Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Οι Σκοπιανοί τον έχουν πιο μεγάλο


13 μέτρα το άγαλμα του Φιλίππου του Β' του Μακεδόνος στα Σκόπια, 2 μέτρα στη Θεσσαλονίκη.

Σε περίοπτη θέση, στην κεντρική πλατεία "Εξέγερσης του Καρπόσοβο" των Σκοπίων, τοποθετήθηκε το άγαλμα του Φιλίππου, αντίθετα με τη Θεσσαλονίκη, όπου το άγαλμα ύψους 2 μέτρων, τοποθετήθηκε σε σημείο που δεν το προσέχει κανείς (το 99% των Θεσσαλονικιών δεν ξέρει καν πού βρίσκεται!).


Με σπαθί ο Φίλιππος των Σκοπιανών και επιθετική στάση, με την περικεφαλαία στο χέρι και σε αμυντική στάση το ελληνικό άγαλμα.
 
Παρ΄όλα αυτά, ο εθνομηδενιστικός (μόνο για το έθνος των Ελλήνων) συρφετός των υπαλλήλων του Σόρος, δεν έκανε καμία παρατήρηση, για την επιθετικότητα και τον έξαλλο υπερεθνικισμό -που μάλιστα χτίζεται με κλεμμένα υλικά!- των Σκοπιανών.


Οι υπερασπιστές της "ανοχής" και της "καλής γειτονίας" πληρώνονται για να αρθρογραφούν μόνο εναντίον της Ελλάδας, κατασκευάζοντας "ελληνικό εθνικισμό" που δεν υπάρχει και καταπίνοντας τον εθνικισμό των γειτόνων μας, που έχει φτάσει στο φεγγάρι.

Δεν είδαμε καμιά "άποψη" από τους γλίτσες ακαδημαϊκούς της συμμαχίας των πρόθυμων.
 
http://taxalia.blogspot.com/

 
 
*Υπόψιν ότι πριν λίγους μήνες ακροαριστεροί αντέδρασαν μέχρι & σε μετονομασία οδού της πόλης των Αθηνών, σε Μ. Αλεξάνδρου.

Δείτε βίντεο και φωτό από την τοποθέτηση του αγάλματος στα Σκόπια από εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου