Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ποινική δίωξη σε βάρος του ακροαριστερού ΣΥΡΙΖΑίου Αμυρά


Ποινική δίωξη για το αδίκημα της πρόκλησης σε τέλεση κακουργήματος άσκησε ο εισαγελέας Γιάννης Δραγάτσης σε βάρος του Ιφικράτη Αμυρά για τις δηλώσεις του περί αντάρτικου πόλεως μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε.

Ο Αμυράς έαν και κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος δεν κατέθεσε τελικά και θα παραπεμφθεί σε δίκη με απευθείας κλήση στο ακροατήριο.

Ποινική δίωξη για πρόκληση σε τέλεση κακουργημάτων όπως ανθρωποκτονίες , ληστείες, εμπρησμούς άσκησε ο Εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης σε βάρος του Ιφικράτη Αμυρά που φέρεται να είχε συμπεριληφθεί αρχικά στην εκλογική λίστα του ΣΥΡΙΖΑ για τις προηγούμενες εκλογές.

Η εισαγγελία αναζήτησε τον κ. Αμυρά στον τόπο κατοικίας που είχε δηλώσει ώστε να δώσει εξηγήσεις αλλά δεν βρέθηκε γι΄ αυτό και προχώρησε στην άσκηση δίωξης. Μάλιστα τον παρέπεμψε με απευθείας κλήση στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου με βασικό μάρτυρα κατηγορίας τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη.

Ο κ. Μιχελάκης άλλωστε είχε προσκομίσει στον εισαγγελέα και το βίντεο όπου εμφανίζεται ο κ. Άντρας να καλεί τον λαό σε αντάρτικο πόλεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου