Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ακόμη μία ρατσιστική δολοφονία ~ Μαχαίρωσαν 29χρονο


Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο νεαρός Αθ. Λαζανάς από τις Ιτιές, που σήμερα τα ξημερώματα χτυπήθηκε με μαχαίρι μετά από συμπλοκή με τρεις αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, στην περιοχή της Παραλίας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας συνεπλάκη με αλλοδαπούς πιθανόν για προσωπικούς λόγους, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί με μαχαίρι και να τραυματιστεί σοβαρά.


Τελικά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των αλλοδαπών που φέρονται ως δράστες της επίθεσης και πλέον κατηγορούνται για ανθρωποκτονία.

Πηγή



Σε κρίσιμη κατάσταση 42χρονος Έλληνας μετά από επίθεση Ρουμάνου

Λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του τη σχέση που διατηρούσε με μια νεαρή χωρισμένη Ρουμάνα ένας 42χρονος Έλληνας στη Μεσσηνία! Ο επίσης Ρουμάνος εν διαστάσει σύζυγος της κοπέλας, του έστησε καρτέρι στο χωριό της πρώην του και τον έστειλε στο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένο!

Ο 34χρονος Ρουμάνος που μένει στο χωριό Ηλέκτρα, πήγε κρυφά στο Κεντρικό Οιχαλίας όπου κατοικεί η εν διαστάσει γυναίκα του και, μόλις είδε τον εραστή της, του επιτέθηκε στη μέση του δρόμου και άρχισε να τον χτυπάει αλύπητα με ένα ρόπαλο! Αφού τον έριξε αιμόφυρτο στο έδαφος, έσπευσε να εξαφανιστεί και δεν βρέθηκε, παρά τις έρευνες των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Μελιγαλά.

Ο τραυματισμένος Έλληνας μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διακομίστηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης όπου νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή, αλλά δεν έχει ακόμη διαφύγει τον κίνδυνο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου