Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Σοκ στην Πρέβεζα: Ο Πακιστανός ρατσιστής βίασε τελικά την 84χρονη Ελληνίδα ~ Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία της Πρέβεζας και αφορά τον άγριο ξυλοδαρμό της 84χρονης Ελληνίδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onprevezanews, υπήρξε παραίτηση του δικηγόρου Πρέβεζας Γιώργου Γιαννακού, ο οποίος είχε ορισθεί από τον Ανακριτή του Πρωτοδικείου Πρέβεζας, ως συνήγορος υπεράσπισης του 40χρονου Πακιστανού, φερόμενου δράστη για τον άγριο ξυλοδαρμό.


Λόγω της παραίτησης του κ. Γιαννακού, ορίσθηκε νέα δικηγόρος υπεράσπισης η κα. Αρετή Γούσης, η οποία θα εκπροσωπήσει τον 40χρονο άντρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον 40χρονο Πακιστανό έχει ασκηθεί Ποινική Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της 84χρονης γυναίκας.

Ωστόσο ο 40χρονος θα περάσει το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου την Τετάρτη το πρωΐ, προκειμένου να παρουσιαστεί στο γραφείο του Ανακριτη για να απολογηθεί.


Κρίσιμη η κατάσταση της ηλικιωμένης

Σε κωματώδη κατάσταση παραμένει για τρίτο 24ωρο η 84χρονη γυναίκα με τους γιατρούς να δίνουν πραγματική μάχη, προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή.

Οι σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Νέες αποκαλύψεις - Υπέστη Βιασμό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και ήδη έχει σταλεί στο γραφείο του Ανακριτή, με τα νέα στοιχεία να κάνουν λόγο ότι η ηλικιωμένη έχει υποστεί τόσο σωματική όσο και σεξουαλική κακοποίηση.

Πηγή: onprevezanews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου