Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ροζ σκάνδαλο αρχισυνδικαλιστή ΔΕΚΟ με την «καυτή» Τζούλια [εικόνες]


Ένα μεγάλο ερωτικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει σε γνωστή ΔΕΚΟ με πρωταγωνιστή έναν συνδικαλιστή και πέτρα του σκανδάλου μία χυμώδης μελαχροινή με τα παρατσούκλια «Τζούλια» και «Χριστός Ανέστη».
Mάλιστα το καυτό ζευγάρι είχε φτιάξει την ερωτική του φωλιά σε παραθεριστικό κέντρο της ΔΕΚΟ στο οποίο εργάστηκε για μια καλοκαιρινή σεζόν η νεαρή κοπέλα και στο οποίο ο συνδικαλιστής διέθετε επιπλωμένο σπίτι λόγω της ιδιότητάς του.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα...
Espresso το ροζ σκάνδαλο έχει προκαλέσει θύελλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τη χυμώδη μελαχρινή με τις μεγάλες βλέψεις την έριξαν στα… πόδια του συνδικαλιστή, ώστε με αυτόν τον τρόπο να τον ελέγχουν και να ικανοποιεί διάφορα ρουσφέτια.


Η ερωτική φωλιά του ζευγαριού με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας και τα ρουσφέτια από τον εργατοπατέρα

Από τον Θάνο Μακρογαμβράκη

Τη χυδαιότητα ενός συστήματος που κρύβεται πίσω από την κουρτίνα της εξουσίας αποκαλύπτει το εκκωφαντικό σκάνδαλο με τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες από τις περιπτύξεις ιδιαίτερα προβεβλημένου αρχισυνδικαλιστή μεγάλης ΔΕΚΟ με μια εντυπωσιακή καλλονή, που έχει προκαλέσει θύελλα όχι μόνο στην επιχείρηση, αλλά και στην οικογένειά του.

Η... άτακτη μελαχρινή με το καλλίγραμμο κορμί και τα προσωνύμια «Τζούλια» ή... «Χριστός Ανέστη», που της χάρισαν οι σύντροφοι του υψηλόβαθμου συνδικαλιστή επειδή τον... ανέστησε, δεν προβληματίστηκε καθόλου από το γεγονός ότι ο εργατοπατέρας ήταν παντρεμένος με παιδιά και εκείνη ήταν κατά πολλά χρόνια νεότερή του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τη χυμώδη μελαχρινή με τις μεγάλες βλέψεις έριξαν στα πόδια του υψηλού στελέχους ΔΕΚΟ σαν «δώρο», ώστε να τον έχουν με τον τρόπο αυτόν στο χέρι και να τους ικανοποιεί διάφορα ρουσφέτια.

Αλλά και εκείνη είχε στόχο, που δεν ήταν άλλος από μια... θεσούλα στο Δημόσιο, η οποία θα της εξασφάλιζε ένα σταθερό -και ιδιαίτερα παχυλό- μισθό βρέξει χιονίσει. Και τα κατάφερε, εξαργυρώνοντας την παράνομη σχέση της με τον ισχυρό άνδρα -που λόγω της σημαντικής θέσης του είχε και συχνή τηλεοπτική παρουσία-, καθώς της έταζε γην και ύδωρ προκειμένου να γεύεται τις χάρες της.



Εκείνος, κατά το αρχικό διάστημα της γνωριμίας τους, έδειχνε κολακευμένος από το φλερτ της νεαρής κοπέλας, που ηλικιακά θα μπορούσε να ήταν και κόρη του, πέφτοντας στα δίχτυα του έρωτά της χωρίς να το καταλάβει. Από την άλλη, εκείνη δεν έχανε ευκαιρία να βρίσκεται κοντά του στην ερωτική φωλιά που είχαν στήσει κάπου στην Πελοπόννησο, πραγματοποιώντας κάθε ερωτική φαντασίωσή του.

Το ροζ βίντεο και οι φωτογραφίες που έχει στη διάθεσή της η «Espresso» αποκαλύπτουν ανάγλυφα το πάθος με το οποίο ο παντρεμένος αρχισυνδικαλιστής απολάμβανε τον «επαγγελματικό» πεοθηλασμό που του πρόσφερε η θεϊκή μελαχρινή και τις απίστευτες στιγμές ηδονής που του χάριζε σε κάθε δυνατή στάση του Κάμα Σούτρα!

Ετσι, από τη μια στιγμή στην άλλη, εκεί που ο ερωτικός πειρασμός του εργαζόταν στις εργατικές κατοικίες πόλης της περιφέρειας, βρέθηκε να αναλαμβάνει αρχικά μια θέση στο παραθεριστικό κέντρο της ΔΕΚΟ στην οποία υπηρετούσε εκείνος. Συγκεκριμένα, η νεαρή βρέθηκε να εργάζεται για μια ολόκληρη καλοκαιρινή σεζόν στις παραθεριστικές κατοικίες, όπου εκείνος διέθετε δικό του επιπλωμένο σπίτι εξαιτίας της ιδιότητάς του.


Πρόσεχαν κάθε κίνησή τους

Την πρώτη χρονιά κανένας από τους παραθεριστές συναδέλφους του δεν κατάλαβε το παραμικρό, αφού οι δυο τους πρόσεχαν κάθε κίνησή τους. Το σπίτι είχε μετατραπεί σε νέα ερωτική φωλιά, με τη νεαρή κοπέλα να του κάνει όλα τα χατίρια. Οσο εκείνος ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις του πάνω της τόσο της ανανέωνε και τη σύμβαση με το παραθεριστικό κέντρο κάθε χρόνο.




Αυτό ήταν και το λάθος που έκανε, αφού σιγά σιγά η παράνομη σχέση του άρχισε να αποτελεί καθημερινό θέμα συζήτησης. Προκειμένου να θολώσει τα νερά, από τη μια, αλλά και να ανταποκριθεί στις πιέσεις που δεχόταν από την ερωτική παρτενέρ του, από την άλλη, για μια μόνιμη θέση στη ΔΕΚΟ, ο ισχυρός άντρας αποφασίζει να δημιουργήσει για χάρη της σε επαρχιακή πόλη μια θέση που δεν έχει καμία σχέση με τις ικανότητές της, αφού προοριζόταν καθαρά και μόνο για... άνδρα! Επειδή, όμως, τα ήθελε όλα δικά του, άρχισε να πιέζει και τους συνδικαλιστές συντρόφους του να την ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές για να εξασφαλίζει συνδικαλιστικές άδειες και να τον συνοδεύει σε συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να περνούν τις νύχτες μαζί!


«Θρονιάστηκε» στη θέση της

Μέχρι και ονομαστική σελίδα στο internet έφτιαξε για χάρη της, ώστε να της αποδείξει τον άνευ όρων έρωτά του, που ως εκείνη την ώρα κρατιόταν μακριά από την οικογενειακή εστία του.
Ομως οι φήμες και τα κουτσομπολιά έδιναν κι έπαιρναν, με αποτέλεσμα η γυναίκα του όχι μόνο να το μάθει, αλλά και να δημιουργήσει ολόκληρο επεισόδιο σε βάρος τους, λούζοντας το μεγαλοστέλεχος με όσα κοσμητικά επίθετα και προσβολές μπορούσε!

Σήμερα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, η όμορφη γυναίκα εξακολουθεί να διατηρεί την επαγγελματική θέση της και μάλιστα σε πόλη κοντά στον τόπο καταγωγής της, εισπράττοντας μάλιστα ετησίως μισθούς της τάξης των 50.000 ευρώ!




Κι επειδή τα παραπάνω παίζει να είναι μία ακόμη μούφα της Espresso, ορίστε είδηση (με ονοματεπώνυμα) από το εξωτερικό:
 
Νεαρή έκανε σεξ στο γραφείο με τον προϊστάμενο της και το βίντεο έγινε viral [εικόνες]

Να εξαφανιστεί από προσώπου γης επιθυμεί μία 19χρονη στη Βρετανία που εθεάθη να κάνει σεξ στη δουλειά της.
Το βίντεο με την νεαρή έγινε viral με αποτέλεσμα η ίδια να αποκτήσει και το ψευδώνυμο «Κιμ Καρντάσιαν του Norwich». Η νεαρή έκανε σεξ με τον 35χρονο Νέβιλ Φοξ, μάνατζερ της στην εταιρεία Tesco, με τον οποίο φλέρταρε επί αρκετές εβδομάδες.
Το βίντεο είχε σαν αποτέλεσμα η Κάιτλιν Κίρμπι να παραιτηθεί, να θέλει να φύγει για Βραζιλία, να ακούσει από την ίδια πως η οικογένεια της δεν θέλει να της ξαναμιλήσει ποτέ και ο Νέβιλ Φοξ να χωρίσει από τη σύζυγό του.










H Kάιτλιν

«Ήταν μια στιγμή τρέλας» λέει η Κάτλιν στην Sun και συμπληρώνει: «έχω πληρώσει πολύ ακριβά την πράξη μου. Υποθέτω πως είμαι ανόητη που με έπιασαν στα πράσα. Φλερτάραμε για κάποιες εβδομάδες αλλά δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Μόλις είχα τελειώσει τη δουλειά μου, εκείνος συνέχιζε, το ένα έφερε το άλλο και ξαφνικά συνέβη».
Η νεαρή μάλιστα ισχυρίστηκε πως «εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση. Συνέχισα και χάσαμε τον έλεγχο. Όλος ο κόσμος είδε τι κάναμε. Είναι μεγαλύτερος μου και έπρεπε εκείνος να σκεφτεί τι ακριβώς πηγαίναμε να κάνουμε εκείνη τη στιγμή. Νιώθω απαίσια για τη σύντροφο του Νέβιλ», είπε η Κάιτλιν.









Ο Νέβιλ
Το βίντεο με το ζευγάρι τράβηξε μία παρέα νεαρών που βρισκόταν έξω από το σούπερ μάρκετ όπου εργάζονταν, το μοιράστηκαν στο WhatsApp και έγινε viral.










 
 «Άκουγα φήμες στη δουλειά πως κυκλοφορεί ένα βίντεο με εμένα και τον Νέβιλ αλλά δεν το πίστευα μέχρι που το είδα» είπε η Κάιτλιν που σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει στη Βραζιλία από την ντροπή της και δηλώνει πως έχει βρεθεί στο στόχαστρο της αδερφής της επειδή έγινε διάσημη!



Big brother... στο Ρέθυμνο - Έβαλε κάμερες και παρακολουθούσε τις γειτόνισσές του



Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα ενός 47χρονου βρισκόταν η καθημερινότητα δύο νεαρών γυναικών που σπουδάζουν στο Ρέθυμνο, καθώς είχε τοποθετήσει μικροκάμερες στα διαμερίσματά τους για να τις κατασκοπεύει.
Μάλιστα, κατέγραφε τις περιπτύξεις τους και ερευνάται αν διακινούσε το υλικό σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο. Ο... big brother του Ρεθύμνου συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας, έπειτα από καταγγελία μιας από τις φοιτήτριες, σύμφωνα με την οποία, είχε εγκαταστήσει συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου στο διαμέρισμά της πολυκατοικίας όπου και ο ίδιος διέμενε, στην περιοχή Περιβόλια.
Ο 47χρονος κρέμασε από το μπαλκόνι του μια κάμερα "ψείρα" με ένα μακρύ καλώδιο, ώστε να φτάνει στα μπαλκόνια των γυναικών. Η άλλη άκρη του καλωδίου κατέληγε στον υπολογιστή του, όπου κατέγραφε τις κινήσεις στα διαμερίσματα του ισογείου.
Όμως η αρρωστημένη δράση του έφτασε στο τέλος της, όταν τις ημέρες της Αποκριάς, μία από τις φοιτήτριες φιλοξένησε φίλους της, οι οποίοι παρατήρησαν το καλώδιο με την κάμερα μόλις βγήκαν στο μπαλκόνι!
Αμέσως το έκοψαν και πήγαν στην Ασφάλεια όπου έκαναν καταγγελία, ενώ ειδοποίησαν και τη φοιτήτρια του διπλανού διαμερίσματος. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 47χρονου και διαπίστωσαν ότι το καλώδιο κατέληγε στον υπολογιστή του, στον οποίο είχε αποθηκευμένα διάφορα βίντεο με την καθημερινότητα των κοριτσιών και πιθανότατα με άλλες καταγραφές που έκανε στο παρελθόν.
Οι δυο κοπέλες υπέβαλαν μήνυση εναντίον του και συνελήφθη για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.
Πηγή ρεπορτάζ: Espresso











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου