Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Γερμανία, το αυγό του φιδιού...

Εξαιρετικά επικίνδυνη ήταν μέχρι χθες, αλλά παραμένει και σήμερα, η στάση του βαθέoς κράτους στη Γερμανία της Μέρκελ, σε σχέση με την ακραία Ισλαμιστική Τουρκία του διδύμου Ερντογάν/Μπαχτσελί, του δικέφαλου φιδιού που αφυπνίστηκε από την κόλαση και απειλεί όλο τον κόσμο, τον τοποτηρητή του ακραίου και βάρβαρου ισλαμισμού των βασανιστηρίων και των δολοφονιών, θεωρώντας πως οι γύρω χώρες πρέπει να γονατίσουν και είτε εθελοντικά είτε δια της βίας, να ικανοποιήσουν τις ορέξεις των νέο-Οθωμανών δικτατορίσκων, που ενώ αφήνουν τον λαό τους να πεινάει, σχεδιάζουν παλάτια στα εδάφη άλλων χωρών, παρέα με τη Γερμανία που κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο και λιγουρεύεται το μέλι...


Οι Γερμανοί, ειδικά στην εποχή της -όπως υποστηρίζουν ορισμένοι- πρώην πράκτορα της Στάζι και νυν καγκελαρίου της Γερμανίας, προτιμούν να συνδιαλέγονται με ακραία φασιστικά μορφώματα, μιας και ούτως ή άλλως, ο κομμουνισμός και ο φασισμός κινούνται σε κυκλική τροχιά, αλλά με αντίθετες κατευθύνσεις και πάντα συναντούνται... Αυτοί οι τύπου Μέρκελ Γερμανοί μισούν τις δυτικού τύπου δημοκρατίες, όπως για παράδειγμα, αυτές της Γαλλίας και της Ελλάδος  -δεν ταιριάζουν βλέπετε στα σχέδιά τους. Από μόνη της βέβαια, δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα μιας και στρατιωτικά είναι ευνουχισμένη και υπό διαρκή επιτήρηση και για τον λόγο αυτόν χρειάζεται θεσμικούς υπανθρώπους τύπου Ερντογάν, Πούτιν, ή τους ακραίους ισλαμιστές της Βοσνίας Ερζεγοβόνης και όχι μόνο. Γι’ αυτό στέκεται με στηλωμένα πόδια απέναντι από την Ελλάδα, σε θέματα που άπτονται των Ελληνοαλβανικών σχέσεων  -ποτέ δεν μίλησε για τη βίαιη συμπεριφορά των αλβανικών αρχών εις βάρος των Ελλήνων που ζουν εκεί... ενώ κάποιοι δολοφονούνται ή τους υφαρπάζουν τις περιουσίες... Ποτέ δεν είχε να πει έναν καλό λόγο για την Ελληνική Μακεδονία, όταν οι Σκοπιανοί προσπαθούσαν να ληστέψουν ακόμα και την ιστορία -αντίθετα υποστήριξε σθεναρά το δήθεν δικαίωμά τους στον... εθνικό αυτοπροσδιορισμό! Μισούν αποδεδειγμένα την Ελλάδα, την κοιτίδα της Ευρωπαϊκής Δημοκρατίας  -ποτέ δεν ήταν, ούτε θα γίνει φίλη χώρα, ενώ τώρα καπνίζουν ναργιλέ με το Ερντογανιστάν λοξοκοιτώτας προς τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Ελλάδος και της Κύπρου!

Όντως δεν υπάρχει αυταρχικό καθεστώς, με το οποίο να μην έχει αγαστές σχέσεις η Γερμανία της Μέρκελ και των λοιπών και να μην συνεργάζεται στενά μαζί τους, ακόμα και εις βάρος της Ε.Ε. και των εταίρων της. Οι δυτικού τύπου ευρωπαϊκές δημοκρατίες, δεν είναι του γούστου τους. Δυστυχώς αυτή είναι η ύπουλη εξωτερική πολιτική του Βερολίνου που εξασκείται ανερυθρίαστα χωρίς ίχνος αιδούς!

Η δημοκρατική Ευρώπη πρέπει να θέσει αυστηρά και σκληρά ερωτήματα στο Βερολίνο! Δεν είναι δυνατόν αυτοί που αιματοκύλησαν δυό φορές τον κόσμο, με τον πρώτο και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, έμμεσα να κάνουν για ακόμα μία φορά το ίδιο, εξοπλίζοντας ισλαμικά μιάσματα και βάρβαρους δολοφόνους όπως οι Τούρκοι εν γνώσει τους με υποβρύχια, πυραυλικά συστήματα και άλλα όπλα, τα οποία στρέφονται εναντίον χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Κύπρος και η Ελλάδα, καθώς και άλλων χωρών, όπως το Ιράκ, η Συρία, η Λιβύη και η Αρμενία. Πρέπει να μπει επιτέλους ένα τέλος στις άνομες πράξεις αυτής της ύπουλης χώρας, που εγκληματεί παρέα με τους συνεργάτες της κατά της ανθρωπότητας. Κάτι δεν πρέπει να γίνει με τις περίεργες ορέξεις του Βερολίνου και τις μη ανθρώπινες συμπεριφορές που τις χαρακτηρίζουν;

Φαίνεται πως οι Γερμανοί δεν έχουν πάρει ακόμα το μάθημα που τους αξίζει;... Είναι η πλέον ρατσιστική χώρα της Ευρώπης, αλλά υποστηρίζει με πάθος την Τουρκία στην εξαγωγή προσφύγων και λαθρομεταναστών κυρίως προς την  Ελλάδα, αλλά και προς την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά η ίδια δεν τους δέχεται... και το δείχνει με κάθε τρόπο, άσχετα αν για τα μάτια, κάπου κάπου, υιοθετεί μερικές δεκάδες -κυρίως ανήλικους... Σφάγιασε έξι εκατομμύρια Εβραίους με τη γερμανικής έμπνευσης "Τελική Λύση”, αλλά εξακολουθεί να υποθάλπει τον αντισημιτισμό με κάθε τρόπο και όπου την παίρνει!

Το κοινό μέτωπο Βερολίνου και Άγκυρας ενάντια του συνόλου των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου χαρακτηρίζει ανάγλυφα από τη μία, τους δεσμούς αίματος μεταξύ τους... αλλά και υποδηλώνει από την άλλη, την επιθυμία να πατήσει μέσω του Ερντογανιστάν, πόδι στα ανεξάντλητα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ελλάδος και της Κύπρου και κατά κάποιο τρόπο να ελέγξει τους θαλάσσιους δρόμους στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος, με τα λιμάνια και τα αεροδρόμιά του... Προσπαθεί βάζοντας τους Ισλαμιστές του Ερντογάν μπροστά, να ελέγξει μία ευρωπαϊκή χώρα όπως είναι η Ελλάδα   -τη νοτιότερη προέκταση της Ευρώπης που εκτείνεται ανάμεσα σε τρεις ηπείρους και η οποία την είχε τιμωρήσει σκληρά στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, κάτι που ποτέ δεν ξεπέρασε ούτε μπορεί να ξεχάσει!

Το καθοδηγούμενο από το συντεταγμένο κράτος, επίσημο γερμανικό παρακράτος, δεν ανήκει ιδεολογικά στην Ενωμένη Ευρώπη -απλά την χρησιμοποιεί, διότι η Γερμανία από μόνη της, δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα στρογγυλό μηδενικό με γεμάτες τσέπες... Δεν μπορεί, όντας υπό διεθνή εποπτεία, να δημιουργήσει ένα νέο πόλεμο, αλλά σε συνεργασία με τους ισλαμιστές της Τουρκίας, επιχειρεί να κερδίσει στρατηγικά πλεονεκτήματα, εις βάρος των ΗΠΑ, των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης  -κυρίως εις βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά στέκεται εχθρικά απέναντι και στο Ισραήλ και την Αίγυπτο. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία εδώ και δεκαετίες. Αφού πριν χρόνια κατάφερε να διαλύσει μια χώρα που πάντα περιφρονούσε τη Γερμανία  -τη Γιουγκοσλαβία, υποστηρίζοντας και εξοπλίζοντάς τους με όπλα και πυρομαχικά, τους πρώην πιστούς συμμάχους της, Σλοβένους Αλβανούς και Κροάτες εναντίον της!

Η σκονισμένη μπότα ανασύρθηκε από τα μπαούλα της γερμανικής ματαιοδοξίας και γυαλίστηκε εκ νέου για να κυριαρχήσει εις βάρος άλλων, με όπλο τα μνημόνια στις πλάτες χωρών που την ενδιαφέρουν και το χρήμα που διαθέτει ανεξάντλητο, αφού οι σύμμαχοι μαζί και η Ελλάδα, μετά τον πόλεμο, αντί να την εξαϋλώνουν για τα εγκλήματά της, την βοήθησαν να ορθοποδήσει, για να απειλεί εκ νέου σήμερα! Οι δεσμοί με την Τουρκία είναι παλιοί: ξεκίνησαν επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας, σφυρηλατήθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκόσμιου πόλεμου, εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου, άσχετα αν η Τουρκία υποδύονταν τον ρόλο του ουδέτερου και συνεχίζουν και σήμερα μαζί στο κοινό τους έργο με αμφίδρομα κέρδη να προσδοκούν, "Deutschland über alles” και "Allahu Akbar” -δυό στίχοι στο ίδιο ποίημα. 

Ειδικά το τελευταίο είναι ανάγκη να το αντιληφθούν, να το εμπεδώσουν και να αντιδράσουν, τόσο οι Ευρωπαίοι, όσο και οι χώρες της Ανατολικής Μεσογείου! Άλλη λύση δεν υπάρχει: για να συνεχίσουμε την κοινή ευρωπαϊκή πορεία και η Μεσόγειος να παραμείνει θάλασσα της ειρήνης, πρέπει να μπει ένα τέλος στη γερμανική μέγγενη που στόχο έχει να καθυποτάξει την Ευρώπη, να λεηλατήσει φυσικούς πόρους που δεν της ανήκουν και να κάνει ποιος ξέρει τι ακόμα, χέρι χέρι με τους αδελφούς της, τους Τούρκους του Ταγγιπ!

Θα το επιτρέψει η Ευρώπη; 

Δεν νομίζω!...



*Ο κ. Θοδωρής Γιάνναρος είναι Μοριακός Βιολόγος-Γενετιστής / capital.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου