Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πάγκαλος: ΣΥΡΙΖΑ όπως λέμε... Χρυσή Αυγή


Ορθώς ομίλησε ο χονδρός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί όπως η Χρυσή Αυγή, με διαφορετικό όμως "μάρκετινγκ". Άλλωστε ουκ ολίγοι ακροαριστεροί, θέλουνε να επιβάλλουνε την ύπαρξή τους στην κοινωνία και να νομιμοποιηθούν στα μάτια της, αυτοανακηρύσσοντας την αφεντιά τους, ως "αντιφασίστες" και λοιπές μπούρδες.

Οι ακροαριστεροί τρέφονται από τη δυστυχία του λαού και γι' αυτό την επιδιώκουν.:
 35 χρόνια αγώνων κατά του "κακού κεφαλαίου" κατάφεραν να δημιουργήσουνε (μαζί με τους πολιτικούς και τα λοιπά κομματόσκυλα), την Ελλάδα που δεν μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό της και τους πολίτες της.

Άλλωστε και η "αναζήτηση" όλο και περισσότερων λαθρομεταναστών, αυτό το σκοπό έχει.



«Χτύπησε» και πάλι ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος βάζοντας στο στόχαστρό του τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha χαρακτήρισε αυταρχικό κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα αναρωτήθηκε γιατί καταδικάζεται η βία της Χρυσής Αυγής και «επαινείται και συγκινεί τις κυρίες του Κολωνακίου» η βία που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θεωρώ δημοκρατικό κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, τον θεωρώ περιθωριακό κόμμα σαν τη Χρυσή Αυγή με διαφορά στυλ».

Αναφορά έκανε και στην βουλευτή Ρένα Δούρου, λέγοντας ότι όταν δέχθηκε το ποτήρι του νερού εμφανίσθηκε ως θύμα, ενώ όταν αυτός είχε δεχθεί το γιαούρτι, εκείνη έκανε πλάκα με το συμβάν, καλύπτοντας τους δράστες.

Από τα πυρά του δεν γλίτωσαν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις οικονομικές τους απόψεις: «Ανατροπή θα πει να εθνικοποιήσουμε την οικονομία, να αναλάβουν τα σοβιέτ, να αναλάβει Κομισάριος ο -πώς τον λένε αυτόν τον αστείο- ο Στρατούλης να αναλάβει Κομισάριος του ενός τομέα, ο Λαφαζάνης του άλλου και να βαδίσουμε πάνοπλοι προς τη σοσιαλιστική επανάσταση».

Για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι ένα πρόσωπο εντελώς αστοιχείωτο από άποψη πολιτική και γενικότερη μόρφωση, στερείται γενικότερης μορφώσεως είναι προφανές αυτό, κάνει τεράστια και κολοσσιαία λάθη στα ελληνικά του, είναι πανβάρβαρα τα ελληνικά του (…) Λοιπόν είναι τρισβάρβαρα τα ελληνικά του, δεν έχει ιδέα, συνεχώς σε επίπεδο πρώτης σελίδας εφημερίδων λειτουργεί, είναι ένα πρόσωπο ασήμαντο από πολιτική άποψη, δεν έχει μία ιδέα δικιά του, δεν έχει κάνει μία πρόταση. Είναι ένα τυχαίο γεγονός, είναι δημαγωγός και προήλθε από τη γενεά αυτή που δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ, ότι και να κάνει».

Για τις επιθέσεις εναντίον πολιτικών: «Γιατί όταν ασκεί βία η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέα κι όταν ασκεί βία ο ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του είναι επαινετέος και ενδιαφέρων πολύ και συγκινεί και τις κυρίες του Κολωνακίου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό (…)Δεν έχει καταδικάσει καμία βία και καμία συγκεκριμένη επίθεση, ποτέ δεν την καταδίκασε. Βγήκε η κυρία Δούρου και είπε «ένα-δυο γιαουρτάκια τι κάνουν, σε όλα τα κρέατα βάζουμε τζατζίκι για να νοστιμίσουν». Η κυρία Δούρου είναι η κυρία που έφαγε το νερό, που όταν έφαγε το νερό ήταν θύμα, όταν έκανε καλαμπούρι εις βάρος της επίθεσης που έγινε εναντίον μου ήταν καλαμπούρι».




2 σχόλια:

kostas amvrosiadis είπε...

καλα τα λες
αλλα εχω 2 ανστασεις
1ο δεν εισαι αξιοπιστος λογω παρελθοντος
και 2ο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι η πατριωτικη παραταξη
ενω ο συριζα ειναι
η αριστερα των λαθρομεταναστων

Κρασοπατήρ είπε...

Καλημέρα.

Έχω βρώμικο παρελθόν και είμαι αναξιόπιστος. Το ομολογώ.

Δημοσίευση σχολίου