiase" me thn mama sou???

Ανώνυμος είπε...

vale thn kithara ston kwlo sou na peksei santana maria-maria

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, αυτός ήταν ο χαμένος μάλλον. Και να σου πω... Πώς ξέρεις οτι είναι η δικιά μου? Τόσοι ανώνυμοι εδώ... Αμαν! Έχουμε ίδιο όνομα! Μήπως μπερδεψες τις μάνες μας ;)?
(μη βρίζεις άτομα μεγαλύτερου IQ)

Ανώνυμος είπε...

400 eyrw kai tha kaneis kai deyterh douleia

Ανώνυμος είπε...

Sta akterga tha se steiloun re arkoudiari na spas petres.

Ανώνυμος είπε...

tha tis vgalw otan tha erthei i mana sou na mou tis roufoiksei..i skoupa

Ανώνυμος είπε...

Πω πω νευράκια...
Και πρωτοτυπία, πάνω απ' όλα...

Ανώνυμος είπε...

καλα ε εχο λιοση με τισ μαλακιεσ που γραφετε

Ανώνυμος είπε...

S WRAIOSSS!

Ανώνυμος είπε...

oxi den diavaza... mia tenia evlepa !! ekei p anatinaxtike to treno varese k o seismos...!! egw xestika pio poli apo apo auto..!! :P

Ανώνυμος είπε...

Μένω Κέντρο Θεσσαλονίκη και απο το κούνημα έπεσε το τηλεκοντρόλ που το είχα ξεχάσει πάνω στο πολύφωτο ,και χτύπησε στη γωνία του κρεβατιού πατώντας έτσι καταλάθος ένα κουμπι και ανοίγοντας την τηλεόραση.Και για αυτό ξύπνησα αλλιώς χαμπάρι δεν θα παιρνα....Γκίνια καταραμένη....Άμα δε σε θέλει...

Ανώνυμος είπε...

na liwseis san skyli ..lesi

Ανώνυμος είπε...

kopse to mayro prin ksaplwseis..

Ανώνυμος είπε...

Geloie!

Ανώνυμος είπε...

Σε βαρέθηκα πάω για χέσιμο. αν θες έλα να τα φας μετά

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο?Μόλις άνοιξε η τηλεόραση ,φάτσα κάρτα με τη τσίμπλα στο μάτι να βλέπω τη Φατσα του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ.....ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ !

Ανώνυμος είπε...

Mexri na to deis MAAAAAAR ximerose:PPPPPP

Ανώνυμος είπε...

re malaka esy p vrizeis olous ti eisai na poume valmenos ! ?

Ανώνυμος είπε...

Ανώριμος επισκέπτης που ανακάλυψε τις συζητήσεις: Α, ωραία εδώ είμαστε ανώνυμοι, ας βρίσω όποιον βρω, θα έχει πολύ ενδιαφέρον.. Get a life, μερικοί..

Ανώνυμος είπε...

o gamias ths mana sou eimai

Ανώνυμος είπε...

To S.Y.R.I.Z.A einai pisw KAI apo ton seismo..

Ανώνυμος είπε...

to xorto kanei kalo

Ανώνυμος είπε...

i mana sou mou eipe oti peinouse..

Ανώνυμος είπε...

νε.. βλαμενοσ ακου εκη να με με πη λεσι

Ανώνυμος είπε...

sunexiste tsakalia exw klasei sto gelio!!!

Ανώνυμος είπε...

Tip: μερικές συζητήσεις συνεχίζονται και πιο πάνω, αν θέλετε extra γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

piiffffff

Ανώνυμος είπε...

leeesiiiii ou vre lesiii

Ανώνυμος είπε...

tonnnnnnn!!an k eimai patra..mou metedwses to fovo s...an fovasai,pare me thl:)

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.....ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΕΣΥ....Α ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ IP ΣΟΥ !ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

pws fenonai oi mages e?? vrizoun manes anonima..!! ;)

Ανώνυμος είπε...

Tip: des apo thn kleidarotrypa sthn krevatokamara tis manas sou..san na vlepeis tsonta sthn NOVA

Ανώνυμος είπε...

Ασ'τα να πάνε... Πώς λέγαμε παλιότερα "θα φέρω το μπαμπά μου να σε δείρει". Είναι η καραμέλα των "ώριμων"

Ανώνυμος είπε...

ωχ ξαλαφρωσα. σου κρατησα σε ενα πιατο σε περιπτωση που πεινασεις. δε μου λες εχεις σκοπο να κατσεις εδω να τον παιζεις ολη νυχτα? αν ειναι να φερω ποπ κορν

Ανώνυμος είπε...

αν μ φερησ 10 στην πορτα μ σε μιση ορα θα σε κανο γκουρου μου. ν δοκιμασο δλδ

Ανώνυμος είπε...

gamiete i mana sou

Ανώνυμος είπε...

Tip: get a life, βρες καμιά κοπέλα, μάθε να κάνεις χιούμορ, και σταμάτα να φαντάζεσαι οτι ζεις έξω από άσυλο για παιδάκια με αρνητικό IQ

Ανώνυμος είπε...

pare thn ip mou kia VALTIN STO MOUNI THS MANAS SOU NA KANEI LOG IN STIS POUTSES

Ανώνυμος είπε...

Επώνυμος
Οι θεοί δέ πεθαίνουν,
άμα θέ.. ανασταίνουν..
(θεϊκή ποιητική άδεια) ;-)

Ανώνυμος είπε...

Xwris plaka omws, toumpa kounise arketa kala. Dynato kounima, me diarkeia. Elpizw na min exoume megalo dioti to apth paei gia voutia..

Ανώνυμος είπε...

re mages posoi eimaste??? dimosiefste oloi ena "+" na doume

Ανώνυμος είπε...

gamimenos ise

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, πλάκωσαν οι facebookάδες. Μην αρχίσουμε τα πόσοι είμαστε.. Άσε που οι μισοί εδώ μέσα είμαι εγώ :P

Ανώνυμος είπε...

pou eisai?

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΑΠ'ΕΞΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

O MPAMPA SOU O POUSTARAS EINAI GAMIMENOS

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι άνθρωποι θα ήταν μουγκοί αν τους αφαιρούσαμε τις 10 λέξεις που έχουν μάθει να επαναλαμβάνουν από τότε που ένιωσαν το πρώτο τους κόμπλεξ...

Ανώνυμος είπε...

THA PARW KAI THN DIWKSH MAZI KAI THA PAME STHN MANA SOU NA THN KANOUME ENA CHECKARISMA

Ανώνυμος είπε...

gamiseta paizei namaste 3-4 atoma...!!! oso gia to facebook oute kan exw... etsi apla rotisa ! :P

Ανώνυμος είπε...

Metaseismos 22/5/2012

4rixter - 3,50$
5rixter - 5,50$
8rixter - 20,00$

X dagkwto.

Ανώνυμος είπε...

Επώνυμος
ένας .. αλλά... δεν είμαι σίγουρος
αν υπάρχουν άλλοι

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΙΑΖΕ Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΙΑ ΤΟΥ (ΜΕ STRAP-ON) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΔΩ....ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

PEKSTO STO MOUNI THS MANAS DIPLO

Ανώνυμος είπε...

Ε, τότε ας δείξουμε κατανόηση ;)

Ανώνυμος είπε...

1 eimaste apla milaw monos mou

Ανώνυμος είπε...

Se 3 wres dineis panellinies.

Oti kai na peis..

Ανώνυμος είπε...

eeemmm ta8ele o kolos sou

Ανώνυμος είπε...

Skase

Ανώνυμος είπε...

skata sthn epo
IRAKLI se proskunoun oi egkeladoi kai oi metaseismoi sou

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον έχεις ο ένας τον άλλο

Ανώνυμος είπε...

skaw

Ανώνυμος είπε...

ok!

Ανώνυμος είπε...

ισε κε φενεσε μπουρτζοβλαχε ε μπουρτζοβλαχε

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω πραγματικά μερικοί να έχουν δηλώσει στην κοινωνία το αρνητικό IQ τους και να μην έχουν δικαίωμα ψήφου :P

Ανώνυμος είπε...

OOOOO IRAKLARA DEN FOVAMAI OUTE MPATSOUS OUTE PERIPOLIKA!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ....ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ @@ ΣΟΥ ΟΧΙ ΕΔΩ .ΜΙΛΑΜΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ;)

Ανώνυμος είπε...

Ε, μα λογικό. Δε μπορείς να τους βλάψεις ντυμένος με τη ζακετούλα με τα χέρια μπροστά άρα δεν έχουν λόγο να σου κάνουν κάτι άρα δεν τους φοβάσαι.

Ανώνυμος είπε...

IRA mastoura mas glukeia

Ανώνυμος είπε...

poso malakes eimaste oi ellhnes??
arkei na koitaksei kaneis to thema kai thn ekseliksh ths syzhthshs
a parepiptontws ELLAS H TEFRA :)

Ανώνυμος είπε...

ιμαστε ενασ γιατι ιμαστε το συλογικο ασυνηδητο

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΦΙΛΕ "ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ" ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!
fasistaki tha se liwsoume
antifa 10

Ανώνυμος είπε...

asprovalta pou menw kounise para polu!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ανορθόγραφο το ασυνείδητο... Να το κοιτάξει

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις ο άκυρος μιλάει για σεισμούς :P

Ανώνυμος είπε...

kai esy pou ksereis oti eimai me zaketa kai ta xeria mprosta kai dn eimai gymnos me to ropalo sto xeri na perimenw tin mana sou na perasei apo gwnia...?

Ανώνυμος είπε...

tefra na gineis esy kai to soi malka ellhnara

Ανώνυμος είπε...

MA POSO SIGOURO HTAN OTI THA APANTOUSES ESY O HRAKLEIDEAS OLA TA ANARXIA MAZEYTHKAN EKEI
ANTI-ANTIFA RE. PAOK NORTHENERS

Ανώνυμος είπε...

θεσαλονικη εσυ?

Ανώνυμος είπε...

Επώνυμος
Μόλις συνειδητοποίησα οτι..
οι σκεψεις μου είχαν κάνει κατάληψη του όλου μου και η συνειδητότητά μου ήταν σε λήθη...
τώρα όμως είμ΄εδώ

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxxaxax paidia na eiste kala tromaxa polu apo ton sismo alla twra eime ok makari na mh mas kanei kanena megalo entaxi an exereseis ths vrisies prepei na exoume kai ligo xioumor panta me metro alliws den palevete (eua)

Ανώνυμος είπε...

Απ' το επίπεδο της ομιλίας σου ξέρω οτι είσαι σίγουρα σε κάποιο ίδρυμα και αποκλείεται να έβριζες κάποιον μέσω ίντερνετ αν δεν έπρεπε να είσαι εκεί :P

Ανώνυμος είπε...

MPA DYSKOLAKI

Ανώνυμος είπε...

kouna kai to kefali mpas k alakseis omoda mlk!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Εύα :)



Με εκτίμηση

Το Χιούμορ

Ανώνυμος είπε...

afou eisai aderfi

Ανώνυμος είπε...

Επώνυμος
Για την ακρίβεια... ο φόβος του θανάτου
με έφερε παλι εδώ...

Ανώνυμος είπε...

sto pou...tso mou aneba

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxxaxa kalhmera xioumor (eua)

Ανώνυμος είπε...

Επώνυμε είσαι πολύ μπερδεμένη ύπαρξη. Σε πάω!

Ανώνυμος είπε...

νε αυτο σε μαρανε.

Ανώνυμος είπε...

tourkoi prodotes roufianoi katadotes

Ανώνυμος είπε...

egw lew pame na thn pesoume se kamia plateia afou xesthkame oloi panw mas... na kanoume kai katalhpsh kai syneleush.... na ginoume kai kinhma...
oi seismogeneis aganaktismenoi
kai ths manas sou to mouni

Ανώνυμος είπε...

AN OI ADERFES SE GAMANE APO KWLO NAI EIMAI

Ανώνυμος είπε...

pws ginetai na sviseis sxolio;

Ανώνυμος είπε...

που ο αλοσ παρακατο πεταη ακυρα για σησμουσ δν σε πηραζη

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 236   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου