Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Παπάς ήπιε τόσο που κοιμήθηκε και τον πήγαν στην κηδεία με τρακτέρ μαζί με το φέρετρο!


Ο ιερέας έπεσε... ξερός από το μεθύσι και οι κάτοικοι του χωριού Smederevo στη Σερβία αναγκάστηκαν να τον μεταφέρουν στον χώρο της κηδείας με τρακτέρ και δίπλα στο φέρετρο. 

Ο καλύτερος σεναριογράφος τέτοια εξέλιξη ούτε που θα σκεφτόταν! Βλέπετε, στις αρχές του μήνα αυτός ο παπάς έπρεπε να...
τελέσει μία κηδεία, ωστόσο ξεχάστηκε σε ένα ταβερνάκι. Οι χωριανοί τον εντόπισαν τύφλα στο μεθύσι κι έπρεπε να τον μεταφέρουν στο νεκροταφείο.

Ωστόσο, είχε πιει τόσο που έχασε τις αισθήσεις του. Οι χωριανοί έδρασαν στο... λεπτό και βρήκαν τη λύση. Ξάπλωσαν τον ιερέα στο τρακτέρ που θα μετέφερε το φέρετρο!


Αρκετοί προσπάθησαν να τον υπερασπισθούνε λέγοντας ότι πάσχει από άσθμα, ενώ ο ίδιος ο παπάς δήλωσε ότι είχε πιεί μόνο μία μπύρα. Οι περισσότεροι πάντως συμφωνούν ότι ήταν λιάρδα από τις ρακές.

 Μεθυσμένη γυναίκα οδηγούσε έχοντας τα παιδιά της στο πορτ - μπαγκάζ

Μία 35χρονη γυναίκα η οποία είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ οδηγούσε έχοντας τα δύο παιδιά της στο πορτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου της.
Σύμφωνα με το lamianow.gr, η γυναίκα που παραβίασε τους φωτεινούς σηματοδότες στην Αμφικτυόνων και την Καβάφη στη Λαμία πήγε να πάρει αλκοόλ λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα της Κυριακής σε μίνι-μάρκετ. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κατάλαβε ότι η γυναίκα ήταν μεθυσμένη και θέτει σε κίνδυνο τα δύο ανήλικα παιδιά, τα οποία ήταν στον χώρο αποσκευών του μικρού αυτοκινήτου της.
Ο άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία και τότε δόθηκε σήμα προκειμένου να εντοπιστεί το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 35χρονη. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας ακινητοποίησαν το όχημα, στο 117ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς την Αθήνα.
Οι άνδρες της αστυνομίας ζήτησαν στην οδηγό να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Η 35χρονη αρνήθηκε και οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα. Με εντολή του η οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης όπου αναμένεται να υποστεί τις συνέπειες.
Η συνοδηγός που βρισκόταν στο όχημα και τα δύο παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι τους. 

Πηγή πληροφοριών: lamianow.gr, lamiareport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου