Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Μαντέψτε ποιός μήνυσε τα Lidl επειδή δεν είχαν πολλά ανοιχτά ταμεία


Μήνυση κατά του Lidl για παραβίαση μέτρων για περιορισμό εξάπλωσης κορονοϊού

Η συνημμένη φωτογραφία όπως φαίνεται πάρθηκε σήμερα 5 Μαΐου 2010 στις 14:17 στο Lidl Γέρακα, όπου η Ναυσικά Παπανικολάτου και ο Παναγιώτης Δημητράς είχαμε μεταβεί για αγορές. Το Lidl είχε, τουλάχιστον από εγκληματική αμέλεια, επιλέξει τα μόνα δύο ταμεία που είχε ανοίξει (γιατί υπήρχαν λίγοι πελάτες) από τα συνολικά...
επτά ταμεία που έχει να είναι τα διπλανά 5 και 6 (αντί για παράδειγμα τα απομακρυσμένα 1 και 7), κάτι που απέκλειε τη δυνατότητα τήρησης της απόστασης 2 μέτρων μεταξύ των πελατών. Είναι δε ειρωνικό πως όσο είμασταν στο κατάστημα ακουγόταν επανειλημμένα ειδοποιήσεις στην πελατεία να τηρεί την απόσταση 2 μέτρων.  Μάλιστα στην είσοδο των δύο ταμείων είχαν βάλει ένα μεγάλο χαρτόκουτο με προϊόντα που ουσιαστικά έκλεινε την είσοδο στο ταμείο 6. Όταν δε ο Παναγιώτης Δημητράς το μετακίνησε για να ανοίξει η είσοδος, η εικονιζόμενη ταμίας του έκανε παρατήρηση γιατί το έκανε! Ως εάν το Lidl επιθυμούσε να είναι οι πελάτες δίπλα-δίπλα! Ο εικονιζόμενος ταμίας στο 6 όπου τελικά πληρώσαμε δήλωσε προϊστάμενος και είχε νωρίτερα περίπου ειρωνικά απαντήσει στις διαμαρτυρίες μας.

Καταμηνύουμε λοιπόν το Lidl και τους δυο υπαλλήλους για παράβαση με τουλάχιστον ενδεχόμενο δόλο του Άρθρου 285 ΠΚ με τρόπο που έθεσε σε κίνδυνο την υγεία μας και δηλώνουμε παράσταση για την υποστήριξη της κατηγορίας.

lidl geraka tameia 5-5-2020 edited


Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας καθώς και να μας ενημερώσετε για τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα δώσετε στη μήνυση αυτή.

Με τιμή,
Παναγιώτης Δημητράς  και
Ναυσικά Παπανικολάτου 

https://greekhelsinki.wordpress.com/2020/05/05/1-410/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου