Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Γιατί ο Πούτιν αρνήθηκε να παραστεί στην επέτειο των 200 χρόνων της Επανάστασης της Ελλάδας

 

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν ότι η Ελλάδα ήταν απογοητευμένη με την άρνηση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να παρευρεθεί σε εκδήλωση στην Αθήνα αφιερωμένη στην 200ή επέτειο της ανεξαρτησίας της χώρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου.

Αναλυτές από την Τουρκία χαρακτήρισαν την άρνηση του Ρώσου πολιτικού «κρύο ντους» για την Ελλάδα. Σημειώνεται ότι αυτή η κατάσταση έπληξε την ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τους Ρώσους σχολιαστές, ο Πούτιν αρνήθηκε την πρόσκληση, καθώς είχε προηγουμένως προσκαλέσει τον Έλληνα ηγέτη στον εορτασμό της 75ης επετείου της Νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο στη Μόσχα. 

Ωστόσο, τότε η Ελλάδα επέδειξε αλληλεγγύη στις ΗΠΑ και αγνόησε την πρόσκληση.

Οι Ρώσοι σημειώνουν ότι η απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να αποτελεί αντανακλαστική απάντηση, σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειαζόταν να συμβαίνουν όλα αυτά τα διπλωματικά. Έχει τόσες σκοτούρες για το ποιες νευροτοξικές ουσίες θα αξιοποιήσει για τις δουλειές του που δεν προλαβαίνει. Πρόκειται για έναν εξαιρετΙκο ηγέτη μιας υποδειγματικής δημοκρατικής διακυβέρνησης, που, φτου, σκ..α στο στόμα μου. Μετά από τόσους αιώνες η ελληνική διπλωματία το ξέρει καλά ότι η Ρωσία είναι μια χώρα εχθρική. Κάποιοι ονειροπόλοι έχουν μείνει να περιμένουν το ξανθό γένος. Α! ξέχασα, είναι και χριστιανός και βουτάει στη λίμνη στους -18 των Θεοφανείων. Θεός Φυλάξοι!!

Δημοσίευση σχολίου