Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ρουμάνοι - Αλβανοί, στην Ελλάδα όλοι οι παρανοϊκοί

Αλβανός εξέδιδε τη γυναίκα του και ασελγούσε στην κόρη της.
Ρουμάνος σκότωσε τον πατέρα του και τον έθαψε στον κήπο!


Αλβανός εξέδιδε τη γυναίκα του και ασελγούσε στην κόρη της.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις μιας 11χρονης μαθήτριας, που ήταν αναγκασμένη να υφίσταται τις αρρωστημένες ορέξεις του πατριού της ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της! Ακόμη πιο μεγάλη φρίκη, όμως, προκαλεί η αποκάλυψη ότι η 30χρονη μητέρα έδινε την… συγκατάθεσή της στο κουρέλιασμα της παιδικής ψυχούλας!

Ο απάνθρωπος σάτυρος, ένας 39χρονος Αλβανός που έμενε παράνομα στη Χαλκίδα, δεν έχει βρεθεί παρά τις έρευνες και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον αναζητούν παντού. Οι εφιάλτες που προκάλεσε στο ανήλικο παιδί της ομοεθνούς συζύγου του, δεν ήταν οι μόνοι καθώς διαπιστώθηκε ότι εξανάγκαζε και την ίδια να εκδίδεται σε αλλοδαπούς πελάτες για δέκα ως 20 ευρώ!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από καταγγελίες ανθρώπων που γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι και είχαν διαπιστώσει το μαρτύριο που ζούσε. Η ίδια η άτυχη μικρούλα, άφησε σύξυλους τους αστυνομικούς περιγράφοντας όσα της έκανε με τη βία ο πατριός της. Η 30χρονη Αλβανίδα μητέρα της, που και αυτή βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, συνελήφθη και πρόκειται να απελαθεί, ενώ η ανήλικη κόρη της θα φιλοξενηθεί πιθανότατα σε κάποιο ίδρυμα.


Ρουμάνος σκότωσε τον πατέρα του και τον έθαψε στον κήπο!

Σαν "κύριος" έφυγε από την πατρίδα του ένας 30χρονος Ρουμάνος, που συνέχισε τη ζωή του στην Κρήτη... σαν να μην "τρέχει" τίποτα. Ο 30χρονος έφυγε άρον άρον από τη χώρα του το 2002, δύο χρόνια αφότου σκότωσε τον πατέρα του και τον έθαψε ... στον κήπο του σπιτιού του! Ένα χρόνο αργότερα το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε.

Ο 30χρονος συνελήφθη, χθες το πρωί, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία.

Το ένταλμα διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες και η πληροφορία ήταν πολύ συγκεκριμένη για τον τόπο διαμονής του καταζητούμενου Ρουμάνου.
Ο Ρουμάνος που ζει στην Κρήτη εδώ και περίπου πέντε χρόνια έχει γυρίσει σελίδα, έχοντας, μάλιστα, δημιουργήσει τη δική του οικογένεια καθώς είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε εκείνος τον πατέρα του, αλλά στενά συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία ωστόσο "δείχνουν" εκείνον για το έγκλημα. Ο 30χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Ηρακλείου και πλέον αναμένεται η απόφαση για την έκδοση του στην Ρουμανία. Μέχρι τότε κρατείται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου