Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Σφαλιάρα στον ΠΑΟΚ για τον αναβληθέντα αγώνα με Ολυμπιακό


Ανακοινώθηκε η απόφαση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που δεν διεξήχθη.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού με...
0-3 και την αφαίρεση -3 βαθμών από τον ΠΑΟΚ. Επίσης, ο Δικέφαλος τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.


Αναλυτικά η απόφαση:
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 23ης αγωνιστικής:
Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/2/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 25/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/18/410733 από 27-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προαγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.
ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ .
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές».

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό και στην πρώτη τους αντίδραση την χαρακτηρίζουν «αναμενόμενη με βάση τη στημένη διαδικασία την Παρασκευή!».

Οι «ασπρόμαυροι» θα καταθέσουν άμεσα έφεση καθώς όπως τονίζουν «σκοπός δεν είναι μόνο η δικαίωση αλλά και η τιμωρία όσων συμμετείχαν στο θέατρο της Παρασκευής».
Αυτό που μεταφέρεται από τους στενούς του συνεργάτες είναι ένας έντονος εκνευρισμός του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει για το ποια στάση θα κρατήσει.
«Θεωρεί πως άλλη μια φορά αποδείχθηκε πως είμαστε μόνοι μας και θα ακούσει πολύ προσεκτικά την άποψη των φιλάθλων για τον τρόπο αντίδρασης που πρέπει να έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ», έλεγαν τα στελέχη της ομάδας που επικοινώνησαν μαζί του και τον πληροφόρησαν για την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου