Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Για την τέχνη ρε γαμώτο ~ Έκαψε τσάντα αξίας 80.000 ευρώ


...Και την αποτελείωσε με αλυσοπρίονο!

Το κοινό αίσθημα προκάλεσε η κίνηση της 18χρονη κόρης του Κλιντ Ίστγουντ, Φραντζέσκα, να αγοράσει και να κάψει εν μέσω οικονομικής κρίσης μια πανάκριβη τσάντα Hermes αξίας 80.000 ευρώ.

Ωστόσο μετά τη δημόσια κατακραυγή για την αμφιλεγόμενη φωτογράφιση, με τη συμμετοχή του φίλου της φωτογράφου Τάιλερ Σίλντς, η νεαρή Φραντζέσκα, δέχεται πλέον απειλές για τη ζωή της.:
 Oι λογαριασμoί της στο Facebook και στο Twitter έχουν κατακλυσθεί από αγανακτισμένους χρήστες που την κατηγορούν για σπατάλη χρημάτων.

Παρόλο που η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «Mrs. Eastwood and Company» προσπάθησε να εξηγήσει ότι η καταστροφή της τσάντας έγινε για χάρη της Τέχνης, οι χρήστες απαντούν ότι «Αυτό δεν είναι Τέχνη αλλά ανοησία! Τα πλούσια κορίτσια δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να καίνε χρήματα» είναι μερικά μόνο από τα ήπια σχόλια των χρηστών!

«Η Φραντζέσκα είναι πολύ θυμωμένη με την επίθεση που δέχτηκε, παρόλο που περίμενε ότι κάποιοι θα σοκαριστούν», λένε οι φίλοι της. «Σε καμμία περίπτωση όμως δεν περίμενε απειλές!»

Πρέπει να πούμε ότι το «θύμα» του εμπρησμού ήταν μια limited edition τσάντα Birkin του γνωστού οίκου Hermes, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 7-120.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο μοντέλο κοστίζει μόλις 80.000 ευρώ!

agelioforos.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου