Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Φριχτή δολοφονική ρατσιστική επίθεση στην Πρέβεζα +vid


84χρονη Ελληνίδα βρέθηκε ημιλιπόθυμη και με βαριά χτυπήματα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι της. Από τη μέση και κάτω ήταν γυμνή.- Μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα-συνελλήφθη Πακιστανός
 
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων η ηλικιωμένη Ελληνίδα, η οποία εχθές αργά το απόγευμα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης, πρόκειται για έναν άνδρα υπήκοο Πακιστάν, και πρόκειται μέσα στην ημέρα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η ηλικιωμένη έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί βιασμό.


Νωρίτερα:

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε 84χρονη Ελληνίδα στο νοσοκομείο Πρέβεζας και απο εκεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων καθώς βρέθηκε στο σπιτι της -στην οδό Παργης στην Πρέβεζα- ημιλιπόθυμη και με χτυπήματα στο κεφάλι ενώ από τη μέση και κάτω ήταν γυμνή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν  η 84χρονη βρεθηκε σε αυτή τη  κατάσταση από συγγενικό της πρόσωπο  το απόγευμα του Σαββάτου όπου και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή με τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Συγκεκριμένα χθες το βράδυ  στην περιοχή του Παντοκράτορα εντόπισε άτομα, πακιστανικής καταγωγής οι οποίοι προσήχθησαν  στην Α.Δ. Πρέβεζας  όπου και ανακρίνονται.

https://www.prevezatoday.gr


Ο αλλοδαπός, που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υπόθεση ναρκωτικών, ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την άτυχη ηλικιωμένη που έμενε μόνη! Ωστόσο, το Μάρτιο του 2019 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού της ίδιας! Τότε, είχε τρυπώσει στη μονοκατοικία της από τον κήπο και την είχε χτυπήσει προσπαθώντας να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή, αλλά οι φωνές της προκάλεσαν την επέμβαση γειτόνων που τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Όταν η ηλικιωμένη βρέθηκε σε άθλια κατάσταση αιμόφυρτη στο κρεβάτι της, χωρίς τις αισθήσεις της και με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, ο 40χρονος θεωρήθηκε υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος και συνελήφθη. Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέσεις με την 83χρονη και ότι πήγε στο σπίτι της το βράδυ της Παρασκευής και έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ υποστήριξε πως όταν έφυγε η ηλικιωμένη ήταν καλά κι ότι δεν θυμάται αν την χτύπησε καθώς ήταν μεθυσμένος!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας ηλικιωμένης στην Πρέβεζα με κατηγορούμενο αλλοδαπό 

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από το Τμήμα  Ασφάλειας Πρέβεζας σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού, για απόπειρα ανθρωποκτονίας 83χρονης ηλικιωμένης ημεδαπής στην Πρέβεζα.

Χθες το απόγευμα η ηλικιωμένη βρέθηκε τραυματισμένη στο πρόσωπο και το σώμα εντός της οικίας της και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.
Ο συλληφθείς για την υπόθεση αλλοδαπός, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=95331&Itemid=2461&lang=





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου