Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Βενζίνη γιοκ ακόμη...Συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας ο αποκλεισμός των διυλιστηρίων

Ανυποχώρητοι στις θέσεις τους δηλώνουν από χθες το βράδυ μετά την ανακοίνωση της απόφασης του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, για την πολιτική επιστράτευσή τους, οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων και φορτηγών δημοσίας χρήσης, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.Στη διάρκεια της νύχτας, βυτιοφορείς παρέμειναν στις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων, μην επιτρέποντας τον εφοδιασμό βυτιοφόρων και φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν...


 «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ». Οι πληροφορίες από το χώρο των διυλιστηρίων αναφέρουν ότι περιστασιακά σημειώθηκαν μικροεντάσεις, ενώ η αστυνομία τηρεί διακριτική παρουσία, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να βρίσκονται σε αρκετή απόσταση από το χώρο των διυλιστηρίων.
Στο μεταξύ, στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, έχει ενεργοποιηθεί από χθες το απόγευμα, ο μηχανισμός για την προετοιμασία των 1.000 περίπου κλητεύσεων πολιτικής επιστράτευσης προς τους ιδιοκτήτες φορτηγών δημοσίας χρήσεως και βυτιοφόρων. Στη συνέχεια, τα έγραφα πολιτικής επιστράτευσης μεταβιβάζονται στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, προκειμένου να γίνει η επίδοσή τους.

imerisia.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου